Tapa oppia

Applen tuotteet luovat parhaimmillaan täydellisen ilmaisunvapauden ja innostavan oppimiskokemuksen oppilaille ja opettajille. Luovat työskentelytavat tekevät oppilaista parempia viestijöitä ja ongelmanratkaisijoita. iPadille ja Macille löytyy täysi valikoima sovelluksia, joiden käyttö on helppoa ja joustavaa. Applen ilmaisista hyöty- ja luovuusapeista App Storen tuhansiin oppilaitospuolen sovelluksiin.

Webinaari: Applen matkassa alakoulusta ammattikorkeaan. Katso nauhoite (YouTube)

Kuinka koulu voi tukea luovaa oppimista?​

Johtajat

Kuinka mahdollistamme oppilaiden digitaidot tulevaisuudessa?​ Kuinka voimme auttaa oppilaita oppimaan?​ Kuinka voimme auttaa opettajia kohtaamaan tulevaisuuden tietotekniikka haasteet? ​

Tietohallinto

Applella on tehokkaita työkaluja, jotka ovat erityisesti suunniteltu kouluille avustamaan järjestelmänvalvojia, jotta he voivat tukea opettajia luokkahuone työskentelyssä. Tärkeä on luoda olosuhteet, jolloin oppimisesta tulee henkilökohtaisempaa kaikille oppilaille.​

Opettajat​

Opeta niin kuin olet aina halunnut. Opettajana olet innostamassa seuraavan suku­polven osaajia. Teet monimutkaisista asioista helposti ymmärrettäviä ja etsit aina uusia tapoja saada oppilaat osallistumaan oppitunnilla.​

Vanhemmat​

​Tietosuoja, Applen mielestä yksityisyys on perustavanlaatuinen ihmisoikeus. Apple rakentaa yksityisyyden ja turvallisuuden kaikille tuotteille alusta alkaen, mukaan lukien sovellukset ja koulutuspalvelut.

Apple koulutukset

Apple-tuotteet ovat tehokkaita opetustyökaluja etenkin silloin, kun opettajat saavat riittävästi tukea ja tietotaitoa niiden hyödyntämiseen omassa työssään.

  • APL; Apple Professional Learning-koulutukset. APL –koulutus auttaa hyödyntämään iPadia monipuolisesti. Kouluttajana toimii Applen sertifioima kouluttaja eli opettaja jolla on pitkä ja vankka omakohtainen tausta opettajantyöstä sekä iPadin käytöstä oppimisvälineenä. Koulutus pohjaa suomalaiseen opetussuunnitelmaan ja räätälöidään aina tarpeitanne vastaavaksi. apple.com/fi/education/apple-professional-learning

Miksi Dustin?

Dustin on pohjoismainen johtava IT-tuotteiden ja niihin liittyvien palvelujen jälleenmyyjä. Yhteistyökumppaneiden kanssa Dustin pystyy tarjoamaan tehokkaita ratkaisuja Apple tuotteille koulumaailmaan. Autamme kouluja luomaan Apple oppimisympäristön, joka vastaa tämän ja huomisen päivän tarpeita.

Dustin palvelut koulumaailmaan:

  • Dustinin logistiikkapalvelut hoituvat oman logistiikkakeskuksen kautta, joka varmistaa nopeat ja turvalliset toimitukset.
  • Dustin järjestää demo tilaisuuksia, joissa esitellään kuinka Apple tuotteet ja sovellukset ovat helposti ja nopeasti käyttöönotettavissa ja hallittavissa kouluympäristössä.
  • Dustin tarjoaa mobiililaitehallintaa asiakkaille, jotka haluavat MDM-palvelun avulla hallita koulun Apple laitteita, sisältöä ja sovelluksia käyttäjäkohtaisesti.
  • Apple laitteiden laiterekisteröintiohjelma (DEP) auttaa asiakkaita ottamaan Applen laitteita helposti käyttöön ja määrittämään niiden asetukset automaattisesti.
  • Apple Caren takuulaajennukset tarjoavat käyttäjille laajennetun turvan mahdollisille laite vioille.
  • Dustin tarjoaa pilvipalveluita kuten MS Office365 palvelu, joka lisää käyttäjien tuottavuutta oppimisympäristössä.
  • Dustinin kautta saat myös juostavat rahoituspalvelut laitteiston koko elinkaaren ajaksi.

Teknologia on tehokkainta, kun se antaa kaikille mahdollisuuden

Apple tekee tuotteistaan helppo käyttöisiä. Laitteiden todellista arvoa ei mitata kuinka tehokas se on, vaan kuinka paljon se antaa käyttäjälle mahdollisuuksia.

Applen teknologia oppimisen apuna Pontuksen koulussa

Pontuksen koulu on 330 oppilaan koulu Lappeenrannassa, jossa on otettu käyttöön Applen Macbookit ja iPadit opettajien ja oppilaiden työkaluina. Oppilailla on Applen iPadit ja opettajilla käytössään Macbookit.

Kaupunki teki iPadista opetusvälineen

Mikä on litteä, kiiltävä ja sopii erinomaisesti luokkahuoneeseen? Ennen vastaus olisi saattanut olla liitu- tai fläppitaulu, mutta Hämeenlinnan peruskoulujen nelosluokkalaisilla on käytössään omat iPadit. Laitteet ovat osa kaupungin opetusteknologian strategiaa, jolla pyritään opettamaan lapsia sekä käyttämään laitteita että oppimaan niiden avulla.

Miksi iPad opiskeluun?

12 hyvää syytä valita iPad opiskeluun. Lataa liitteen opas.

Lataa opas (PDF)

Oppiminen iPadilla -eKirja

Kirja on interaktiivinen opetusdokumentti, jossa teemoina ovat Vuorovaikutus, Luovuus, Yhteistoiminnallisuus ja iPad Laitehallinta.

Haluamme auttaa kaupunkien ja kuntien opettajia tehokkaampaan ja sujuvanpaan iPadien käyttöön opetuksessa.

Lataa tästä (PDF)