Cisco Meraki logo

Langaton verkkoratkaisu pienyrityksille

Yksinkertainen, toimiva ja tietoturvallinen WIFI.

Ota yhteyttä Cisco logo
meraki-go-products

Haluatko toimivan WiFi -ratkaisun?

Saatko kylmiä väreitä ajatuksestakin, että sinun tulisi asentaa tai korjata langaton verkko? Tämän päivän nopeasti muuttuvassa maailmassa liiketoiminta on todella riippuvainen Internetistä. Monet yrittäjät tuntevat huolta liittyen tekniseen tukeen, ylimääräiseen taakkaan henkilökunnalle, sekä korkeisiin kustannuksiin.

Merakin Go langattomat tukiasemat tarjoavat kaiken mitä tarvitaan, jotta yrityksesi saa teknologisen etumatkan samalla, kun tunnet olosi turvalliseksi. Niitä hallitaan yksinkertaisen ja helppo käyttöisen älypuhelinsovelluksen avulla, joten sinun ei tarvitse olla insinööri saadaksesi sen toimimaan.

Mikä Meraki Go on?

Meraki Go on Cisco Merakin uusi pienyrityksille suunnattu langaton verkkoratkaisu. Se on yksinkertainen, helppokäyttöinen ja sopii erinomaisesti yrityksille, joilla on alle 50 työntekijää ja arvostavat helppoutta ja tukipalveluita sekä tietoturvaa.

Meraki Go GR10 ja GR60 hallitaan Meraki Go-sovelluksen kautta, ovat dual-band-tukiasemia, joissa on 802.11ac Wave 2 sekä ulko- että sisäkäyttöön. Se toimii erinomaisesti varsinkin pienimmissä toimistoissa, kivijalkaliikkeissä tai hotelleissa. Huolimatta siitä, oliko Wi-Fi-yhteys tarkoitettu vierailijoille, yritysverkon toimintaan tai kassalaiteiden hallintaan, Meraki varmistaa, että verkko on tietoturvallinen ja helppokäyttöinen.

  • Verkkosivustojen esto
  • Käyttörajoituksia paikkoihin, joissa on rajoitettu Internetin kaistanleveys
  • Toimiva langaton verkkoratkaisu vierailijoille
  • Automaattiset tietoturvapäivitykset
  • Hallitse verkkoasi huolimatta siitä, missä olitkaan – sovellus on aina mukanasi

Mitä sopimukseen kuuluu?

Jokainen tukiasema niin sisätiloissakin, kuin ulkonakin vaatii aktiivisen Meraki Go-lisenssin, joka tarjoaa kaikki toiminnot Meraki Go-sovellukseen, esimerkiksi varoitukset ja verkon käytön valvonnan, sekä tietoturvapäivitykset ja sovellustuen.

Vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin

  • Tiesitkö, että 79 % WiFi-yhteyttä tarjoavista yrityksistä sanovat, että on helpompi pitää asiakkaat tyytyväisinä, kun he joutuvat odottamaan?
  • Ajattele, jos voisit saada korkeamman liikevaihdon per asiakasvierailu ja pidemmät vierailuajat yksinkertaisella toimenpiteellä?
  • Useimmat yritykset, jotka eivät suunnittele tarjoavansa WiFi-yhteyttä – usein ne, jotka ovat olleet alalla yli 20 vuotta – ilmoittavat syyksi usein huolet teknisestä tuesta, sekä kustannuksista. Meraki Go:n avulla sinun ei tarvitse enää huolehtia näistä.
Ota yhteyttä
Toiminto Go Enterprise
Ideaalinen yrityskoko Alle 50 työntekijää Valinnainen koko
Fyysisten paikkojen määrä 1 Valinnainen määrä paikkoja
Pääasiallinen käyttöalue Tavallinen yrityskäyttö, vierailija-WiFi Tavallinen yrityskäyttö, vierailija-WiFi, huomattava videosuoratoisto, yhteistyö, kehittyneet tietoturvavaatimukset
Hallinta Sovelluspohjainen, iOS ja Android Verkkoselainpohjainen instrumenttipaneeli
Sopimusvaihtoehdot 1, 3 tai 5 vuoden ennakkomaksu 1, 3, 5, 7 tai 10 vuoden ennakkomaksu
Langaton standardi 802.11ac Wave 2, jopa 1,3 Gbps 802.11ac Wave 2, jopa 2,5 Gbps
Tietoturvatoiminnot Verkkosivustojen esto, valmis vierasverkko Palomuuri 3 ja 7 kerroksella
Virransyöttö PoE tai virtakaapeli PoE tai virtakaapeli
Tuki Chatt sovelluksen kautta 24/7 puhelin ja sähköposti
Mallien määrä 2 11
Laitteiston hintahaarukka $129 - $179 USD $ $549 - $2399 USD