Älykkäämpi tie yhdessä eteenpäin

On selvää, että ympäristöystävällisempien ideoiden omaksuminen on oikea tapa edetä organisaatioissa.  Ja että siirtyminen kestävämpiin teknologioihin voi tarjota monia etuja ympäristötietoisille yrityksille.

Kestävää tekniikkaa kaikille

Voi olla eduksi valita kumppaneiksi samanhenkisiä yrityksiä, erityisesti sellaisia, jotka voivat auttaa sinua kehittämään liiketoimintaasi tärkeillä alueilla.

Lenovo-tuotteisiin ja -ratkaisuihin integroidut innovaatiot voivat auttaa sinua matkallasi kohti vihreämpää tietotekniikkaa. Lenovo auttaa sinua työskentelemään aiempaa tehokkaammin, aina kestävämmistä tuotantomenetelmistä ympäristöystävälliseen tuotesuunnitteluun ja vastuulliseen toimintaan. Tekniikkamme on suunniteltu minimoimaan hiilijalanjälki, maksimoimaan kierrätysaste ja uudelleenkäyttöaste sekä pidentämään elinkaarta.     

Maailman johtavana tietokonevalmistajana Lenovo kokee, että sillä on velvollisuus toimittaa kestävää tekniikkaa kaikille.

Luodaan vihreämpi maailma yhdessä

Lenovo keskittyy viiteen osa-alueeseen, ja seuraavana on mainittu joitakin tärkeimpiä lukuja niistä. Oheisissa PDF-tiedostoissa on lisätietoja, jos haluat perehtyä syvällisemmin eri osa-alueisiin ja siihen, miten Lenovo voi auttaa organisaatiotasi kehittymään ympäristöystävällisemmäksi. 

ESG OnePager Circular Economy ESG OnePager Energy Conservation ESG OnePager Packaging ESG OnePager Recycling ESG OnePager Social Impact

Suunniteltu muuttamaan maailmaa mistä tahansa

ThinkPad Z13 ja Z16 on valmistettu 75-prosenttisesti kierrätetystä alumiinista ja pakattu kompostoitavaan pakkaukseen. Ne on suunniteltu ihmisille, jotka vaativat muutosta. Uusi näyttävä muotoilu heijastaa muuttuvia asenteita teknologiaa, teknologian ympäristövaikutuksia ja raaka-aineiden alkuperää kohtaan. Laitteet näyttävät tietenkin hyviltä. Ja ne tuntuvat vielä paremmilta.

Lue lisää

Älykästä teknologiaa valoisampaa tulevaisuutta varten

  • Vuodesta 2008 lähtien olemme poistaneet yli 3 100 tonnia pakkausmateriaalien painosta
  • Aiomme poistaa miljoona tonnia kasvihuonekaasupäästöjä toimitusketjustamme vuoteen 2025 mennessä
  • ThinkPad-kannettavat ovat 30 % energiatehokkaampia vuoteen 2030 mennessä
  • Olemme käyttäneet tuotteissamme ja pakkauksissamme yli 110 miljoonaa kiloa kierrätettyä muovia vuodesta 2005 lähtien
  • Vuoteen 2025 mennessä kaikki PC-tuotteemme sisältävät kierrätettyjä materiaaleja
  • Kierrätämme ja käytämme uudelleen 800 miljoonaa kiloa elinkaarensa loppuun tulleita tuotteita vuoteen 2025 mennessä
  • Inklusiivisen suunnittelun asiantuntijat tarkastavat 75 % tuotteistamme varmistaakseen, että ne toimivat kaikille fyysisistä ominaisuuksista tai kyvyistä riippumatta