HP logo

HP Active Care

Tunnistaa, ehkäisee, ja korjaa laiteongelmat

Ennakoivaa tukea missä ja milloin tahansa

Ratkaise työntekijöiden laiteongelmat etänä ja pidä käyttökatkot minimissä

Työskentely onnistuu nykyään mistä tahansa, joten myös laitetuen ja korjauspalveluiden on oltava käytettävissä missä tahansa. HP Active Caren avulla saat teknistä etätukea, jonka avulla HP-laitteiden ongelmat ratkeavat missä ja milloin yrityksesi työntekijät tarvitsevatkaan apua.

Voit automatisoida laitteiden toimintakunnon ennakoivan analytiikan avulla, niin että voit estää mahdollisia ongelmia kasvamasta suuriksi. Laitteet voidaan korjata ja vaihtaa nopeasti, vaikka työntekijäsi tekisivätkin hybridityötä maailman eri kolkissa.

Minimoi hybridityöympäristön käyttökatkot tunnistamalla, estämällä ja ratkaisemalla työntekijöiden laiteongelmia HP Active Caren avulla. HP:n asiantuntijat ja älykkäät automaatioratkaisut tarjoavat hallittua laitesuojausta, teknistä etätukea ja nopeita korjauksia useimmille HP:n yritystietokoneille lähes kaikkialla maailmassa

1.

Tietokoneiden kunnon kannalta tärkeiden tietojen kerääminen

Ennaltaehkäisevä analytiikka määrittää tarvittavat korjaukset ja vaihdot minimoiden siten käyttökatkot.

2.

Tuottavuutta heikentävien häiriöiden välttäminen

Vianetsintä ja -ratkaisu onnistuu nopeasti, joten työntekijät voivat palata nopeasti töihin.

3.

Laitteiden käyttöiän pidentäminen erityisellä huolenpidolla

Seuraa laitteiden kuntoa tarvittavien korjausten tunnistamiseksi ja aikatauluttamiseksi ennen suurempien ongelmien syntymistä.

Active Caren edut

HP TechPulse -portaali

Paranna HP-laitteidesi suorituskykyä ennakoivalla analytiikalla, merkityksellisillä tiedoilla ja automaattisilla huoltokutsuilla. Kaikki tämä onnistuu yhden ja saman helppokäyttöisen hallintapaneelin kautta.

Tuki seuraavana työpäivänä asiakkaan tiloissa

Voit tukeutua HP-asiantuntijoihin ja nopeaan palveluun, jotka minimoivat häiriöt ja pitävät laitteet toiminnassa, jotta käyttäjäsi voivat jatkaa töitään.

Accidental Damage Protection-vahinkosuoja

Suojaa laitteesi odottamattomilta tapahtumilta, kuten vahingoilta, katoamiselta tai arkaluontoisten tietojen menettämiseltä. Pidä laitteet toimintakuntoisina nopealla osien vaihdolla.

Viallisen tallennusvälineen tietojen säilytys

Joskus paraskin tallennuslaite pitää vaihtaa. Palvelumme avulla voit säilyttää viallisen tallennuslaitteen ja arkaluonteisten tietojen hallinnan turvallisesti ja tietoturvastandardiesi mukaisesti.

HP Active Care voidaan hankkia laitteisiin, joissa on voimassa oleva Onsite-takuu. Active Care on saatavilla kolmeksi, neljäksi tai viideksi vuodeksi.

Katso kuinka turvaat työntekijöidesi työn toimistossa ja etänä HP Active Caren avulla

Ennakoi toimintahäiriöt ja ratkaise laiteongelmat nopeasti teknisen etätuen avulla.

HP Active Care for Elitebook 600, Elitebook 800, Elitebook 1000

HP Active Care for Probook 400