Dell-työasemat

Työasema on muutakin kuin vain tehokas tietokone. Se on suunniteltu äärimmäisen luotettavaksi ja suorituskykyiseksi työskentelyvälineeksi. Dellin kannettavissa Precision-työasemissa on NVIDIA-näytönohjain ja "Dell Optimizer for Precision", joka tarjoaa älykästä tekoälypohjaista optimointia ja takaa erinomaisen suorituskyvyn.

Muotoilua, älykkyyttä ja suorituskykyä Delliltä

Työskentele fiksummin nopean, tehokkaan ja kannettavan työaseman avulla. Erinomainen suorituskyky, ammattimainen NVIDIA-näytönohjain ja tekoälypohjainen ohjelmisto – Dell Precision 3561.

Precision 3560

Kevyt, nopea ja tehokas.


Täysin uudelleen suunniteltu 15-tuumainen kannettava työasema, jossa on Dell Optimizer for Precision. Seuraavan sukupolven prosessorit ja NVIDIA Quadro® RTX -näytönohjain takaavat erinomaisen suorituskyvyn. Luotettava työasema. Precision 3560

Erittäin ohuita, keveitä, pieniä ja tehokkaita 15 tuuman kannettavia työasemia

Uskomattoman tehokkaita 15 ja 17 tuuman kannettavia työasemia, jotka on muotoiltu tyylikkäästi

Pöytätietokoneet

Lähtökohtana kestävyys

Dell huomioi laitteita suunnitellessaan niiden koko elinkaaren, aina tuotteissa ja pakkauksissa käytetyistä materiaaleista toimitusketjun vahvuuteen ja eettisyyteen. Kunnianhimoisilla tavoitteilla ja jatkuvilla innovaatioilla jokainen vuosi on aiempia vuosia kestävämpi.

Miten Dell on kestävän kehityksen innovaatioiden johtaja

Tuotteet

Dell Technologiesin kestävän kehityksen mukaiseen muotoiluun ja materiaalien käyttöön liittyvät innovaatiot ovat alan parhaita.

Pakkaukset

Mereen päätyvän muovin hyödyntäminen ja muut aloitteet tekevät pakkauksista ympäristöystävällisiä.

Toimitusketju

Dell Technologiesilla on kyky ja vastuu edistää parhaita toimintatapoja.

Todellisia innovaatioita

Precision-työasemat ovat alan johtavia kestävän kehityksen mukaisen muotoilun ja tuotannon suhteen. Ne ovat ensimmäisiä työasemia, joissa käytetään kierrätettyä hiilikuitua ja uusiutuvaa biomuovia. Kannettavat Precision-työasemat sisältävät jopa 17 % kierrätysmuovia, ja niissä on käytetty ilmailu- ja avaruusteollisuudesta peräisin olevaa kierrätettyä hiilikuitua. 3000-sarjan kansissa on käytetty uutta biomuovia yhdessä hiilikuidun ja muiden kierrätettyjen materiaalien kanssa. Siten kestävän kehityksen mukaisten materiaalien osuus on yhteensä 71 %. Tuotesarjan kaikkien tuotteiden pakkauksissa käytetään 100 % kierrätettyä paperimassaa, ja 5000-sarjan laukussa käytetään myös 100 % kierrätettyä muovia.

19 EPEAT-rekisteröityä tuotetta

16 TCO 8 -sertifioitua kokoonpanoa

8.0ENERGY STAR® tuotesarjan kaikissa tuotteissa