• Konftel

Videokokoukset omassa työpisteessä

Konftelin työpisteisiin tarkoitetut kamerat ja kaiutinpuhelimet ovat pienikokoisia ja suorituskykyisiä. Siten olet valmis myös liiketoiminnan kannalta kaikkein tärkeimpiin kokouksiin ja voit luottaa siihen, että keskustelu sujuu.

Hyvä ääni ja kuva ovat tärkeitä niin omassa työpisteessä kuin kokoustiloissa

Koska videoneuvottelut ovat yhä pidempiä ja tärkeämpiä, oman työpisteen tulee vastata virallisten kokoustilojen tasoa. Varmista, että valitset varusteita, jotka ovat helppokäyttöisiä mutta samalla ammattimaisen laadukkaita.

Helppo asentaa, alustariippumaton

Sillä ei ole väliä, mitä yhteystyötyökalua käytät. Olipa kyse sitten Microsoft Teamsista, Zoomista, Webexistä, Google Meetistä tai jostakin muusta. Konftelin tuotteet on helppo liittää USB-johdolla, minkä jälkeen kokouksen voi aloittaa PC- tai Mac-tietokoneen kautta.

Vaikuttavaa kuvaa

Mallista riippumatta voit olla varma, että saat kameran, joka tuottaa terävää ja tarkkaa kuvaa. Konftel Cam20 on 4K-kamera 123° kuvakulmalla ja tehokkaalla 8x digitaalisella zoomilla. Sen mukana toimitetaan kaukosäädin ja se on helppo liittää USB:llä.

Konftel Cam10 on edullinen webkamera käyttäjille, jotka edellyttävät ammattimaista laatua oman työpisteen äärellä pidettävissä videokokouksissa. Full HD, 90° kuvakulma, 4x digitaalinen zoomi ja sisäänrakennettu linssinsuojus.

Enemmän kuin vain kristallinkirkasta ääntä

okouksissa voi puhua ja liikkua vapaasti ilman ongelmia, kun käytössä on ainutlaatuinen OmniSound®-äänitekniikkamme. Kaiutinpuhelimemme ovat yksinkertaisia ja ne on helppo liittää USB:llä ja Bluetooth® -yhteydellä.

Koe enemmän Konftelin omia videoratkaisuja