• Konftel

Videopaketti kokoustiloihin

Investoi ratkaisuihin, joita voi skaalata ylös- ja alaspäin, niin että kokoustilojen istumapaikkoja voidaan myös karsia. BYOM-ratkaisu (Bring Your Own Meeting) on täydellinen valinta, sillä sen ansiosta laitteita ei tarvitse jakaa. Käyttäjät ottavat nimittäin mukaansa oman kannettavansa osallistuakseen kokoukseen.

Tehokas opas, joka auttaa sinua löytämään oikean videoratkaisun

Videoratkaisun löytäminen juuri omiin tarpeisiin voi olla haastavaa. Nyt on saatavana myös interaktiivinen opas, jonka avulla voit helposti selata erityyppisiä kokoushuoneita ja valita sopivan videoratkaisun.

Sijoita ääni vapaasti ilman johtoa

Konftel OCC Hubin ja kaiutinpuhelimen välinen langaton yhteys tekee asennuksesta erityisen tyylikästä ja joustavaa. Bluetooth-sovitin Konftel BT30 voi korvata tavallisen USB-kaapelin ja se on yhteensopiva Konftel 70:n ja Konftel 800:n kanssa. 

Ota kokous mukaasi

Sillä ei ole väliä, mitä yhteystyötyökalua käytät. Olipa kyse sitten Microsoft Teamsista, Zoomista, Webexistä, Google Meetistä tai jostain muusta. Konftelin videopaketti takaa erinomaisen käyttökokemuksen neuvotteluhuoneessa. Konftel OCC Hub on nimensä mukaisesti videopakettimme keskus. Se mahdollistaa One Cable Connection -yhteyden neuvottelukameraan, kaiutinpuhelimeen ja näyttöön. Näin Konftelin videopaketti tukee kokonaisvaltaisesti BYOC-menettelytapaa, jossa käyttäjä voi käyttää yhteistyötyökalua millä tahansa USB-yhteydellä varustetulla kannettavalla ja ottaa sen mukaan kokoushuoneeseen.

Vaikuttavaa kuvaa

Valitsitpa minkä videopaketin tahansa, voit olla varma, että saat kameran, joka tuottaa terävää ja tarkkaa kuvaa. Konftel Cam50 -USB-kamera tarjoaa erinomaista kuvanlaatua videoneuvotteluihin vain murto-osalla vastaavien PTZ-neuvottelukameroiden hinnasta. Konftel Cam20 ei ole poikkeus. Se on 4K-kamera, joka sopii erinomaisesti pienempiin tiloihin ja jonka kuvakulma on 123°.

Keilanmuodostavat mikrofonit tarjoavat erinomaisen äänielämyksen

Konftelin kaksisuuntainen OmniSound®-äänitekniikka takaa vaikuttavan ja kristallinkirkkaan äänen molempiin suuntiin. Keilanmuodostavat mikrofonit, joissa on kohdistettu ää¬nentallennus ja tehokkaat kaiuttimet, levittävät ääntä kaikille osallistujille. He voivat olla rauhallisin mielin, sillä he tietävät kuulevansa hyvin ja tulevansa kuulluksi. Liitännästä ja kok¬ouksen koosta riippumatta valikoimassamme on ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitasi.

Näin se toimii

Yksinkertaisuus on nerokasta, vai mitä? Se on videopaketin eri osien yhteistyön perusta ja, kuten jo tiedätkin, Konftel OCC Hub tekee ratkaisun käyttöönotosta ja käytöstä helppoa.

Helppo ja tehokas audiolaajennus suurissa kokoustiloissa

Lisämikrofonit äänen parempaan poimintaan

Laajennusmikrofonien avulla voit laajentaa vaikutusaluetta. Siten voit pitää suurempia neuvotteluita. Yhdistä yksi tai kaksi ylimääräistä mikrofonia huoneen koosta riippuen. Konftel Smart Microphone vaimentaa lisäksi kaikua ja taustahälyä OmniSound®-tekniikalla.

Kaskadikytkentä takaa paremman äänenjakelun ja poiminnan

Kaskadoinnin ansiosta sekä äänentoisto- että toiminta-alue kasvavat. Voit nauttia erittäin täyteläisestä äänestä myös suurissa huoneissa. Jopa kolme Konftel 800 -laitetta voidaan yhdistää johdolla ketjuun helposti ilman sekasotkua.