APC

APC by Schneider Electric on maailman johtava brändi integroitujen IT-infrastruktuurien ja ohjelmistojen alueella. Heillä on laaja valikoima tuotteita, jotka takaavat tasaisen virransyötön sekä IT-ratkaisuja, jotka pitävät laitteesi yhdistettynä verkkoon. APC -“Certainty in a Connected World”

Smart-UPS

APC Smart-UPS™ Lithium-ion Short-Depth UPS on jopa 65% kevyempi ja sen käyttöikä on kaksinkertainen tavallisiin lyijyhappoakkuihin verrattuna (VRLA).

Tutustu Smart-UPS:hin

Back-UPS

UPS-laitteet tarjoavat taatun virtasuojan verkkoon liitetyille elektroniikkalaitteillesi. Kun virta sammuu tai jännitetaso on turvallisuustasojen ulkopuolella varmistaa UPS-laite heti, että vara-akku ja ylijännitesuoja kytkeytyvät päälle ja suojaa siihen liitettyjä jännitteen muutoksille herkkiä laitteita. APC tarjoaa eri UPS-vaihtoehtoja tietokoneille, lisälaitteille, verkolle, palvelimille ja tietokeskuksille.

Katso APC:n UPS-vaihtoehdot

Ylijännitesuoja

APS:n ylijännitesuojat tarjoavat yksinkertaisen suojan kotielektroniikalle kuten tietokoneille. Virtapaneeli on edullisin ylijännitesuoja tietokoneille, reitittimille, modeemeille, kotiverkoille, digibokseille ja yksinkertaisemmille mediasoittimille. Avainominaisuuksiin kuuluu USB-latauslähdöt mobiililaitteille sekä selkeät LED-statusindikaattorit, jotka ilmaisevat statuksen selkeästi.

Tutustu APC:n ylijännitesuojaan

Edge-ratkaisut - Laajenna liiketoimintaasi Edgellä

Älylaitteiden sekä IoT-sovellusten lisääntyminen on tehnyt tietoihin pääsystä vaatimuksen, alasta riippumatta. Uusi todellisuus tuo mukanaan sekä uusia mahdollisuuksia että paljon uusia riskejä. Miten siis varmistat tietojen saatavuuden ja turvallisuuden? Looginen kehitysaskel on Edge Computing.

Tutustu Edge-ratkaisuihin

UPS-lisätarvikkeet

Vaihtoakut & Verkkokortit
Me autamme sinua löytämään oikean APC tuotenumeron ja vaihtoakun.

Katso lisää

APC

UPS-laitteet sopivat niin kotikäyttöön, tietokeskuksiin kuin teollisuusympäristöihinkin. Ne voidaan liittää langattomiin verkkolaitteisiin (reitittimet, modeemit), tietokoneisiin, mobiililaitteisiin, televisioihin, turvallisuusjärjestelmiin, pelikonsoleihin ja oheislaitteisiin.

Ne varmistavat, että tietosi ovat aina saatavilla ja suojattuina ja takaavat verkkoyhteyden sähkökatkosten aikana suojaten laitteitasi vaurioitumiselta. APC:n valikoimasta löydät lisäksi kaikki tarvitsemasi UPS-oheislaitteet, kuten telineet, PDU:t, valvontalaitteet sekä ohjelmistot palvelimiesi turvallista sammuttamista varten.

Me emme pelasta maailmaa.