Huolimatta siitä, minne työsi sinut kuljettaa, me kuljemme mukanasi

Tiedämme, että kunnon laitteet ovat erittäin tärkeitä etätyön onnistumisen kannalta. Yli 65 % Dellin maailmanlaajuisen tiimin jäsenistä työskentelee joustavasti. Toisin sanoen voit olla varma siitä, että me tiedämme, miten tuottavuutta voi lisätä työskentelypaikasta huolimatta.

Tietokoneet ja tarvikkeet etätyöhön

Autamme sinua löytämään sopivat järjestelmät ja varusteet, joiden avulla pysyt verkkoyhteydessä ja tuottavana missä ikinä oletkin. Luo asiantuntevien neuvojemme avulla erityinen työtila, joka sopii omaan työtyyliisi.

Tietokoneet

Telakointisovitin

Yhdistä kannettava tietokone pöytätietokoneen lisävarusteisiin kompaktilla Dell-telakointisovittimella. Se mahdollistaa saumattomat video-, verkko- ja datayhteydet.

Näyttö

Oletko kyllästynyt hyppimään sovellusten välillä? Suuri näyttö on miellyttävämpi silmille ja lisää tuottavuutta, sillä voit nopeasti tarkastella kokonaisia asiakirjoja ja käyttää useita sovelluksia samanaikaisesti. Säädettävän katselukulman ansiosta myös käyttömukavuus paranee.

Näppäimistö ja hiiri

Yhdistämällä tietokoneen täysikokoiseen langattomaan näppäimistöön ja hiireen voit kirjoittaa ja navigoida nopeasti. Käden ja ranteen asentoa tukevat varusteet parantavat käyttömukavuutta.

Speakerphone

Paranna äänenlaatua, puhelujen laatua ja käyttömukavuutta ammattilaistason kaiuttimilla, jotka on varustettu mikrofonilla. Valitse sellaiset, joissa on helppokäyttöiset puhelunhallintaominaisuudet. Siten voit luoda saumattoman yhteyden tietokoneen tai älypuhelimen kanssa.

Kattavat tukipalvelut

ProSupport Plus ja SupportAssist-ohjelmisto tarjoavat parhaan suojan. Se takaa reaaliaikaisen ja ympärivuorokautisen tuen sekä auttaa tunnistamaan ja korjaamaan ongelmat ennen kuin ne aiheuttavat vaivaa. Lisäksi takuu kattaa tahattomat pudotukset, roiskeet ja sähköpiikit.

Asiantuntijaneuvot

Anna työntekijöillesi mahdollisuus työskennellä kotoa käsin

Kuten sinäkin, seuraamme tarkasti COVID-19-pandemian etenemistä. Etätyön mahdollistaminen on yksi tapa pitää työntekijät, yhteisöt ja asiakkaat turvassa. Yli puolet maailmanlaajuisesta tiimistämme työskentelee etänä, joten me voimme tukea sinua oman tietotaitomme avulla joustavan työympäristön toteuttamisessa.

Katso nämä webcast-lähetykset, joissa esitellään ylemmän johdon vinkkejä, parhaita käytäntöjä ja tärkeitä 10 vuoden matkalta opittuja asioita etätyön aloittamisesta ja hallinnasta.

Lue lisää

Etätyöratkaisujen käyttöönotto: miten onnistuimme

Lue blogia, jossa kerrotaan, miten Dell Technologies on antanut työntekijöilleen kaikki tuottavaan etätyöhön tarvittavat työkalut.

Lue artikkeli

Liikkuvuutta edullisesti

Dell Financial services avulla voit panostaa luotettavaisin mielin etätyöratkaisuihin ilman negatiivisia vaikutuksia kassavirtaan.

Lue lisää

7 vinkkiä etätyöskentelyn parantamiseen

Onko kokopäiväinen etätyöskentely osa uutta todellisuuttasi? Taidamme kaikki olla samassa veneessä. Missä ikinä työskenteletkään, me autamme sinua pysymään tuottavana ja löytämään tasapainon työarkeesi alati muuttuvassa maailmassa. Tutustu vinkkeihin, joita tiimimme itsekin noudattaa etätyössään.

1. Tue omaa työtyyliäsi

Toimialasta riippumatta omien työskentelytapojen ymmärtäminen on tärkeää. Voit mukauttaa työtyyliäsi, kun teet töitä muualla kuin toimistossa.

Nautitko itsenäisestä työskentelystä vai onko jatkuva yhteistyö tiimisi jäsenten kanssa parasta mitä tiedät? Riippumatta siitä, millä tavalla saat eniten aikaan, sopivat digitaaliset työkalut ovat äärimmäisen tärkeitä. Aloita varmistamalla, että sinä ja tiimisi käytätte samoja sovelluksia ja ohjelmia, joiden avulla voitte yksinkertaistaa virtuaalikokouksia, hallita tehtäviä ja tehdä yhteistyötä. Jos työskentelet yksin, ohjelmistot ja sovellukset ovat kuin virtuaalisia apuvälineitä. Varmista, että käytössäsi on oikea yhdistelmä, jonka avulla voit pysyä tuottavana.

2. Luo erityinen työtila

Lisää tuottavuutta ja säästä aikaa asettamalla laitteet erityiseen työtilaan, joka sopii omaan työskentelytyyliisi. Valitse hiljainen paikka, joka vähentää häiriötekijöitä, tarjoaa vahvan WiFi-signaalin ja mahdollistaa työasioiden siirtämisen sivuun päivän päätteeksi.

Kannattaa huomioida myös tekniikka, jota tarvitset pysyäksesi tuottavana, olipa kyse sitten täysikokoisesta työasemasta tai ainoastaan perusvarusteista. Pienyritystä pyörittävä tai freelancer saattaa joutua miettimään pari kertaa, mitä tarvitaan, jotta saat muodostettua hyvän etätyöympäristön. Dell Technologies-asiantuntijamme auttavat sinua löytämään ihanteellisen ratkaisun, joka toimii tänään, mutta mukautuu kanssasi myös tulevaisuuteen.

3. Pidä yhteyttä tekniikan avulla sosiaalisen eristäytymisen aikakaudella

Tekniikan avulla voimme kommunikoida ihmisten kanssa ympäri maailmaa ja olla mukana virtuaalisissa yhteisöissä, jotka rikastuttavat elämäämme monin eri tavoin. Yhteyden pitäminen tiimisi jäseniin, ystäviin ja perheenjäseniin voi olla päivän kohokohta, ja nyt enemmän kuin koskaan.

Kokeile videoneuvottelutyökalua kasvokkain pidettäviin verkkokokouksiin ja pidä virtuaalinen kahvitauko tiimin jäsenen kanssa. Pikaviestintätyökalun käyttäminen on toinen loistava tapa tavoittaa muita ja luoda parempia työsuhteita. Kun orgaaniset ja henkilökohtaiset tapaamiset eivät ole mahdollisia, voit haastaa itsesi astumaan mukavuusalueesi ulkopuolelle ja jutella eri työtoverin kanssa joka päivä.

4. Sulje sovelluksia kaistanleveyden säästämiseksi

Kotona kaikkien laitteiden keskellä voi olla houkuttelevaa käyttää tekniikkaa niin paljon kuin mahdollista. Mutta kaikki, jotka ovat yrittäneet ladata suuria tiedostoja tai suoratoistaa sisältöä videoneuvottelujen aikana tietävät, että internetin kaistanleveyden venyttäminen äärirajoille voi tehdä tilanteesta hyvin arvaamattoman. Vältä keskeytykset minimoimalla verkon käyttö ainakin verkkopuhelun ajan.

Suurimpia verkon kaistanleveyden syömäreitä ovat useat samanaikaisesti yhdistetyt ja käytetyt laitteet, taustasovellusten käyttäminen, tiedostojen lataaminen ja sisällön striimaus. Näitä harventamalla saat käyttöön enemmän kaistanleveyttä sovelluksille ja ohjelmille, joita työssäsi tarvitset.

5. Ota kunnon taukoja (sinä ansaitset sen!)

Vaikka keskittyminen on tärkeää niin työssä kuin vapaa-ajallakin, on myös tärkeää pitää itsestään huolta. Hellitä hetkeksi ja tutki, rauhoitu, juo, venyttele ja anna itsesi vain olla.

Jotkut asiantuntijat suosittelevat taukoa joka tunti energiatasojen lisäämiseksi, verenkierron parantamiseksi ja mielentilan kohentamiseksi. Voit huomata, että pieni hetki omaa aikaa alentaa stressitasoja ja lisää tuottavuutta.

6. Tasapainota etätyö ja vapaa-aika

Kotoa käsin työskenneltäessä on tärkeää määrittää rajat, jotta myös yksityiselämä pysyy kunnossa. Työhön liittyvien tehtävien lisäksi voit huomata, että alat viettää enemmän aikaa verkossa esimerkiksi musiikin ja ohjelmien striimaukseen, verkkokursseille osallistumiseen ja sosiaalisessa mediassa surffaamiseen. Kun rentoudut, anna itsellesi lupa olla reagoimatta sähköposteihin ja huolehtimatta työtehtävistä tietyn kellonajan jälkeen.

Jos jatkat kotoa käsin työskentelyä myös lähitulevaisuudessa, tämä on vieläkin tärkeämpää, sillä se suojaa sinua loppuunpalamiselta. Mieti, milloin voit levätä ja virkistäytyä, ja määritä sitten tiukat säännöt tilanteista, jolloin työtehtävät eivät keskeytä sitä.

7. Aseta turvallisuus etusijalle

Itsenäisessä työskentelyssä toimiston ulkopuolella verkon tietoturva saattaa monesti unohtua. Näennäisen yksityisverkon (VPN) ja turvallisen WiFi-yhteyden käyttö on ratkaisevan tärkeää henkilökohtaisten ja yrityksen tietojen turvallisuuden kannalta. Lisäksi kannattaa varoa hakkereita. Älä koskaan avaa kyseenalaisia sähköpostin liitetiedostoja tai napsauta epäilyttäviä linkkejä.

Voimme auttaa, jos etsit lisää tapoja parantaa etätyökokemustasi. Tutustu saumattomiin ratkaisuihin, jotka auttavat sinua huolehtimaan tietoturvasta ja pysymään yhteydessä verkkoon missä ikinä oletkin.

Lue lisää (PDF)