Verkko

Laadukas, sovellustietoinen, verkkoinfrastruktuuri takaa sen, että saat IT-investoinneista täyden hyödyn irti. Aruba, a Hewlett Packard Enterprise Company tarjoaa lukuisia ratkaisuja sovellustietoisen verkon rakentamiseen. Täältä löydät Aruban verkkotuotteet aina kytkimistä tukiasemiin sekä hallintaratkaisuihin.

OfficeConnect 1950 Switch -sarja

Tämä sarja on osa OfficeConnect -valikoimaa, joka on suunniteltu SMB yritysten tarpeita silmälläpitäen. Ne on suunniteltu helpoiksi, luotettaviksi ja hinnaltaan huokeiksi. OfficeConnect 1950 –sarjan kytkimet ovat smart managed –kytkimiä (Web-hallinta), joissa on 10G uplink -portit. 10GbE uplinkit takaavat, ettei kytkin muodostu pullonkaulaksi paljon kaistaa vaativissa ympäristöissä.

Aruba 2540 Switch -sarja

Aruba 2540 kykin on oikea valinta työryhmäkytkintarpeisiin. Kytke kytkimeen langattomat tukiasemat, langalliset työpisteet, tulostimet, valvontakamerat yms. 10GbE uplinkit takaavat suorituskykyisen verkon aina loppukäyttäjille saakka. Kattavat hallintamahdollisuudet esimerkiksi Aruba Airwave tai Aruba Central hallintatuotteilla.

Aruba 2930F Switch -sarja

Aruba 2930F on suorituskykyinen lite-L3 kytkin, joka soveltuu työryhmäkytkimeksi, etätoimipisteistekytkimeksi tai esimerkiksi palvelinten edustakytkimeksi. Aruba 2930F kytkimiä on myös mahdollista virtualisoida yhdeksi loogiseksi laitteeksi ilman erilisiä pinoamismoduuleita.

Aruba Instant -tukiasemat

Aruba Instant on ilman erillistä kontrolleria toimiva WLAN-ratkaisu, jossa monipuoliset kontrolleritoiminnot on virtualisoitu suoraan tukiasemaan. Tämä virtuaalikontrolleriratkaisu tarjoaa viimeisimmän teknologian suorituskyvyn, korkealuokkaisen tietoturvan ja vikasietoisuuden, yksinkertaisen käyttöönoton sekä hallittavuuden. Tukiasemat on myös mahdollista konvertoida toimimaan erillisen kontrollerin alaisuudessa mahdollisesti muuttuvissa tarpeissa

Aruba AirWave –verkonhallintatyökalu

Aruba AirWave on monimerkkinen, virtuaalikoneelle asennettava, verkonhallintatyökalu, jolla hallitset verkkolaitteesi yhdellä työkalulla Aruba Airwave kerää tietoa eri verkkokomponenteista ja tarjoaa selkeän hallintatyökalun verkon ylläpitäjälle. Lisäksi työkalu tarjoaa monipuolisen hallinnan ja näkyvyyden myös sovellusliikenteelle.

Aruba Central –pilvipohjainen verkonhallintatyökalu

Aruba Central on pilivipohjainen hallintaratkaisu, jolloin et tarvitse omaa hallintainfrastruktuuria. Aruba Central tarjoaa hallinnan ja valvonnan pilvestä käsin Aruban WLAN ja LAN ratkaisuille. Erillinen palvelulisenssi tarjoaa kattavan ja monipuolisen vierailijaverkkoportaalin.