Eaton

Eaton on yksi maailman suurimmista UPS- eli Uninterruptible Power Supply- laitteiden valmistajista. Jos et ole aiemmin tutustunut Eatonin UPS-laitteisiin on nyt korkea aika. Yrityksen tietotaito ja historia ulottuu 1911-luvulle, joten Eatonilla riittää kokemusta. Eaton valmistaa lisäksi myös telinekaappeja.

UPS työpisteelle tai pientoimistoon

Eatonin UPS-ratkaisut suojaavat laitteitasi tarjoamalla häiriötöntä sähkönsyöttöä. Voit valita käyttötarkoitukseesi sopivan UPS-järjestelmän useista eri vaihtoehdoista. Energiatehokkaat Eaton Ellipse -mallit suojaavat tietokoneet ja muut digitaaliset laitteet lyhytaikaisilta ylijännitteiltä ja sähkökatkoksilta. Eaton 5S säätää jännitettä tilanteen mukaan ja varjelee tietokoneita, verkkolaitteita ja työasemia. Tarjolla on myös esimerkiksi monitoimilaite, jossa on UPS, ylijännitesuojaus ja moniosainen jatkopistorasia.

Katso kaikki tuotteet

Torni- ja räkkimallin UPS

Eatonin räkki- ja tornimallit sopivat muun muassa konesaleihin ja IT-tiloihin. Esimerkiksi uusi Eaton 9SX UPS osaa reagoida automaattisesti ylikuormitukseen ja teknisiin häiriöihin. 9SX kertoo myös, milloin akku kannattaa vaihtaa. Eaton 9PX UPS mahdollistaa suojauksen kaksoismuunnosperiaatteella ja on luokkansa ensimmäinen laite, jolla saavutetaan tehokerroin 1,0 (VA = W).

Katso kaikki tuotteet

Ylijännitesuojat

Eatonin edulliset mutta tehokkaat ylijännitesuojat on suunniteltu arkojen laitteiden turvaksi. Ylijännitesuoja varjelee herkkää elektroniikkaa, kuten tietokoneita ja multimedialaitteita, jännitepiikeiltä, häiriöiltä ja salaman epäsuorilta vaikutuksilta.

Eatonin ylijännitesuojat

Vaihto- ja lisäakut

Eatonin vaihtoakkujen avulla UPS-ratkaisusi käyttöikä pitenee ja rahaa säästyy.

Eaton akustot

Oheistarvikkeet

Eaton valmistaa myös erilaisia oheistarvikkeita, kuten Eaton Gigabit Network Card -verkkokortteja, Eaton ePDU -virranjakoyksiköitä ja Eaton HotSwap MBP -huolto-ohituskytkimiä. Voit myös hankkia UPS-laitteille Warranty+1 tai Warranty+3 -lisätakuun yhdeksi tai kolmeksi lisävuodeksi tuotteen normaalin vakiotakuuajan päälle.

Eatonin oheistarvikkeet

Lue lisää:

Eaton UPS -valintaopas

Lataa opas

Eaton ePDU-virranjakoyksiköt

Lataa esite

IPM-ohjelma (Intelligent Power Manager) UPSin valvontaan ja hallintaan

Lue lisää

Eaton UPS-huoltopalvelut

Lataa esite

Eatonin uudet lisätakuut: Warranty+1 ja Warranty+3

Lataa pikaopas

Eaton Gigabit Network Card tekee UPS-laitteesta turvallisemman

Lue lisää

Mihin UPS-laitetta tarvitaan?

Lue lisää