Dell PowerEdge

Dell PowerEdge-palvelinratkaisut auttavat niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä välttymään IT-ongelmilta. Asiakkailtamme inspiraatiota saanut Dell PowerEdge-sarja yhdistää poikkeuksellisen suorituskyvyn ja tulevaisuuden tekniikan.

Edge Tower tornipalvelimet PK-yrityksille

Tämä on ratkaisu yritykselle, joka arvostaa ja vaatii joustavuutta sekä muuttuvaa suorituskykyä. PowerEdgeTower-palvelimien monipuolisuus ja tehokkuus on suunniteltu kasvamaan yrityksesi mukana. Tornipalvelimet sopivat parhaiten PK-yrityksille, sivukonttoreihin tai mobiilitehotyöasemille. Valitsemalla yhden prosessorin tai kaksoisprosessorisen mallin välillä voit helposti mukauttaa suorituskykyä muuttuvan kuormituksen mukaan yrityksesi kasvaessa. Tornipalvelin on erittäin tehokas ja auttaa pitämään liiketoimintasi kulut hallinnassa. Integroidut turvallisuus- ja hallintajärjestelmät tekevät PowerEdge tornipalvelimesta turvallisen IT-ratkaisun.

PowerEdge telinepalvelimet suorituskykyiseen tietojenkäsittelyyn

Innovatiivisen muotoilun tuloksena tarjoavat Dell PowerEdge telinepalvelimet joustavan ratkaisun optimaaliselle suorituskyvylle. Yhden suorittimen palvelimet tarjoavat tasapainoista suorituskykyä ja muistikapasiteettia kasvavalle yritykselle. Kaksoissuorittimilla varustetut palvelimet sisältävät monia suorituskykyä optimoivia ominaisuuksia. Neliprosessoriset palvelimet takaavat korkeinta mahdollista suorituskykyä, joka auttaa suoriutumaan tehoa vaativista prosesseista, kuten suorituskykyä vaativasta tietojenkäsittelystä, data-analyyseistä, Ai-tehtävistä ja grafiikkaprosesseista, toimiakseen tehokkaasti.

microsoft logotype

Windows Server 2019 auttaa tekemään enemmän

Oletko valmis viemään yrityksesi seuraavalle tasolle? Ota ensimmäinen askel tehokkaalla työkalulla joka selviää kovastakin taakasta. Windows Server 2019 tarjoaa yrityksellesi paljon korkeammat nopeudet, suuremman tallennuskapasiteetin, turvalliset tietoturvaratkaisut, tietojen palauttamisen ja kätevämmän hallinnan sekä skaalauksen.

Läs mer

Dell EMC on kuunnellut IT-osastoja

Uudessa PowerEdge 14G-sarjassa on useita avainominaisuuksia, jotka helpottavat IT-toimintojen ja infrastruktuurin muuttumista. Ennen kehitystyön aloittamista Dell EMC kävi keskusteluja useiden IT-ammattilaisten kanssa heidän toiveistaan ja tarpeistaan koskien tulevaisuuden palvelinteknologiaa.

Läs mer