Erinomainen ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille

Aruban uudet Instant On -tukiasemat on suunniteltu täyttämään alle 100 työntekijän yritysten nykyiset ja tulevat tarpeet. Instant On -tuoteperheen kehityksessä on hyödynnetty Aruban pitkää kokemusta yritysverkoista. Tuoteperhe sisältää nopeita, luotettavia ja turvallisia Wi-Fi-tukiasemia.

Edulliset tukiasemat on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat tilaa kasvaa. Ne luovat korkeatasoisia langattomia verkkoja, joiden määrittäminen ja hallitseminen on helppoa.

Instant On -tuotteilla on yhden vuoden takuu ja piilokuluja ei ole. Toisin sanoen ne ovat turvallinen valinta. Puhelintuki on maksuton 90 päivän ajan ja chat-tuki maksuton koko ensimmäisen vuoden ajan. Alota käyttö jo tänään.

  • Helppo asentaa ja hallita
  • Sisäänrakennettuja tietoturvaominaisuuksia
  • Kustannustehokas

Aruba on ollut vuodesta 2015 lähtien osa Hewlett Packard Enterprisea. Yritys tarjoaa huipputeknisiä verkkoratkaisuja, jotka on suunnattu ennen kaikkea pienille ja keskisuurille yrityksille.

Tutkimusyritys Gartner valitsi Aruban vähän aikaa sitten alansa johtavaksi langallisten ja langattomien verkkolaitteiden tarjoajaksi 13. vuotta peräkkäin. Yritys on keikkunut monesti käyttäjätestien ensimmäisillä sijoilla.