Kannettavat tietokoneet & tabletit

Täältä löydät kaikki Dellin kannettavat tietokoneet ja tabletit, sekä hybridikoneet, joita voit käyttää sekä täysimittaisena tietokoneena että tablettina. Riippumatta siitä mitä etsit, Dellillä on luultavasti oikea kone sinulle. Siitä, mikä on oikea tietokone tarpeisiisi, voit lukea lisää alta. 

Latitude

Tämä on yritystietokonesarja, joka tarjoaa kaikkea mitä voit kuvitella yrityksesi tarvitsevan. Sarjasta löydät kaikkea kevyistä tietokoneista, joissa on erinomainen akunkesto, iskunkestäviin malleihin, jotka soveltuvat rankempiin työolosuhteisiin. Tärkeä ominaispiirre Latitude-tietokoneissa on parhaaseen mahdolliseen luotettavuuteen ja kuvanvakauteen tähtäävä suunnittelu: kaikki siksi, että yrityksesi IT-osaston tehtävät helpottuisivat. 

XPS

Jos ostat XPS-tietokoneen, saat parasta, mitä Dellillä on tarjota. XPS-sarja koostuu uniikeista tietokoneista, joissa on tehokas suorituskyky, miellyttävä muotoilu ja viimeisin teknologia samassa paketissa. Se on lyhyesti kuvailtuna ultimaattinen tietokone-elämys. Niin kauan, kun et etsi pöytäkonetta, XPS on paras vaihtoehto.  

Precision

Etsitkö kannettavaa työpistettä? Jos vastasit kyllä, Dell Precision on haluamasi tuote. Nämä erittäin tehokkaat kannettavat tietokoneet ovat keskittyneet suorituskykyyn, ja ne on kehitetty selviytymään suurestakin työtaakasta. Täydellisiä koneita sinulle, joka teet töitä CADin tai muiden vaativien sovellusten kanssa.

Vostro

Jos et etsi suorituskykymonsteria, vaan hakusessa on yksinkertaisempi tietokone, Vostro-koneet ovat täydellinen valinta. Vostro-sarja on valikoima vakaita tietokoneita, joiden teho riittää kaikkeen, paitsi esimerkiksi graafisen työn kaikista eniten tehoa vaativiin työtehtäviin. 

Venue

Venue on Dellin sekä koti- että työkäyttöön sopivien tablettien nimi. Dellin Venue -tabletit käyttävät joko Androidia tai Windowsia, jotta löydät sinun tarpeesi täyttävän tabletin. Jos haluat pitää yksiköiden määrän minimissä, voit ostaa Dell Venue -tabletille jopa näppäimistön ja käyttää sitä sekä tablettina että kannettavana.