ConceptD

ConceptD on Acerin uusin konsepti. Sen mukaisesti kehitetyt kannettavat, pöytäkoneet ja näytöt perustuvat ennen kaikkea luovan työn tekijöiden tarpeisiin. ConceptD pyrkii rikkomaan ihmisen ja tekniikan välisiä rajoja, tukemaan luovien käyttäjien intuitiivista työrytmiä ja edistämään ideoiden kehittelyä.

Haluamme paitsi kehittää uusia tuotteita myös miettiä aiempia ratkaisuja uudelleen, laittaa standardit uusiksi ja toimia suunnannäyttäjinä.

Perehdy erilaisiin All-in-One-ratkaisuihin ja helpota luovien asiakkaidesi arkea.

picture-of-man-woman-acer-computer

Kannettavat

Acerin ConceptD-kannettavat ovat riuskoja työkaluja luovan työn ammattilaiselle – tehosta, tuottavuudesta ja laadusta tinkimättä. Kaikilla ConceptD-kannettavilla voi käyttää raskaita ohjelmia, niin 2D-/3D-työkaluja kuin graafisen suunnittelun ohjelmistojakin.

Pöytäkoneet

ConceptD-pöytäkoneet on testattu erikseen luovaa työtä varten, ja ne soveltuvatkin erityisen hyvin suunnittelu- ja arkkitehtikäyttöön. NVIDIA® GeForce -näytönohjaimen ja Quadro RTX -grafiikkasuorittimien huipputehokas yhdistelmä takaa sen, että kone ei kaadu eivätkä ohjelmat jumita.

Näytöt

FHD- ja 4K-näytöllä luova työ sujuu, sillä pikselitarkkuus ja värit ovat reaalimaailman tasoa. Näytöissä käytetään muun muassa elokuvaohjaajien ja -tuottajien suosimaa kansainvälistä väristandardia. Kaikki mallit ovat ergonomisia, ja niissä on sisäänrakennetut valoanturit sekä laaja valikoima kaapeliportteja.

ConceptD-kannettavat

Kaikilla ConceptD-kannettavilla voi helposti käyttää raskaita ohjelmia, niin 2D-/3D-työkaluja kuin graafisen suunnittelun ohjelmistojakin. Tutustu eri tuotesarjoihin ja etsi asiakkaallesi täydellisesti sopiva kokoonpano.

Chromebook C933 CB514 CP713-2W
Näyttö 14 tuumaa 14 tuumaa 13,5 tuumaa
Kosketusnäyttö Valinnainen Valinnainen Kyllä
Spin-malli Ei Ei Kyllä
Prosessori Intel Celeron/Pentium Intel Pentium 10. sukupolven Intel Pentium / i3 / i5
RAM-muisti 4–8 Gt 4 Gt 4–8 Gt

ConceptD-pöytäkoneet

ConceptD-pöytäkoneet soveltuvat erityisen hyvin suunnittelu- ja arkkitehtikäyttöön. NVIDIA® GeForce -näytönohjaimen ja Quadro RTX -grafiikkaprosessorien huipputehokas yhdistelmä takaa sen, että ohjelmat eivät jumita.

ConceptD-pöytäkoneet ConceptD 100 ConceptD 500
Prosessori 9. sukupolven Intel-prosessori 9. sukupolven Intel K -prosessori
Grafiikkaprosessori GeForce GT1030 – P620/P1000 GeForce RTX2060/2060S/2070S, / Quadro P2200/P4000, Quadro RTX P4000
Kohderyhmä/käyttötarkoitus 2D, kevyt 3D 2D / vaativa 3D-renderöinti

ConceptD-näytöt

FHD- ja 4K-näytöllä luova työ sujuu, sillä pikselitarkkuus ja värit ovat reaalimaailman tasoa. Tutustu neljään eri tuotesarjaan, jonka tuotteille on yhteistä ergonominen rakenne, sisäänrakennetut valoanturit ja laaja valikoima kaapeliportteja.

Näytöt CM2 CM3 CP3 CP5
Paneeli IPS IPS IPS IPS
Virkistystaajuus 75Hz 60Hz 120 Hz (144Hz OC) 170Hz
Resoluutio WUXGA 4K 4K 4K
VESA / Delta E Delta E < 2 Delta E < 2 Delta E < 1 Delta E < 2
Yhteensopivuus Adaptive Sync FreeSync,
Vesa HDR400
Nvidia G-sync -yhteensopivuus,
Vesa HDR400
VESA HDR 600 Nvidia
G-sync -yhteensopivuus
USB Type - C Ei Kyllä Ei Kyllä