Suorituskykyä ja upeaa muotoilua

Delta 2
 Brand Logotype
brand logotype nvidia

Dell Technologiesin työasemat

Jo 25 vuoden ajan Dell Precision on toimittanut monipuolisuutta, huippusuorituskykyä ja luotettavuutta vaativimpiinkin käyttökohteisiin. Palkituista elokuvantekijöistä ja animaattoreista johtaviin arkkitehteihin ja insinööreihin sekä datatutkijoihin ja VR-kehittäjiin – laaja valikoimamme mahdollistaa työaseman räätälöinnin mihin tahansa luoviin käyttökohteisiin.

Tutustu tuotteisiin

Nosta teknistä tasoasi ja täydennä tietotaitoasi edullisilla työasemilla, jotka tarjoavat suurta suorituskykyä ja luotettavuutta ohuessa ja kevyessä paketissa. Erinomainen valinta muotoilijoille, luoville asiantuntijoille, verkkosuunnittelijoille, analyytikoille ja edistyneille Microsoft-käyttäjille.

Precision 3470

Pieni, ohut ja tehokas. Tämä perustason 14-tuumainen työasema sopii täydellisesti edistyneille Microsoft Office -käyttäjille, Teamsin ja Zoomin kaltaisten yhteistyötyökalujen käyttöön sekä opiskelijoille ja ammattilaisille, jotka käyttävät kevyitä 2D-/3D-CAD-ohjelmia.

Tuotteeseen

Precision 3570

3570 on ohut, kevyt ja kustannustehokas työasema. Tämän perustyöaseman kotelo on valmistettu jopa 28-prosenttisesti kierrätetyistä tai uusiutuvista materiaaleista, mikä takaa kestävän kehityksen mukaisuuden ja tarjoaa samalla tyylikkyyttä 2D CAD -ohjelmia ja muita vaativia sovelluksia käyttäville käyttäjille.

Tuotteeseen

Precision 3571

Edullisin suorituskykyinen työasemamme. Samoin kuin 3570-mallissa, siinä on kestävän kehityksen mukaisia toimintoja ja tyylikäs muotoilu. Tämä järjestelmä nostaa kuitenkin suorituskyvyn astetta korkeammalle ja tarjoaa rutkasti tehoa 3D CAD -ohjelmien sekä luovien sovellusten käyttöön.

Tuotteeseen

Pidä luovuus virtaamassa suorituskykyisillä työasemilla, jotka on suunniteltu vaikuttavan tyylikkäiksi ja tehokkaiksi. Nämä laitteet sopivat täydellisesti liikkuville käyttäjille, ja niiden kevyt ja vankka rakenne on suunniteltu erityisesti suunnittelutöihin, luoviin töihin ja muihin yleisiin käyttökohteisiin.

Precision 5470

Maailman tehokkain 14-tuumainen mobiilityöasema, joka on myös pienin ja kevyin työasemamme. Se tarjoaa suurta tehoa pienisä kuorissa 45 W:n prosessorilla sekä Intelin ja NVIDIA:n ammattilaistason näytönohjaimella.

Tuotteeseen

Precision 5570

Tyylikäs, ohut ja kevyt 15-tuumainen työasema, joka tarjoaa erinomaista suorituskykyä pienessä paketissa. Täydellinen valinta luovan työn tekijöille ja suunnittelijoille, jotka haluavat ottaa työt mukaan tien päälle.

Tuotteeseen

Precision 5770

Dellin ohuin ja pienin 17-tuumainen työasema on suunniteltu tekemään vaikutus. InfinityEdge HDR -näyttö tarjoaa paljon tilaa, mikä luo todella mukaansatempaavan kokemuksen. FlexBay-muotoilu tukee useita moduuleja, mukaan lukien skaalautuvat tallennusratkaisut. Mullistava monikanavainen jäähdytysjärjestelmä pitää laitteen viileänä myös paineen alla.

Tuotteeseen

Tukeudu tehoon äärimmäisen skaalattavalla ja luotettavalla mobiilityöasemalla, joka voi käsitellä massiivisia tietojoukkoja, suunnittelusimulaatioita, analyyseja, renderöintejä sekä jopa VR- ja AI-projekteja. Nämä laitteet sopivat ihanteellisesti energia-alan, terveydenhoitoalan, tekniikan alan ja luovien alojen sovelluksiin.

Precision 7670

Tehokkain 16-tuumainen mobiilityöasemamme on suunniteltu tarjoamaan pöytäkoneen suorituskykyä kannettavissa kuorissa. Järjestelmä on saatavana joko ohuessa tai suuremman suorituskyvyn takaavassa rungossa omien suorituskykyvaatimustesi mukaisesti.

Tuotteeseen

Precision 7770

Tehokkaimmassa mobiilityöasemassamme on VR- ja AI-valmius. Tämä on sopiva työasema, jos haluat maksimoida suorituskykysi liikkeellä ollessasi tai kotitoimistossa. Laitteessa on suuri 17-tuumainen näyttö, joka sopii täydellisesti paljon yksityiskohtia sisältävien sovellusten käyttöön.

Tuotteeseen

Tee työpisteestäsi tehokkaampi sopivan näytön avulla.

Precision Tower Workstation

Poikkeuksellinen suorituskyky – enemmän tehoa ohjelmien kääntämiseen, 3D-renderöintiin tai suurten tietokantojen kanssa työskentelyyn. Uusimmat yritystason toiminnot, kuten Intel Xeon -prosessorit, NVIDIA® RTX™ 8000 -näytönohjain ja skaalattavat muisti- ja tallennusvaihtoehdot, jotka kaikki on suunniteltu vaativille sovelluksille. Paranna tuottavuutta älykkäillä ohjelmistoilla. Dell Optimizer for Precision hyödyntää tekoälypohjaista teknologiaa työaseman suorituskyvyn, äänen, akkukeston ja muiden ominaisuuksien optimoimiseksi ja mukauttamiseksi.

Anna ideoidesi lentää työasemalla, joka vastaa tarpeitasi tyhjentämättä tiliäsi. Nämä pienikokoiset tornimalliset työasemat sopivat täydellisesti työpisteisiin, joissa tilaa on rajoitetusti. Nämä työasemat ovat ihanteellisia taloushallinto-ohjelmien, suunnitteluohjelmien, luovien sovellusten ja monien muiden sovellusten käyttöön.

Precision 3260 Compact

3260 Compact on erittäin pienikokoinen työasema, joka on suunniteltu ahtaisiin työtiloihin ja edistyneeseen tietojenkäsittelyyn. Tämä pieni mutta tehokas järjestelmä pystyy käyttämään jopa (7) 4K-näyttöä (myös 8K-tuella) ja on VR Ready. Useat asennusvaihtoehdot sekä pöly- ja kaapelisuojat mahdollistavat joustavan sijoittamisen lähes minne tahansa.

Tuotteeseen

Precision 3460 SFF

Suorituskykyinen ja luotettava työasema, jonka pieni koko tekee siitä täydellisen valinnan ahtaisiin tiloihin. Erilaiset pöytäasennusvaihtoehdot ja räkkiasennus auttavat pitämään työtason siistinä.

Tuotteeseen

Precision 3660 Tower

Poikkeuksellisen skaalautuva tornityöasema, jossa on riittävästi tehoa VR- ja AI-työkuormista selviämiseen. 3660-tornissa on uudistettu runko, joka tarjoaa nestejäähdytyksen raskaaseen käyttöön minimaalisella melulla. 3660-mallissa on myös edestä käytettävät paikat irrotettavien tallennusratkaisujen mukavaa ja turvallista käyttöä varten.

Tuotteeseen

Pysy ajatusvirran tahdissa tornityöasemalla, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä vaativia sovelluksia varten. VR-, AI Ready- ja Data Science -versiot saatavilla.

Precision 5820 Tower

Innovatiivinen tornityöasema tehokkailla suorittimilla. 5820 Tower on ihanteellinen ammattikäyttäjille, jotka työskentelevät grafiikan parissa ja käyttävät dataintensiivisiä suunnittelusovelluksia, jotka edellyttävät tavanomaista parempaa ydinsuorituskykyä ja edistynyttä näytönohjainta single socket -arkkitehtuurissa. Työkaluton runko ja FlexBay-muotoilu tukevat useita moduuleja, mukaan lukien skaalautuvia tallennusratkaisuja. Mullistava monikanavainen jäähdytysjärjestelmä pitää laitteen viileänä myös paineen alla.

Tuotteeseen