aI arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-innerdustin-symbol-outerdustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out

Konftel

Perustamisestaan lähtien vuodesta 1988 Konftel on auttanut yrityksiä maailmanlaajuisesti pitämään onnistuneita etäkokouksia. Huippuluokan ääni- ja videolaadulla varustettujen konferenssiratkaisujen ansiosta teet yhteistyötä tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti niin kotitoimistoissa kuin suurissa kokoushuoneissakin. Konftelin tuotteet ovat saanet useita palkintoja käyttäjäystävällisyytensä, laadukkuutensa sekä suunnittelunsa ansiosta.

Ratkaisuja työpöydälle

Nykyään on täysin mahdollista saavuttaa ammattilaistason laatu oman työpisteen äärellä pidettävissä videokokouksissa, niin kotona kuin toimistossa. Konftelin työpisteisiin tarkoitetut kamerat ja kaiutinpuhelimet ovat pienikokoisia ja suorituskykyisiä. Siten olet valmis myös liiketoiminnan kannalta kaikkein tärkeimpiin kokouksiin ja voit luottaa siihen, että keskustelu sujuu.


Lue lisää »

Videopaketti kokoushuoneisiin

Sillä ei ole väliä, mitä yhteystyötyökalua käytät. Olipa kyse sitten Microsoft Teamsista, Zoomista, Webexistä, Google Meetistä tai jostakin muusta, Konftelin videopaketti tekee neuvotteluhuoneen äänen, kameran ja näytön kytkennästä helppoa. Ota kokous mukaasi haluamallasi USB-liitännällä varustetulla kannettavalla, luo yhteys ja anna mennä. Kutsumme sitä nimellä BYOM, Bring Your Own Meeting.


Lue lisää »
people in a conferenceroom

”Edullisin videoratkaisu”

Konftel C50800 Hybrid on premium-videopaketti keskisuurista erittäin suuriin kokoushuoneisiin. Se tarjoaa erinomaista äänen- ja kuvanlaatua. Se yhdistää Konftel Cam50 -PTZ-kameran Konftel 800 -neuvottelupuhelimeen ja Konftel OCC Hubiin One Cable Connection -yhteyttä varten.


Frost & Sullivan on myöntänyt Konftel C50800 Hybridille Product Leadership Award -palkinnon. Maineikkaan analyysiyhtiön mukaan videoratkaisu on markkinoiden edullisin.

Konftel

Konftel johtaa yhteistyötuotteiden ja -ratkaisujen alaa. Vuodesta 1988 lähtien Koftelin tavoitteena on ollut auttaa ihmisiä ympäri maailmaa pitämään kokouksia, välimatkasta riippumatta. He tietävät kokemuksesta, että etätyöskentely on ympäristöystävällinen ja tehokas tapa säästää aikaa ja rahaa. Täydellinen ääni ja kristallinkirkas videokuva ovat erittäin tärkeitä tuottavissa kokouksissa, minkä vuoksi Konftelillä on aina uusin tekniikka yhteistyöratkaisuissaan. Konftelin äänitekniikka OmniSound® on sisäänrakennettu kaikkiin Konftel-kokouslaitteisiin. Tuotteita myydään maailmanlaajuisesti Konftel-tuotemerkillä heidän pääkonttorinsa sijaitsee Uumajassa.