Aruba

Aruba on Hewlett Packard Enterpriseen kuuluva yritys, joka on johtava turvallisten, älykkäiden ja modernien verkkojen toimittaja. Niiden avulla asiakkaat voivat tarjota upeita digitaalisia elämyksiä mobiililaitteiden, IoT:n ja pilviratkaisujen aloilla. Muutamme perinteisiä verkkosääntöjä, jotta IT-osastojen ja organisaatioiden olisi helppo sovittaa fyysisten ja digitaalisten maailmojen reunat, the Edge, toisiinsa.

Alta voit lukea lisää tuotevalikoimastamme ja lisensseistämme sekä siitä, mitkä sopivat juuri sinun yrityksellesi:

  • Aruba Langaton: Verkkoratkaisu pienille ja suurille yrityksille, joilla on useita toimistoja
  • Aruba Instant On: Verkkoratkaisu pienille yrityksille ja älykodeille

Aruba

Aruba on helposti määritettävä, turvallinen, toimintavarma ja edullinen Wi-Fi-ratkaisu. Verkkoratkaisu sopii sekä pienille yrityksille että vähän suuremmille, joilla on monta eri toimistoa.

Verkkoa voidaan valvoa kattavasti – voit nähdä, mitä asiakkaat tekevät ja missä he ovat, varmistaa suorituskyvyn ja parantaa käyttökokemusta. Verkkoa on helppo skaalata ylös- tai alaspäin ja lisensseistä voi huolehtia fiksulla tavalla. Voit hallita verkkoa missä tahansa tietokoneella tai mobiililaitteella. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia laitteistojen tai ohjelmistojen ylläpidosta ja voit hallita laitteita paikallisesti pilviyhteyden pettäessä. Tätä tarjoaa ainoastaan Aruba.

Asiantuntevaa apua omiin tarpeisiin sopivan verkon luomiseksi
Suuri toimintavarmuus, valvonta ja tuki
Helppo skaalata ylös tai alas

Aruba-kytkimet

Aruba esittelee uuden sukupolven CX-kytkimet, joissa on uusi arkkitehtuuri ja uusi käyttöjärjestelmä – 6000- ja 6100-sarjat. Niiden erona on nopeus:

  • 6000 korvaa 2530:n, ja sen nopeus on 1 Gbit/s.
  • 6100 korvaa 2540:n, ja sen nopeus on 10 Gbit/s.

CX-kytkimet toimivat samalla tavalla kuin perinteiset kytkimet, mutta niiden käyttömahdollisuudet ovat monipuolisemmat. Molemmat mallit on suunniteltu automatisointia varten ja niissä on:

  • CLI (Command Line Interface)
  • Web-käyttöliittymä
  • Pilvipohjainen Aruba Central -määritys

Aruba Central

Aruba Central on pilvipohjainen hallintapalvelu (työkalu valvontaa ja hallintaa varten) Instant-tukiasemille. Laitteet määritetään automaattisesti. Se vähentää työtaakkaa, sillä laitteita ei tarvitse lisätä manuaalisesti yksitellen. Intuitiivinen kojetaulu helpottaa valvontaa ja vianmääritystä.

Tukiasemia, reitittimiä ja kytkimiä voi hallita pilviympäristössä vuorokauden ympäri. Aina helposti saatavilla, näkyvissä ja hallinnassa. Mukautetun yritysportaalin avulla vieraat voivat käyttää verkkoa helposti. Pilviratkaisu toimii tehokkaasti ja vaivattomasti riippumatta siitä, onko hallittavia paikkoja yksi vai useampi.

Hallintamahdollisuuden ohella voit sisäisen analyysityökalun avulla analysoida verkkoa, parantaa käyttäjäystävällisyyttä ja saada arvokkaita liiketoimintatietoja. Tietojen avulla voidaan tehdä fiksumpia päätöksiä ja lisätä tuloja.

Aruba Instant On

Instant On on helposti määritettävä, turvallinen ja edullinen Wi-Fi-ratkaisu taatulla käytettävyydellä. Verkkoratkaisu sopii sekä pienille yrityksille että vähän suuremmille, joilla on monta eri toimistoa.

Verkkoa voidaan valvoa kattavasti – voit nähdä, mitä asiakkaat tekevät ja missä he ovat, varmistaa suorituskyvyn ja parantaa käyttökokemusta. Verkkoa on helppo skaalata ylös- tai alaspäin ja lisensseistä voi huolehtia fiksulla tavalla. Voit hallita verkkoa missä tahansa tietokoneella tai mobiililaitteella. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia laitteistojen tai ohjelmistojen ylläpidosta ja voit hallita laitteita paikallisesti pilviyhteyden pettäessä. Tätä tarjoaa ainoastaan Aruba.

Asiantuntevaa apua omiin tarpeisiin sopivan verkon luomiseksi
Suuri toimintavarmuus, valvonta ja tuki
Helppo skaalata ylös tai alas

kvinna framför sin laptop som jobbar hemifrån

Instant On -toiminnon asennus kolmessa helpossa vaiheessa

1. Yhdistä tukiasema

2. Lataa Instant On -sovellus puhelimeesi

3. Määritä verkko työntekijöille ja vieraille noudattamalla sovelluksessa mainittuja vaiheita

Aloita Aruba-sovelluksen käyttö nopeasti ja helposti

Tukiaseman valinta

Nyt tiedät, että Instant On on helppo ja nopea asentaa. Kysymys on, minkälaista tukiasemaa yrityksesi tarvitsee. Saatavana on viisi eri versiota riippuen suorituskykyvaatimuksista ja tukiaseman käyttökohteista. Alla olevasta yleiskatsauksesta näet, mikä malli sopii parhaiten yrityksesi tarpeisiin.

AP22

Wi-Fi6 tarjoaa aiempaa suurempaa nopeutta, suurempaa kapasiteettia ja nopeampaa tiedonsiirtoa tukiasemien ja verkossa olevien laitteiden välillä. AP22:n avulla voit päivittää Wi-Fi-verkon erittäin nopeaksi. Nykypäivän vaativassa ympäristössä, jotka ovat täynnä mobiililaitteita ja IoT-laitteita, voit saavuttaa kapasiteetin, joka on neljä kertaa suurempi kuin 802.11ac-tukiasemia käytettäessä.

Kytkimet ja paketit

Varmista, että käytössäsi on tukeva perusta vakaalle yhteydelle. Maksimaalinen suorituskyky verkossa ja eri laitteiden välillä. Helppo asennus Aruba Instant On -mobiilisovelluksen avulla.

AP11 ja AP11D

Pieni ja edullinen tukiasema, joka toimii erinomaisesti pienissä tiloissa tai osana suurempaa asennusta, jossa vaaditaan hyvää peittoa joka nurkkaan. Sopii hyvin esimerkiksi liikkeisiin tai toimistohotelleihin. AP11D-tukiasemassa on lähtöliitäntöjä, ja se pystyy siirtämään virtaa toiselle tukiasemalle, mikä helpottaa asennusta.

AP12

Hieman tehokkaampi tukiasema, joka sopii erityisen hyvin rajoitettuihin tiloihin, joissa on paljon käyttäjiä, kuten terveyskeskuksiin, kahviloihin ja ravintoloihin.

AP15

Erittäin nopea tukiasema, joka sopii paikkoihin, joissa käyttäjien on työskenneltävä langattomasti mutta joissa he tarvitsevat samalla johdollista yhteyttä vastaavaa suorituskykyä. Erinomainen esimerkiksi mediatoimistoissa, start-up-yrityksissä tai muissa yrityksissä, joissa tarvitaan parasta langatonta suorituskykyä.

AP17

Erinomainen tukiasema kaikille, jotka tarvitsevat WiFi-verkkoa ulkotiloissa. Jos tarvitaan parempaa suorituskykyä, useita tukiasemia voidaan yhdistää toisiinsa, jolloin ne tarjoavat hyvän suorituskyvyn ja peiton terasseilla, kahviloissa tai tenniskentillä.

Kumpi käy nopeammin – Instant On -toiminnon asentaminen vai kananmunien keittäminen?

Katso alta, kun Dustinin Emma ja Simon haastavat toisensa.

Tukiasemien monipakkaus

Tukiasema kytkimellä