Dell EMC

Mitä muuta Dell EMC:llä ja Dustinilla on yhteistä sen lisäksi, että molempien nimi alkaa D-kirjaimella? Kyllä, ne molemmat perustettiin vuonna 1984. Dustin on jo pitkään ollut Dellin tärkein kumppani ja Dustin valittiin Dell EMC:n vuoden 2016 kumppaniksi Suomessa. Tutustu miten olemme yhteisiä asiakkaitamme auttaneet kehittymään ja tilaa ilmainen DPACK –analysointi jonka avulla saat tietoa omasta IT –ympäristöstäsi. Onko yrityksesi seuraava tyytyväinen asiakkaamme?   

Dell osti syksyllä EMC:n, ja yritysoston myötä muodostuu yritysperhe, johon kuuluvat Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, Boomi, VirtuStream ja VMware.

Tiedätkö IT-ympäristösi todellisen tilan?

Onko virtualisointialustan päivitys ajankohtainen? Tökkiikö virtuaalipalvelimet tuntemattomasta syystä? Onko suunnitelmissa siirtyminen HCI ratkaisuun mutta ei ole faktatietoa järjestelmän mitoitukseen? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen antaa vastauksen Dell DPACK. DPACK (Dell Performance Analysis Collection Kit) on pilvi-pohjainen IT-ympäristön analysointiohjelma. Analysointiohjelman avulla toteutetaan IT:n nykytilan kartoitus. Lopuksi saat Dustinin asiantuntijan toteuttaman selkeän raportin järjestelmän nykytilasta ja kehityskohteista.

  • Selvitä HCI valmiutesi
  • Helpota päätöksentekoa
  • Tunnista pullonkaulat
  • Poista arvailu uuden järjestelmän mitoituksesta
  • Kehityssuunnitelman tueksi

Tulevaisuudenkestävä ja ketterä konesali

Vireä, pirkanmaalainen Virtain kaupunki päätti uusia elinkaarensa päähän tulleen konesali- ja varmuuskopiointi-infrastruktuurinsa.

Dell-konesali auttaa Oulunkaarta kehittämään toimintaansa

Pudasjärvi oli ensimmäinen julkissektorin yksikkö joka virtualisoi serverinsä. Nyt Pudasjärvi on osa Oulunkaarta, jolle uusi Dell EMC:n all-flash -tallennusjärjestelmä toi lisää nopeutta ja kapasiteettia.

Virtualisoinnilla konesali historiaan

Viasys uudisti virtuaali­ympäristönsä niin, että yrityksellä ei enää tarvitse olla omaa konesalia. Nykyään heillä pyörii noin sata virtuaalista palvelinta neljällä fyysisellä palvelimella. Etuja on ollut monia.

Äänekosken virtuaalipalvelimet mitoitettiin DPACK:lla

Äänekosken terveyskeskuksen palvelinympäristö oli tullut tiensä päähän. Dustin hyödynsi Dell EMC:n DPACK-ohjelmaa uuden järjestelmän mitoittamiseen vastaamaan todellisia tarpeita