Lenovo recommends Windows 11 Pro for business

Tavoittele uutta

Ainoa pysyvä asia on muutos – kehity ja menesty Lenovon kanssa. Yritykset ympäri maailmaa joutuvat jatkuvasti uusien haasteiden eteen, nyt enemmän kuin koskaan. Mutta haasteista ei pitäisi tulla pullonkaulaa yrityksen toiminnalle. Oikeilla teknologiaratkaisuilla useimmat pienet ja keskisuuret yritykset voivat löytää keinon olla tuottavampia hybridityöympäristössä. Samalla ne voivat varmistaa turvallisuuden ja jakaa organisaationsa digitaalista muutosta.

Näin Lenovo voi auttaa yritystäsi kolmella perustavanlaatuisella tavalla

Joustavan työskentelyn mahdollistaminen

Työntekijäsi työskentelevät nykyään missä tahansa. Lenovo auttaa työntekijöitäsi menestymään auttamalla heitä pysymään tuottavina, tekemään yhteistyötä ja varmistamaan tietoturvan.

Nykyaikaisen työpaikan muodostaminen

Lenovo tarjoaa integroituja ratkaisuja, jotka mahdollistavat nykyaikaisen IT-ympäristön luomisen. Niin voit skaalata tarjontaasi ja pysyä aina IT-asioissa ajan tasalla Windows 10 Prolla.

Liiketoiminnan jatkuvuuden varmistaminen

Pidä yrityksesi pyörät pyörimässä riippumatta siitä, missä työntekijäsi työskentelevät. Lenovolla on laitteita ja ratkaisuja, jotka vähentävät riskejä ja käyttökatkoksia merkittävästi.

Hybridityön haasteet ja niiden ratkaiseminen.

Tietoturvan hallinnasta aina työntekijöiden auttamiseen kotitoimiston varustelemisessa ja optimoinnissa. Pandemian aikaiset suuret haasteet edellyttivät päättäväistä ja tehokasta reagointia. Lue lisää siitä, miten 4 000 IT-johtajaa on vastannut kolmeen suureen pandemian mukanaan tuomaan haasteeseen. Käytä tarkistuslistaa oman hybridityöstrategiasi kehittämiseen.

Tekninen tuki 24/7

Onko sinulle tärkeää olla varma siitä, että jos jotakin tapahtuu, saat nopeasti apua ja tukea. Jos on, tämä palvelu on sinulle ihanteellinen. Lenovo Premier Support on kuin sisäinen IT-osasto, joka auttaa laitteistoon ja ohjelmistoon liittyvissä kysymyksissä. Kattava palveluvalikoima tukee IT-tuotteitasi koko niiden elinkaaren ajan.

Lue lisää

ThinkShield – turvallinen tietokone joka tilanteessa

Kaikki varmasti tietävät, että tietoturva on tärkeää. Uusia uhkia ilmestyy koko ajan. Kun jokin kohta saadaan tilkittyä, hakkerit kohdistavat katseensa johonkin muuhun. Tietokoneista on tullut haavoittuvaisia koko elinkaarensa ajan, aina valmistuksesta hävittämiseen. ThinkShield on Lenovon turvallinen laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluvalikoima, joka tarjoaa kattavaa ja mukautettavaa end-to-end-suojausta.


Lue lisää

Hiilikompensointi suoraan oston yhteydessä

Lenovon CO2 Offset Service -ilmasto-ohjelman avulla voit kompensoida hiilidioksidipäästöjä uusien laitteiden hankinnan yhteydessä.


Ohjelman tarkoituksena on auttaa asiakkaitamme ottamaan helposti vastuuta ilman, että siihen menee paljon aikaa.