Konftel

Perustamisestaan lähtien vuodesta 1988 Konftel on auttanut yrityksiä maailmanlaajuisesti pitämään onnistuneita etäkokouksia. Huippuluokan ääni- ja videolaadulla varustettujen konferenssiratkaisujen ansiosta teet yhteistyötä tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti niin kotitoimistoissa kuin suurissa kokoushuoneissakin. Konftelin tuotteet ovat saanet useita palkintoja käyttäjäystävällisyytensä, laadukkuutensa sekä suunnittelunsa ansiosta.

people in a conferenceroom

“Kustannustehokkain videoratkaisu”

Konftel C50800 Hybrid on premium-videoneuvottelupaketti, joka sopii keskisuurista suuriin kokoustiloihin ja se tarjoaa erinomaista laatua niin äänen kuin videonkin osalta. Tähän pakettiin sisältyy Konftel Cam50 PTZ-kameran lisäksi myös Konftel 800 konferenssikaiutin sekä Konftel OCC Hub One Cable Connection.


Frost & Sullivan on palkinnut Konftel C50800 Hybridin Product Leadership Award-palkinnolla. Tämä arvostettu analyysifirma arvioi kyseisen videoneuvotteluratkaisun markkinoiden kustannustehokkaimmaksi.

work from anywhere

BYOM videoneuvottelupaketti

Riippumatta siitä käytetäänkö neuvotteluhuoneessa Microsoft Teams, Zoom, Webex, Google Meet tai muuta yhteistyöalustaa, Konftelin videopakettiin on helppo yhdistää ääni, kamera sekä näyttö. Pidä kokous toivomasi kannettavalla, liitä se USB:llä ja aloita kokous. Lyhyesti sanottuna BYOM (Bring Your Own Meeting).


Lue lisää »

A computer in a meeting

Kamerat ja kaiuttimet

Konftelin neuvottelukamerat ja kaiutinpuhelimet ovat maailman luokkaa ja heidän laajasta valikoimastaan löydät tuotteita kaikkiin kokoustarpeisiin. Kotikonttoreista suuriin kokoustiloihin. USB-liitäntä tuo vapautta ja joustavuutta. Jos et halua käyttää omaa kannettavaasi ja jos kokoushuoneessa ei ole tietokonetta, kannattaa tutustua SIP-pohjaisiin all-in-one-tuotteisiimme.

Konftel

Konftel johtaa yhteistyötuotteiden ja -ratkaisujen alaa. Vuodesta 1988 lähtien Koftelin tavoitteena on ollut auttaa ihmisiä ympäri maailmaa pitämään kokouksia, välimatkasta riippumatta. He tietävät kokemuksesta, että etätyöskentely on ympäristöystävällinen ja tehokas tapa säästää aikaa ja rahaa. Täydellinen ääni ja kristallinkirkas videokuva ovat erittäin tärkeitä tuottavissa kokouksissa, minkä vuoksi Konftelillä on aina uusin tekniikka yhteistyöratkaisuissaan. Konftelin äänitekniikka OmniSound® on sisäänrakennettu kaikkiin Konftel-kokouslaitteisiin. Tuotteita myydään maailmanlaajuisesti Konftel-tuotemerkillä heidän pääkonttorinsa sijaitsee Uumajassa.