Eaton logo

Eaton

Eatonin Power Quality -tuotesarja sisältää kattavan valikoiman energiaa säästäviä tuotteita, mukaan lukien järjestelmät keskeytymättömään energiansyöttöön (UPS), ylijännitesuojat, virranjakelulaitteet (PDU), etävalvontalaitteet, ohjelmistot, tehokertoimen kompensointiratkaisut, ilmavirtauksen hallintaratkaisut, dataräkit ja huoltopalvelut. Eaton pyrkii kaikkien tuotteidensa avulla tarjoamaan teknisiä innovaatioita ja kehittämään seuraavan sukupolven ratkaisuja.

Eaton 3S Gen2 -sarja - UPS ylijännitesuojalla

Eaton 3S Gen2 -sarja sisältää edullisia ja luotettavia UPS-laitteita kotiin ja pienyrityksille. Tämä off-line UPS tarjoaa ylijännitesuojan ja virtasuojan Internet-yhdyskäytäviä, pöytätietokoneita, multimedialaitteita (TV, HiFi) ja muita tärkeitä elektroniikkalaitteita varten.

Eaton 5P/5PX-sarja - line-interactive UPS

Eaton 5P/5PX -sarja edustaa seuraavan sukupolven line-interactive UPS -laitteita, joissa on edistykselliset LCD- ja virranmittaustoiminnot. 5P suojaa IT- ja verkkolaitteita, kuten palvelimia, kytkimiä, reitittimiä ja tallennuslaitteita, torni- tai räkkiasennuksissa. 5PX voi tarjota jopa 99 %:n tehon, ja se mittaa virrankulutusta aina pistorasiatasoon saakka, joten se on täydellinen UPS-laite modernien IT-laitteiden suojaamiseen. 5PX:ssä on myös mahdollisuus pidentää akkukestoa ulkoisilla akkumoduuleilla.

Eaton 9PX -sarja - online UPS, jossa kaksinkertainen muunnossuojaus

Eaton 9PX -sarja tarjoaa energiatehokasta virtasuojausta pienille ja keskisuurille datakeskuksille, palvelinhuoneille ja infrastruktuurille. Kaksinkertaistamalla muuntosuojauksen 40 % pienemmällä energiankulutuksella 9PX on täydellinen UPS-laite IT-pääkäyttäjille ja järjestelmävastaaville, jotka haluavat säästää energiaa ja etsivät seuraavan sukupolven virtasuojausratkaisuja. 9PX antaa kattavan suojan kriittiselle IT-infrastruktuurille. Akunkestoa voidaan myös laajentaa ulkoisilla akkumoduuleilla.