Aruba

Aruba on Hewlett Packard Enterpriseen kuuluva yritys, joka on johtava turvallisten, älykkäiden ja modernien verkkojen toimittaja. Niiden avulla asiakkaat voivat tarjota upeita digitaalisia elämyksiä mobiililaitteiden, IoT:n ja pilviratkaisujen aloilla. Muutamme perinteisiä verkkosääntöjä, jotta IT-osastojen ja organisaatioiden olisi helppo sovittaa fyysisten ja digitaalisten maailmojen reunat, the Edge, toisiinsa.

Aruba-kytkimet

Aruba CX-kytkimet, joissa on uusi arkkitehtuuri ja uusi käyttöjärjestelmä – 6000- ja 6100-sarjat. Niiden erona on nopeus:

  • 6000 korvaa 2530:n, ja sen nopeus on 1 Gbit/s.
  • 6100 korvaa 2540:n, ja sen nopeus on 10 Gbit/s.

CX-kytkimet toimivat samalla tavalla kuin perinteiset kytkimet, mutta niiden käyttömahdollisuudet ovat monipuolisemmat. Molemmat mallit on suunniteltu automatisointia varten ja niissä on:

  • CLI (Command Line Interface)
  • Web-käyttöliittymä
  • Pilvipohjainen Aruba Central -määritys

Aruba WIFI

Aruba on helposti määritettävä, turvallinen, toimintavarma ja edullinen Wi-Fi-ratkaisu. Verkkoratkaisu sopii sekä pienille yrityksille että vähän suuremmille, joilla on monta eri toimistoa.

Verkkoa voidaan valvoa kattavasti – voit nähdä, mitä asiakkaat tekevät ja missä he ovat, varmistaa suorituskyvyn ja parantaa käyttökokemusta. Verkkoa on helppo skaalata ylös- tai alaspäin ja lisensseistä voi huolehtia fiksulla tavalla. Voit hallita verkkoa missä tahansa tietokoneella tai mobiililaitteella. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia laitteistojen tai ohjelmistojen ylläpidosta ja voit hallita laitteita paikallisesti pilviyhteyden pettäessä. Tätä tarjoaa ainoastaan Aruba.

Asiantuntevaa apua omiin tarpeisiin sopivan verkon luomiseksi
Suuri toimintavarmuus, valvonta ja tuki
Helppo skaalata ylös tai alas

Aruba Central

Aruba Central on pilvipohjainen hallintapalvelu (työkalu valvontaa ja hallintaa varten) Instant-tukiasemille. Laitteet määritetään automaattisesti. Se vähentää työtaakkaa, sillä laitteita ei tarvitse lisätä manuaalisesti yksitellen. Intuitiivinen kojetaulu helpottaa valvontaa ja vianmääritystä.

Tukiasemia, reitittimiä ja kytkimiä voi hallita pilviympäristössä vuorokauden ympäri. Aina helposti saatavilla, näkyvissä ja hallinnassa. Mukautetun yritysportaalin avulla vieraat voivat käyttää verkkoa helposti. Pilviratkaisu toimii tehokkaasti ja vaivattomasti riippumatta siitä, onko hallittavia paikkoja yksi vai useampi.

Hallintamahdollisuuden ohella voit sisäisen analyysityökalun avulla analysoida verkkoa, parantaa käyttäjäystävällisyyttä ja saada arvokkaita liiketoimintatietoja. Tietojen avulla voidaan tehdä fiksumpia päätöksiä ja lisätä tuloja.