Valitse koon mukaan

Dellin uusissa näytöissä on tulevaisuuden muotoilu, teknologia sekä tuottavuutesi maksivoivat innovaatiot.

Näyttö on ratkaiseva tuottavuuden kannalta, mutta myös uusien lahjakkuuksien houkuttelemisessa. Nykyajan työntekijät tahtovat työskennellä suurilla korkearesoluutioisilla näytöillä voidakseen pitää monta rautaa tulessa samaan aikaan. Suuret näytöt parantavat lisäksi käyttömukavuutta, optimoivat työpöytätilan ja tarjoavat vangitsevan käyttökokemuksen.

Ja koolla on merkitystä. Hiljattain tehdyssä tutkimuksessa 80 prosenttia osallistujista sanoi, että suuremmalla tietokoneen näytöllä olisi positiivinen vaikutus heidän tuottavuuteensa.

Maailman johtavana tietokonenäyttöjen valmistajana kuuntelemme asiakkaitamme voidaksemme tarjota heille laajan valikoiman erilaisia näyttöjä, jotka täyttävät heidän tarpeensa. Tällä sivulla opastamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan näytön. Riippumatta minkä näytön valitset, on näytössä seuraavat ominaisuudet:

Vaihtotakuu

Dell edustaa luotettavia tuotteita, korkeaa laatua ja hyvää palvelua. Siksi saat aina vaihtotakuun ostaessasi Dellin näytön. Lue lisää sivun alaosasta.

State of Art

Dellin näytöille on ominaista uusin tekniikka ja tuottavuuden maksimoivat innovaatiot. Meillä on laaja valikoima palkittuja ja innovatiivisia näyttöjä, jotka sopivat tarpeisiisi ja budjettiisi. Lue lisää sivun alaosasta.

CSR

Kaikki Dell-tuotteet on suunniteltu alusta alkaen koko elinkaaren kattavaa kestävyyttä ajatellen. Valmistamisesta ja pakkaamisesta energiankulutukseen sekä materiaalien kierrätykseen. Lue lisää sivun alaosasta.

Mikä näyttö sopii sinulle parhaiten?

Hyvä

E-Series

Dellin E-sarja on suunniteltu erityisesti pienyrityksille, kotikonttoriin ja käyttäjille, joilla on yksinkertaiset tarpeet. Viimeisimmissä malleissa on litteämpi profiili, korkeudensäätömahdollisuus sekä integroidut kaiuttimet, jotka vapauttavat arvokasta tilaa kirjoituspöydällä. Näytöt on suunniteltu luotettaviksi ja niissä on ENERGY STAR®, EPEAT® ja TCO-sertifiointi.

Kun tahdot hyvän, luotettavan ja ympäristön kannalta kestävän tuotteen edullisesti.

Suosittelemme näyttöä:

 • Yksinkertaiseen käyttöön
 • Myymälöihin
 • Puhelinkeskuksiin
 • Vastaanottotiskeille
 • Hallinnoijille
 • Tehdastyöntekijöille
Katso kaikki E-sarjan näytöt

Parempi

P-series

P-sarjaa suosittelemme suuryrityksille ja käyttäjille, joilla on korkeat tavoitteet. Tästä tuoteperheestä löydät näyttöjä, joissa on useiden laitteiden laitetuki, näyttöjä videoneuvotteluihin, 4K-resoluutio sekä kosketusnäyttö. Dell P Series parantaa suorituksiasi tuottavuutta lisäävillä ominaisuuksilla. Tuottava tehopakkaus!

Ihanteellinen nopeisiin yhteyksiin jaetulla työpisteellä, suorituskykyä vaativiin tehtäviin ja useiden työtehtävien samanaikaiseen suorittamiseen.

Suosittelemme näyttöä:

 • Kirjoituspöytäkäyttöön
 • Etätyöskentelyyn
 • Vaativiin graafisiin ja visuaalisiin käyttösovelluksiin
 • Suurten laskenta-arkkien parissa työskentelevälle
Katso kaikki P-sarjan näytöt

Paras

UltraSharp

Huippuluokan näytöt, jotka on kehitetty viimeisimmällä innovatiivisella teknologialla, joka tarjoaa lyömätöntä suorituskykyä. Koe tuottavuus huippuleveillä kaarevilla näytöillä, jotka tarjoavat korkeampaa tuottavuutta ja jotka ovat ystävällisiä silmillesi. Työskentele kahdella tietokoneella samanaikaisesti tai korvaa kaksi tavallista näyttöä, jotta työpöytäsi pysyisi puhtaampana ja välttyisit turhilta johdoilta.

Kun haluat loistavan kuvan, litteän näytön ja uusimman näyttötekniikan.

Suosittelemme näyttöä:

 • Talousalalle
 • Kehittäjälle
 • CAD/CAM
 • Tuotantoon
Katso kaikki UltraSharp-näytöt

Asiantuntija

UltraSharp PremierColor

Parhaat näytöt työtehtäviin, joissa tarkka värintoisto on erityisen tärkeää. Valitse eri väristandardeista ja saat uskomattoman värisyvyyden, tehokkaat kalibrointitoiminnot ja tarkat värit heti laatikosta.

Kun olet riippuvainen tarkasta värintoistosta.

Suosittelemme näyttöä:

 • Valokuvaajalle
 • Graafikolle
 • Käyttäjälle, jolla on korkeat vaatimukset värintoiston suhteen
Katso kaikki UltraSharp PremierColor-näytöt

Vaihtotakuu

Dell edustaa luotettavia tuotteita, korkeaa laatua ja hyvää palvelua. Siksi saat aina vaihtotakuun ostaessasi Dellin näytön.

Dellin vaihtotakuu on alan paras suoja. Se on helppo ymmärtää, helppokäyttöinen ja kattaa kaikki Dell-näytöt, tulostimet ja projektorit. Takuu tarkoittaa, että jos ongelmaasi ei voida ratkaista puhelimitse, lähetämme sinulle korvaavan tuotteen suoraan. Ota uusi näyttösi pakkauksesta ja lähetä viallinen näyttö samassa laatikossa takaisin ja jatka Dellin tehosta nauttimisesta. Et jää koskaan ilman tuotetta.

Monet valmistajat hyväksyvät muutaman viallisen pikselin kussakin uudessa näytössä. Mutta valitessasi UltraSharp- tai Professional-sarjan näytön, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia. Premium-takuumme takaa, että näytölläsi ei ole koskaan kuolleita pikseleitä. Jos löydät sellaisen takuuaikana, vaihdamme näytön ilmaiseksi.

Dell-näyttöihin sisältyy:

 • 3 vuoden vaihtotakuu. Korvaava näyttö lähetetään viimeistään seuraavana työpäivänä.
 • Mahdollisuus viiden vuoden takuulaajennukseen
 • Premium Panel-takuu kaikissa P-Series- ja UltraSharp-malleissa.

State of Art

Dellin näytöille on ominaista uusin tekniikka ja tuottavuuden maksimoivat innovaatiot. Meillä on laaja valikoima palkittuja ja innovatiivisia näyttöjä, jotka sopivat tarpeisiisi ja budjettiisi.

Koe silmien hyvinvoinnin optimoiva välkkymätön näyttö ja ComfortView-ominaisuus, joka vähentää sinistä valoa jopa 60 prosenttia. Mahdollisuus näytön kallistamiseen, kääntämiseen ja sen korkeuden säätämiseen tarjoaa joustavan käyttömukavuuden koko päiväksi. Suurten näyttöjemme ja Dell Display Manager-ohjelmiston avulla voit jakaa näyttötilan sekä saada enemmän aikaan ja tehdä yhteistyötä entistäkin paremmin.

CSR

Ympäristöystävällinen valmistus

Paneelit valmistetaan ilman ympäristölle vaarallisia kemikaaleja, kuten elohopeaa tai arsenikkia, ja Dell-näyttöjen valmistuksessa käytetään kierrätysmateriaaleja.

 • Dellin näytöt täyttävät uusimmat vaatimukset ja niissä on ENERGY STAR®, EPEAT® ja TCO sertifioinnit.
 • 75 prosenttia Dellin näytöistä on valmistettu käyttämällä vähintään 25 prosenttia kierrätettyä muovia.
 • Valitut mallit voidaan toimittaa ilman jalustaa turhan jätteen vähentämiseksi.

Vihreät pakkaukset

Ympäristövaikutusten vähentämiseksi edistämme pakkauksiemme vastuullista hävittämistä kierrättämällä. Lisäksi paperipohjainen materiaali useimmissa näyttöpakkauksissa on valmistettu vähintään 75-prosenttisesti kierrätetystä pahvista eikä siinä ole käytetty pyrofoamia vuodesta 2016 lähtien. Dellin tavoitteena on, että 100 prosenttia pakkausmateriaalista kierrätetään tai uusitaan vuoteen 2030 mennessä.

Pienempi energiankulutus

Uudessa Dell-näytössäsi on edistyneitä ominaisuuksia, joiden avulla voit vähentää energiankulutusta. Uudet näytöt käyttävät jopa 35 prosenttia vähemmän energiaa kuin edellinen sukupolvi. Dellin tavoitteena on vähentää koko tuoteluettelon energiaintensiteettiä 80 prosentilla vuoden 2020 loppuun mennessä.

Lue lisää Dellin kestävän kehityksen tavoitteista täältä.

Neuvottelutilat

Saa yhteistyö sujumaa fiksummin ja sujuvammin kokous- tai luokkahuoneessa Dellin interaktiivisten näyttöjen avulla. Kannusta yhteistyöhön valitsemalla interaktiivinen näyttö, jolla johtajat ja tiimit voivat näyttää esityksiä, keskustella, luoda strategioita ja tehdä yhteistyötä.

Dellin suuret neuvotteluhuoneen näytöt on suunniteltu helpottamaan yhteistyötä kokoushuoneissa. Osta itsenäinen kokoushuonenäyttö tai sijoita juuri sinun yrityksesi työskentelymalleihin sopivaan räätälöityyn näyttöratkaisuun. Näytöt ovat helppokäyttöisiä ja niitä voidaan käyttää minkä tahansa laitteiston ja ohjelmiston kanssa.

Katso kaikki interaktiiviset näytöt
Dell monitor c7017t

Työkaluja moderniin työskentelyyn

Dell on luonut tuotteita moderneihin yhteistyötiloihin yhdistämällä tietokonenäyttöosaamisensa sekä kokemuksensa PC-markkinoilta. Tällaisissa tiloissa ihmiset voivat tavata, vaihtaa ideoita ja kasvaa yhdessä.

Lue lisää

Produkter