Miten HP Instant Ink toimii?

HP Instant Ink perustuu sivuihin, ei patruunoihin/kasetteihin. Kun olet rekisteröitynyt palveluun, sinun ei tarvitse enää koskaan muistaa käydä kaupassa ostamassa patruunoita tai kasetteja! Tulostin ilmoitta, kun muste on loppumassa, ja sinulle lähetetään automaattisesti uudet patruunat.

Kuukausimaksu sisältää musteen ja väriaineen käytön, toimituksen ja kierrätyksen. Eikä sinun tarvitse olla huolissasi, jos tulostustarpeesi muuttuvat: voit vaihtaa pakettia milloin tahansa tai perua palvelun tilauksen koska tahansa ilman seuraamuksia.

Hinnoittelu tulostettujen sivujen määrän perusteella

HP Instant Ink käyttää suuria patruunoita ja värikasetteja. Hinnoittelu perustuu tulostettujen sivujen määrään, ja uudet patruunat/kasetit toimitetaan suoraan sinulle, kun on aika vaihtaa. Tämä tarkoittaa pienempää patruuna-/kasettimäärää ja lyhyempiä toimitusaikoja, mikä säästää sekä rahaa että ympäristöä.

Näin se toimii

Valitse tilaus

Muutama sivu kuukaudessa vai täysillä koko päivän? Tarjolla on sopiva tilauspaketti kaikkiin tarpeisiin. Tilaus sisältää musteen tai värijauheen, joustavat toimitukset ja etukäteen maksetun kierrätyksen.

Muste tai väriaine lähetetään sinulle ilman lisämaksua

Kun mustetta tai värijauhetta on enää vähän jäljellä, uusi patruuna/kasetti lähetetään automaattisesti. Patruunat/kasetit lähetetään ennen kuin tarvitset niitä, jotta sinä et ole ikinä ilman mustetta.

Nauti erinomaisesta joustavuudesta

Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksesi tai vaihtaa pakettia. Jos et käytä kaikkia sivuja, ne siirtyvät automaattisesti seuraavalle kuukaudelle.

Haluan ostaa HP-tulostimen, jonka kautta voin sitten aloittaa tilauksen

Alla näet kaikki tulostimet, jotka ovat yhteensopivia HP Instant Inkin kanssa. Tilaa tarpeitasi vastaava tulostin. Kun asennat tulostimen, sinulta kysytään Instant Inkistä ja voit tilata itsellesi parhaiten sopivan paketin. Sinulla on oltava seuraavat:

 • Internetyhteys tulostimeen
 • Voimassa oleva sähköpostiosoite
 • Voimassa oleva maksutapa (veloitusta varten)

Minulla on HP-tulostin – miten toimin?

Aloita tarkistamalla, onko tulostin yhteensopiva HP Instant Inkin kanssa. Jos on, sinua pyydetään luomaan HP-tili (tai käyttämään olemassa olevaa), minkä jälkeen pääset tekemään tilauksen. Jos haluat lukea lisää Instant Inkistä ennen jatkamista, voit tehdä sen täällä.

Tarkista, toimiiko HP-tulostimesi Instant Ink -palvelun kanssa

 • Edellyttää tilauksen käyttöä, Internet-yhteyttä yhteensopivaan HP-tulostimeen, toimivaa maksutapaa, sähköpostiosoitetta sekä toimituspalvelua maantieteellisellä alueellasi.
 • Perustuu HP Instant Ink -palvelun 1500 sivun kuukausitilauksen hintaan verrattuna keskimääräiseen sivuhintaan saman luokan A4-mustavalkolasertulostimilla ja -monitoimilaitteilla (alle 450 USD), jotka käyttävät alkuperäisiä vakiokapasiteetin integroituja värikasetteja (väriaine ja rumpu samassa kasetissa). HP:n tilaama vuoden 2020 lokakuun Buyers Lab -tutkimus. Perustuu 30.9.2020 julkisesti saatavilla olevien tietojen tutkimukseen. Tulostimet valittu markkinaosuuden mukaan perustuen IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2020Q1 -tietoihin. Katso lisätietoja ja uusin raportti: www.keypointintelligence.com/HPTonerServiceROW.
 • Perustuu 700 sivun HP Instant Ink -tilausten kuukausittaiseen hintaan ilman lisäsivupakettien ostoja, verrattuna ISO/IEC 24711 -sivujen sivukohtaiseen tulostushintaan useimmilla samaan luokkaan kuuluvilla, perinteisillä A4-kokoa ja patruunoita käyttävillä, väritulosteita tuottavilla mustesuihkutulostimilla sekä monitoimilaitteilla, jotka käyttävät alkuperäisiä vakiopatruunoita, ja jotka on hinnoiteltu seuraavasti: useimmat EMEA-maat: <200 euroa; Yhdistynyt kuningaskunta <200 GBP. Tutkimuksessa ei ole huomioitu alennushintoja. HP Ink Advantage -tulostimia ei ole otettu huomioon niiden poikkeavan laitteisto- ja lisätarvikemallin vuoksi. HP:n tilaama heinäkuun 2020 Buyers Lab -tutkimus, perustuu julkisesti saatavilla oleviin tietoihin 1. kesäkuuta 2020. Tulostimet on valittu IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2020Q1 -julkaisussa ilmoitetun markkinaosuuden perusteella. Lisätietoja: www.keypointintelligence.com/HPInstantInkROW
 • Ohjelman saatavuus vaihtelee. Alkuperäisten HP:n patruunoiden ja kasettien palautus ja kierrätys on saatavana yli 60 maassa ja alueella Aasiassa, Afrikassa, Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa HP Planet Partners -ohjelman kautta. Katso lisätietoja osoitteesta hp.com/recycle.
 • Ohjelmaan osallistuminen edellyttää tulostimilta suoraa Internet-yhteyttä. Internet-yhteys myydään erikseen.
 • Voit muuttaa tilaustasi tai perua sen verkossa milloin tahansa. Jos päätät perua HP Instant Ink -tilauksesi, voit palata käyttämään alkuperäisiä HP:n vakio- tai XL-patruunoita. Tilausten päivitykset ylöspäin astuvat voimaan välittömästi, ja ne laskutetaan asiakkaan valinnasta riippuen joko takautuvasti tai seuraavan laskutuskauden yhteydessä. Tilausten päivitykset alaspäin sekä peruutukset astuvat voimaan kuluvan laskutuskauden viimeisen päivän jälkeen. Katso lisätiedot osoitteesta hpinstantink.com/terms.
 • Käyttämättömien sivujen siirto mahdollistaa kuukauden aikana käyttämättä jääneiden sivujen siirtämisen siirtotilille, minkä jälkeen niitä voidaan käyttää kuukausittaisen sivumäärän ohella. Siirtotilin saldo voi olla enintään kaksi kertaa niin suuri kuin tilauksen kuukausittainen sivumäärä, jos kyseessä on väriainetilaus, ja kolme kertaa niin suuri kuin tilauksen kuukausittainen sivumäärä, jos kyseessä on mustetilaus. (Esimerkki väriainetilauksesta: jos tilauksen sivumäärä on 100 sivua, siirtotilille voidaan kerryttää enintään 50 sivua. Esimerkki mustetilauksesta: jos tilauksen sivumäärä on 300 sivua, siirtotilille voidaan kerryttää enintään 100 sivua.)
 • 80 % alkuperäisistä HP-mustepatruunoista sisältää 45–70 % kierrätysmateriaalia. 100 % alkuperäisistä HP-väriainekaseteista sisältää 5–45 % kuluttajatuotteista tai teollisuudesta kerättyä kierrätysmateriaalia. Lukuun ei ole laskettu väriainepulloja. Katso luettelo osoitteesta www.hp.com/go/recycledcontent.
 • Asiakas on vastuussa mahdollisista käyttörajojen ylittämisestä koituvista maksuista palvelukuukausien aikana. Tarjous on voimassa missä tahansa maassa (”Osallistuva maa”), jossa (i) HP Instant Ink -palvelu on saatavilla ja (ii) suositteluohjelma (Refer-a-Friend, RAF) on aktiivisena, edellyttäen että sekä nykyinen asiakas että suosittelun saanut asiakas asuvat Osallistuvissa maissa. Tarjous voi vaihdella maan ja/tai päivämäärän mukaan. Asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias. Ellei palvelua peruuteta tarjouskampanjan päättymiseen mennessä osoitteessa hpinstantink.com, valittuun tilaukseen perustuva kuukausittainen palvelumaksu ja mahdolliset sivumäärän ylitysmaksut veloitetaan luotto-/pankkikortilta tarjouskampanjan päättyessä. Olemassa olevien HP Instant Ink -asiakkaiden osalta vain kelvolliset suositukset (kuten ne on määritelty HP Instant Ink -ehdoissa) ovat oikeutettuja saamaan palvelua RAF-ohjelman puitteissa perustuen sillä hetkellä käytössä olevaan valittuun palvelutilaukseen. Kuukausien määrää, jonka nykyiset asiakkaat voivat ansaita suositteluohjelman puitteissa, ei ole rajoitettu. Suosittelun saaneen asiakkaan on rekisteröidyttävä suosittelulinkillä tai -koodilla. Rajoitettu yhteen suosittelukoodiin/-linkkiin tulostinta kohden. Edellyttää HP Smart- ja HP Instant Ink -tilien luomista sekä HP Instant Ink -palveluehtojen hyväksyntää. Tarjousta ei voi vaihtaa rahaksi paitsi lain niin vaatiessa. Ohjelman kautta saatu palkinto voidaan yhdistää muihin HP:n tarjouksiin. Lisätietoja on suositteluohjelman ehdoissa. Edellyttää vaatimukset täyttävää tulostinta, rekisteröitymistä verkossa, kelvollista maksutapaa, sähköpostiosoitetta sekä tulostimen yhdistämistä Internetiin.
 • Maksuttomiin valokuviin kuuluvat kaikki mobiililaitteesta enintään 13 × 18 cm:n paperille tulostetut valokuvat. Edellyttää maksullista HP Instant Ink -tilausta, Internet-yhteyttä yhteensopivaan HP-tulostimeen, voimassa olevaa luotto-/maksukorttia, sähköpostiosoitetta ja palvelun saatavuutta käyttäjän maantieteellisellä alueella. Enintään 13 × 18 cm:n paperille mobiililaitteesta tulostettuja valokuvia ei lasketa HP Instant Ink -tilauksesi kuukausittaiseen sivumäärään. Tarjoukseen voi liittyä rajoituksia. Mobiililaitteestasi tulostetut sivut, jotka eivät ole valokuvia, ja suuremmalle paperille kuin 13 × 18 cm tulostetut sivut lasketaan HP Instant Ink -tilauksesi kuukausittaiseen sivumäärään. Ohjelmaan osallistuminen edellyttää tulostimen suoraa yhteyttä Internetiin. Internet-yhteys myydään erikseen. Katso lisätietoja Instant Ink -tilauksista osoitteesta hpinstantink.com. Katso lisätietoja paikallisista tulostusvaatimuksista osoitteesta hp.com/go/mobileprinting.