Cisco

Vuonna 1984 perustettu, Cisco Inc. on amerikkalainen monikansallinen tekniikkayritys, jonka päämaja sijaitsee San Josessa, Kaliforniassa. Yhtiö auttaa muita yrityksiä omaksumaan huomispäivän mahdollisuudet välittämällä asiakkailleen kaiken sen mahtavan mitä on tarjolla internetyhteyden kautta aiemmin ilman internet-yhteyttä olleille yrityksille. Lue lisää »

Suuryritysten verkot

Ciscon Digitaalisessa arkkitehtuurissa yhdistyy Ciscon tuotteet ja ohjelmistopohjainen lähestymistapa, joka on suunniteltu digitaaliseen liiketoimintaan. Ciscon digitaalinen arkkitehtuuri mahdollistaa helpomman ja nopeamman pääsyn digitaalisiin sovelluksiin, dataan ja informaatioon, vähentää riskejä sisäänrakennetuilla turvallisuustoiminnoilla ja luo verkon, joka suuntautuu nykypäivän digitaalisia vaatimuksia kohden.

Turvallisuus

Ciscon turvallisuusratkaisut auttavat luomaan ja ylläpitämään vahvan turvallisuusalustan tehokkailla, integroiduilla ja skaalattavilla ratkaisuilla, jotka suojaavat verkkoasi ennen hyökkäystä, sen aikana ja sen jälkeen. Ciscon turvallisuusratkaisut lieventävät riskejä ja vähentävät monimutkaisuutta, joten liiketoimintasi voi kehittyä eteenpäin pysyen samalla turvassa.

Pilvi-hallittava verkko

Cisco Meraki on johtava toimija Pilvipalveluiden alueella, joka tarjoaa pilven skaalattavuuteen, hallittavuuteen ja tehokkuuteen liittyvät edut suuryritysten verkkoihin. Se on helppo asentaa, valvoa ja hallita. Kaikki Cisco Meraki-laitteet ovat keskitetysti hallittavia pilvestä käsin, mikä mahdollistaa liiketoimintaan liittyvien ongelmien ratkaisun ja kulujen vähentämisen.

Cisco

Cisco on alan ihmisten keskuudessa tunnetusti globaaleja markkinoita johtava yhtiö verkon alueella. Yhtiö on noussut korkealle perustamisvuodestaan 1984 eikä ole enää vain verkko-yritys vaan tunnettu myös Data Center-, yhteistyö- ja turvallisuusratkaisuistaan. Cisco tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu kaiken kokoisille yrityksille monilla eri teollisuuden aloilla.

IT infrastruktuuriratkaisut

Ciscon kattava markkinoita johtava verkkoportfolio on skaalattu täyttämään kaikenkokoisten verkkojen tarpeet erittäin tärkeillä ja luotettavilla ratkaisuilla, jotka vähentävät kustannuksia ja monimutkaisuutta. Portfolioon kuuluu Cisco Catalyst, Aironet, Meraki ja muita.

Ciscon Unified Computing System (UCS) on suunniteltu vähentämään omistajuuden kokonaiskustannuksia ja parantamaan asiakkaiden skaalattavuutta integroimalla tietokone, tallennus ja verkko yhteen ainoaan yksikköön. UCS portfolioon sisältyy kehikko- ja blade palvelimet sekä hyperkonvergenssiratkaisut.

Ciscon yhteistyöratkaisut mahdollistavat fiksumman tavan työskennellä. Portfolio sisältää Unified Communications, videoneuvottelut ja Multiplatform puhelut ja pitävät yhteydet yllä missä tahansa, milloin tahansa ja miltä laitteelta tahansa.

Viimeisenä, mutta ei vähimmäisenä, tarjoaa Cisco alan tehokkaimman ja integroiduimman turvallisuusportfolion, johon kuuluu Cisco ASA, AMP ja OpenDNS. Uhka-keskeinen arkkitehtuurinen lähestymistapamme tarjoaa lajinsa parhaat ratkaisut, jotka yksinkertaistavat turvallisuushaasteiden taklauksen.

Cisco voi yhteistyössä Dustinin kanssa auttaa sinua löytämään juuri sinulle oikean IT ratkaisun.