Cisco

Vuonna 1984 perustettu, Cisco Inc. on amerikkalainen monikansallinen tekniikkayritys, jonka päämaja sijaitsee San Josessa, Kaliforniassa. Yhtiö auttaa muita yrityksiä omaksumaan huomispäivän mahdollisuudet välittämällä asiakkailleen kaiken sen mahtavan mitä on tarjolla internetyhteyden kautta aiemmin ilman internet-yhteyttä olleille yrityksille. Lue lisää »

Suuryritysten verkot

Ciscon Digitaalisessa arkkitehtuurissa yhdistyy Ciscon tuotteet ja ohjelmistopohjainen lähestymistapa, joka on suunniteltu digitaaliseen liiketoimintaan. Ciscon digitaalinen arkkitehtuuri mahdollistaa helpomman ja nopeamman pääsyn digitaalisiin sovelluksiin, dataan ja informaatioon, vähentää riskejä sisäänrakennetuilla turvallisuustoiminnoilla ja luo verkon, joka suuntautuu nykypäivän digitaalisia vaatimuksia kohden.

-16% 479 € Alkup. hinta 571,40 € Ilman ALV
img
Cisco Aironet 2702e Controller-based
Alan johtava 802.11ac-suorituskyky
 • Tiedonsiirtonopeus 450 Mbps
 • Frequency Band 2.4 GHz, 5 GHz
 • Langaton verkkotekniikka 802.11a/b/g/n/ac
3 jäljellä
629 € Ilman ALV
img
Cisco Aironet 2802I
 • Tiedonsiirtonopeus 5.2 Mbps
4 jäljellä
404,90 € Ilman ALV
img
Cisco SG300-28PP
 • Porttien lukumäärä 28
 • SFP Standard Combo SFP
 • Fan Yes
Yli 10 jäljellä
18,90 € Ilman ALV
img
Cisco Sarjakaapeli
 • Valmistaja Cisco Systems
Yli 10 jäljellä

Turvallisuus

Ciscon turvallisuusratkaisut auttavat luomaan ja ylläpitämään vahvan turvallisuusalustan tehokkailla, integroiduilla ja skaalattavilla ratkaisuilla, jotka suojaavat verkkoasi ennen hyökkäystä, sen aikana ja sen jälkeen. Ciscon turvallisuusratkaisut lieventävät riskejä ja vähentävät monimutkaisuutta, joten liiketoimintasi voi kehittyä eteenpäin pysyen samalla turvassa.

369,50 € Ilman ALV
img
10 jäljellä
134,90 € Ilman ALV
img
Cisco RV042
 • Siirtoprotokolla PPTP, L2TP, DHCP, Bonjour, DDNS, IPSec, PPPoE
2 jäljellä
799,50 € Ilman ALV
img
Cisco ASA 5506-X with FirePOWER Services
NGFW vastaa uusien uhkien aikakauden haasteisiin
4 jäljellä
1 449,50 € Ilman ALV
img
Cisco ASA 5508-X with FirePOWER Services
NGFW, joka tarjoaa kehittyneen suojan
1 jäljellä

Pilvi-hallittava verkko

Cisco Meraki on johtava toimija Pilvipalveluiden alueella, joka tarjoaa pilven skaalattavuuteen, hallittavuuteen ja tehokkuuteen liittyvät edut suuryritysten verkkoihin. Se on helppo asentaa, valvoa ja hallita. Kaikki Cisco Meraki-laitteet ovat keskitetysti hallittavia pilvestä käsin, mikä mahdollistaa liiketoimintaan liittyvien ongelmien ratkaisun ja kulujen vähentämisen.

Uusi 1 599,50 € Ilman ALV
img
Uusi 2 499,50 € Ilman ALV
img
402,42 € Ilman ALV
img
Cisco Meraki MR33 Cloud Managed
Käytännöllinen tukiasema pilviohjauksella
 • Tiedonsiirtonopeus 1300 Mbps
 • Frequency Band 2.4 GHz
 • Langaton verkkotekniikka 802.11a/b/g/n, 802.11ac
139,50 € Ilman ALV
img

Cisco

Cisco on alan ihmisten keskuudessa tunnetusti globaaleja markkinoita johtava yhtiö verkon alueella. Yhtiö on noussut korkealle perustamisvuodestaan 1984 eikä ole enää vain verkko-yritys vaan tunnettu myös Data Center-, yhteistyö- ja turvallisuusratkaisuistaan. Cisco tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu kaiken kokoisille yrityksille monilla eri teollisuuden aloilla.

IT infrastruktuuriratkaisut

Ciscon kattava markkinoita johtava verkkoportfolio on skaalattu täyttämään kaikenkokoisten verkkojen tarpeet erittäin tärkeillä ja luotettavilla ratkaisuilla, jotka vähentävät kustannuksia ja monimutkaisuutta. Portfolioon kuuluu Cisco Catalyst, Aironet, Meraki ja muita.

Ciscon Unified Computing System (UCS) on suunniteltu vähentämään omistajuuden kokonaiskustannuksia ja parantamaan asiakkaiden skaalattavuutta integroimalla tietokone, tallennus ja verkko yhteen ainoaan yksikköön. UCS portfolioon sisältyy kehikko- ja blade palvelimet sekä hyperkonvergenssiratkaisut.

Ciscon yhteistyöratkaisut mahdollistavat fiksumman tavan työskennellä. Portfolio sisältää Unified Communications, videoneuvottelut ja Multiplatform puhelut ja pitävät yhteydet yllä missä tahansa, milloin tahansa ja miltä laitteelta tahansa.

Viimeisenä, mutta ei vähimmäisenä, tarjoaa Cisco alan tehokkaimman ja integroiduimman turvallisuusportfolion, johon kuuluu Cisco ASA, AMP ja OpenDNS. Uhka-keskeinen arkkitehtuurinen lähestymistapamme tarjoaa lajinsa parhaat ratkaisut, jotka yksinkertaistavat turvallisuushaasteiden taklauksen.

Cisco voi yhteistyössä Dustinin kanssa auttaa sinua löytämään juuri sinulle oikean IT ratkaisun.