Perinteinen tietokonehiiri verrattuna ergonomiseen Unimouse-pystyhiireen: Muutoksen aika

Viime vuosina on alettu kiinnittää entistä enemmän huomiota terveellisiin työpisteisiin ja kipujen ehkäisyyn. Tietämys epäterveellisten työpisteiden negatiivisista vaikutuksista ja niiden vaikutuksesta rasitusvammojen syntyyn on lisääntynyt. Tiedämme nykyään, että epäergonominen työskentelyasento voi aiheuttaa kipuja ja vammoja, kuten selkä- ja niskakipuja sekä rasitusvammoja. Perinteinen tietokonehiiri on vanhanaikainen työväline modernissa ja ergonomisessa toimistossa, minkä vuoksi yhä useammat vaihtavat sen ergonomisempaan vaihtoehtoon. Unimouse on palkittu ergonominen pystyhiiri, joka tarjoaa modernin ja terveellisen vaihtoehdon perinteiselle hiirelle. Tässä syitä miksi:

Contour Unimouse on moderni ja ergonominen

Pitkäkestoisesti tietokoneella työskentelevät joutuvat todennäköisesti kärsimään vammoista sekä selkä-, niska- ja hartiakipujen kaltaisista vaivoista. Unimouse on moderni ja ergonominen tietokonehiiri. Markkinoille tulonsa jälkeen Unimouse on voittanut palkintoja muotoilustaan ja todistetuista ergonomiaan liittyvistä eduistaan. Unimouse auttaa minimoimaan rasitusvammojen aiheuttamaa kipua.

  • Unimousen muotoilun ansiosta kätesi ja sormesi pysyvät rentoina työpäivän aikana.
  • Unimouse on suunniteltu sekä vasen- että oikeakätisille.

Unimouse mahdollistaa vaihtelun työpäivän aikana

Vaihtelu on hyvän ergonomian kulmakivi. Vaihtelun ansiosta eri lihakset ja jänteet aktivoituvat työpäivän aikana, mikä vähentää staattisten ja epäterveellisten työskentelyasentojen haitallista vaikutusta.

Unimousen ainutlaatuinen säädettävä rakenne mahdollistaa työskentelyasennon vaihtelun päivän aikana. Pystyhiiren kulmaa voi helposti säätää 35 ja 70 asteen välillä. Lisäksi voit säätää peukalotukea ylös-, alas-, eteen- ja taaksepäin.

Jos työskentelet vanhanaikaisella tietokonehiirellä, on korkea aika vaihtaa se ergonomiseen pystyhiireen. Unimouse on moderni ja ergonominen vaihtoehto ja sijoitus tulevien vammojen ehkäisyyn. Kokeile ilmaiseksi jo tänään ja tunne ero!

Sopii työskentelytapaasi

Arkkitehdit, insinöörit ja rakennusalan ammattilaiset viettävät paljon aikaa toimiston ulkopuolella. Tämä edellyttää työkaluja, jotka antavat vapauden työskennellä etänä ja turvallisesti mahdollisimman yksinkertaisesti.