aI airplane arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up arrows availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-inner dustin-symbol-outer dustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention info it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out
konftellogo

Vuodesta 1988 lähtien Konftel on auttanut yrityksiä ja organisaatioita ympäri maailmaa kohtaamaan etänä. Maailmanluokan ääni- ja videokonferenssiratkaisujen avulla teet sekä tehokasta että ympäristöystävällistä yhteistyötä niin kotitoimistoissa kuin suurissa kokoushuoneissakin. Konftelin tuotteet on palkittu moninkertaisesti käyttäjäystävällisyydestä, laadusta ja muotoilusta. Lue lisää osoitteesta konftel.com. 

Myyntimenestys

Videopaketti kokoushuoneisiin

Voit valita juuri haluamasi yhteistyökalun olipa se sitten Microsoft Teams, Zoom, Webex, Google Meet tai jokin muu. Konftelin videopaketti tarjoaa yksinkertaiset ääni-, kamera- ja näyttöliitännät kokoushuoneeseen. Ota kokous mukaasi millä tahansa USB-liitännällä varustetulla kannettavalla, luo yhteys ja anna mennä. Kutsumme sitä nimellä BYOM (Bring Your Own Meeting). 

Uutuus! 

Interaktiivinen opas, joka auttaa sinua löytämään sopivan videoratkaisun Voi olla melkoinen haaste löytää juuri omiin tarpeisiin sopiva videoratkaisu. Nyt on saatavana myös interaktiivinen opas, jonka avulla voit helposti selata erityyppisiä kokoushuoneita ja valita sinulle sopivan videoratkaisun. 

Ratkaisuja työpöydälle 

Nykyään on täysin mahdollista saavuttaa ammattilaistason laatu oman työpisteen äärellä pidettävissä videokokouksissa, niin kotona kuin toimistossa. Konftelin henkilökohtaiseen työpisteeseen suunnitellut kamerat ja kaiutinpuhelimet ovat pienikokoisia ja suorituskykyisiä. Niiden avulla olet valmis myös liiketoiminnan kannalta kaikkein tärkeimpiin kokouksiin ja voit luottaa siihen, että keskustelu sujuu. 

Ilmastoneutraalit videoratkaisut

Konftel on sertifioitu Climate Neutral -standardin mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että kompensoimme kaikki kasvihuonekaasupäästömme ja ryhdymme toimiin päästöjen pienentämiseksi edelleen. Kun valitset Konftel-tuotteen, voit varmistaa hyvän ilmasto-omatunnon samalla, kun tuet organisaation kasvavaa videoyhteistyön tarvetta.