ASUS Business

ASUS Businessin ansiosta toimistosi ei enää rajoita sinua. Haluamme, että voit työskennellä yhtä tehokkaasti missä tahansa. ASUS on ollut kolmen vuosikymmenen ajan teknisen kehityksen edelläkävijä, ja ASUS Business -yritysratkaisumme ovat nyt entistä pidemmälle kehitettyjä. Kannettavien hieno muotoilu ja korkea suorituskyky yhdistyvät innovatiivisiin ratkaisuihin, jotka mahdollistavat tuottavuuden aivan uudella tavalla. ASUS huolehtii tekniikasta, jotta sinä voit keskittyä tehtävääsi.

Zenbook S

Työkannettavissa toimintoja monesti yhdistetään ja laitteiden muotoilu on yksitoikkoista. ASUS ei tee kompromisseja suuntaan eikä toiseen. Zenbook S on ohut kannettava, jossa on 20 tunnin akun kesto, johon voit aina luottaa kaikissa olosuhteissa – olet sitten kentällä oleva toimittaja, työskentelet luovana freelancerina tai navigoit organisaatiossasi ilman kiinteää toimipistettä. Se on kooltaan vain hieman muistivihkoa suurempi ja painaa tuskin kiloa. Siinä on tehokas Intel Core I7-8565U -suoritin, 16 Gt:n RAM-muisti ja 512 Gt:n nopea SSD-levy. ErgoLift nostaa näppäimistön mukavaan 5,5 asteen kulmaan ja parantaa komponenttien jäähdytystä. Tyylikäs alumiinirunko on vain 12,9 mm:n paksuinen, ja sen kestävyys on testattu MIL-STD-810G-standardin mukaisesti. Zenbook S on tarkoitettu niille, jotka haluavat vain parasta ja tietävät, että luotettava kannettava on välttämätön nykymenossa.

Zenbook Pro 15

Zenbook Pro 15s -kannettavassa on yksiosainen alumiinirunko, prosessi on pitkälle kehitetty, ja lopputuloksena on kevyt ja vankka rakenne. Uutuuksiemme joukossa on mukautuva ScreenPad™, jonka avulla voit olla vuorovaikutuksessa kannettavasi kanssa täysin uudella tavalla. Harman/Kardonin äänijärjestelmä on luokkansa paras, ja kaksoistuulettimet ja kolme lämpöputkea mahdollistavat laitteiston tehokkaan ja hiljaisen jäähdytyksen. Lisäksi FHD-kosketusnäyttöä reunustaa ohut NanoEdge-reunus. Zenbook Pro 15:ssä on Intelin 8. sukupolven Intel Core i7-8750H -suoritin. Suoritin toimii pelitason suorituskykyä tarjoavalla NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti -näytönohjaimella, ja yhdessä ne muodostavat tehokkaan työvälineen.

Zenbook 14

Zenbook 14 on kannettava, jossa ruumiillistuu kultainen keskitie. Se painaa vain 1,19 kg, se on kompakti, ja siinä on todella tehokkaat komponentit. Lisäksi sen akku kestää kokonaiset 14 tuntia.

Olemme jalostaneet NanoEdge-ruututekniikkaa niin, että saat 92 %:n näyttöalan, jossa näytön ja ympäristön väliset rajat häipyvät. ErgoLift-muotoilu nostaa runkoa ja parantaa sisäisten komponenttien suorituskykyä. Tämä tarkoittaa, että saat Intel® Core™ i7-8565U -suorittimesta parhaan mahdollisen suorituskyvyn, NVIDIA GeForce MX150 -näytönohjaimen, 16 Gt:n RAM-muistin ja 512 Gt:n tallennustilan. Zenbook 14:ssä on optimaalinen yhdistelmä tehoa ja kannettavuutta.

Vivobook S13

Vivobook S13 haastaa siirtää käsityksemme siitä, mikä on mahdollista. Se on ASUSin ensimmäinen kannettava tietokone, jossa on nelireunainen NanoEdge-näyttö. Sen reunus on paksuudeltaan vain 4,3 mm ja näyttöala peräti 89 % – näin häiritsevät näytön reunat ovat lähes näkymättömät. Kun kannessa on vähemmän turhaa tilaa, koko kannettava on kutistunut – kompakti S13 painaa vain 1,2 kg. 8. sukupolven Intel Core -suorittimet takaavat luotettavan suorituskyvyn minne ikinä menetkin. S13 on lisäksi erittäin turvallinen, sillä siinä on Windows Hello -sormenjälkitunnistin.