Lenovon parannetut ja laajennetut takuut

Lenovo tarjoaa kattavan palveluvalikoiman, joka tukee IT-tuotteita koko niiden elinkaaren ajan. Joustavien takuuvaihtoehtojen ansiosta takuu kattaa esim. yllättävät huollot ja käyttökatkokset. Saat kustannustehokkaan ratkaisun ja voit tarpeen tullen hyödyntää maailmanluokan palvelua. Lenovo suosittelee, että valitset laajennetun takuun tietokoneen odotetun eliniän ajalle.

Premier Support-tuki

Premier Support VIP-tuki sopii sinulle, jolla on korkeat vaatimukset. Tuki auttaa laitteistoon ja ohjelmistoon liittyvissä kysymyksissä sekä lisätarvikkeiden löytämisessä. Ajattele sitä omana IT-osastonasi. Tuki tarjoaa etusijan varaosiin sekä nopean yhteyden teknikoihin - rentoudu tietäen, että saat apua paikan päällä jo seuraavana työpäivänä.

Toimistoaikana saatavillasi on paikallinen tuki paikallisella kielellä. Käytössäsi on lisäksi teknen tuki vuorokauden ympäri. Lenovon tavoitteena on, että tapausten käsittely olisi mahdollisimman sujuvaa alusta loppuun ja että kunkin tapauksen hoitaa yksi ja sama yhteyshenkilö.

Milloin voin päivittää tietokoneeni takuun?

  • Voit laajentaa takuuta 1-5 vuotta, kunhan tietokoneesi perustakuu on voimassa. Jos perustakuu on vanhentunut, lähtökohtaisesti pidentää sitä.
  • Parannettu takuu, kuten Premier Support tai 3 vuoden akkutakuu voidaan lisätä niin kauan, kun tuotteen takuu on voimassa. Onnettomuusvauriosuoja voidaan lisätä 90 päivän kuluessa tietokoneen ostamisesta.

Alla on kuvaukset kaikista saatavilla olevista takuulaajennuksista.

battery

Laitteen sisäisen akun takuu (Sealed Battery)

Suojaa tietokonettasi laajentamalla yhden vuoden akkutakuu 3-vuotiseksi. Takuu on huomattavasti edullisempi ratkaisu kuin akun vaihto, jota laajennusehdot eivät kata ja Lenovon sertifioimat teknikot varmistavat, että akun vaihto tapahtuu tehokkaasti ja oikeaoppisesti.

laptops

Säilytä kiintolevy (Keep Your Drive)

Jos tietokoneeseen tulee vika, saat pitää kiintolevyn itselläsi, vaikka koneesi lähetetäänkin Lenovolle korjattavaksi. Muista säilyttää sopimus yksityisyyttä ja tietojen säilyttämistä koskevilla vaatimuksilla.

Lenovon Keep Your Drive -kiintolevyvarmennuspalvelun avulla organisaatio voi välttyä tietomurtoon liittyviltä juridisilta ja taloudellisilta seurauksilta.

warranty

Laajenna vakiotakuuta

Voit laajentaa laitteesi vakiotakuuta missä vaiheessa takuuaikaa tahansa, esimerkiksi yhden vuoden Depot-palvelulaajennuksesta tai Onsite-takuusta 3-, 4- tai 5-vuotiseen, kunhan laitteen perustakuu on voimassa.

accident protection

Onnettomuusvauriosuoja (Accidental Damage Protection)

Kattaa tahattomat vauriot, joita perustakuu ei kata, kuten putoamis-, nestevuoto-, iskuvauriot ja rakenneviat normaaliolosuhteissa ja normaalikäytössä. Onnettomuusvauriosuoja on kustannustehokkaampi ratkaisu kuin korjauskustannusten maksaminen itse. Käyttäjät säästävät yleensä 28–80 prosenttia tietokoneen tyypistä ja korjaustarpeista riippuen.

Lenovon ™ koulutetut teknikot suorittavat korjauksen käyttäen Lenovon ™hyväksymiä varaosia, mikä vähentää uusien korjausten tarvetta. Kattavat diagnoosityökalut tunnistavat lisäksi näkymättömät vauriot, joita ei välttämättä koskaan olisi löydetty.

international upgrade

Parannetun takuun kansainvälinen laajennus

Hanki kansainvälisellä takuulaajennuksella tietokoneille vastaava lisäsuoja myös ulkomailla. Laitteen perustakuu ja jatkotakuut ovat kansainvälisiä.

Kansainvälinen takuupäivitys laajentaa parannetut takuutuotteet: akkutakuun, onnettomuusvauriosuojan ja säilytä kiintolevy (Keep Your Drive) käyttäjän kotimaan ulkopuolelle. Palvelutaso toimitetaan samalla tasolla kuin käyttäjän kotimaassa tai sillä vierailumaan tasolla, joka vastaa parhaiten kotimaan palvelutasoa.

services

Itse vaihdettavien osien vaihto palveluna

Perustakuussa useiden PC-osien ja komponenttien vaihtaminen jää asiakkaan itsensä vastuulle. Hyödyntämällä Lenovon On-site + Technician Installation of CRUs -palvelua säästät itsevaihdettavien osien vaihtamiseen liittyvän ajan ja vaivan ja pätevä Lenovo™-teknikko suorittaa asennuksen paikan päällä.

Miten päivitän tietokoneeni takuun?

  • Ota selvää mikä takuu ostamassasi tietokoneessa on.
  • Käytä sitten alla olevaa ”Hyvä, Parempi, Paras” taulukkoa ja valitse tietokoneelle toivomasi takuutaso.

Hyvä

Parempi

Paras

Lenovo ThinkPad L15 G2

Tässä tietokoneessa on 1 vuoden Depot-palvelu.


Depot-palvelulaajennus 1 vuodesta 3 vuoteen. Lue lisää

3 vuoden Onsite-palvelu 1 vuoden Depot-palvelun sijaan. Lue lisää

3 vuoden Premium Support-tuki paikan päällä. VIP-takuu 1 vuoden Depot-takuun sijaan.Lue lisää

Lenovo ThinkPad L14 G2

Tässä tietokoneessa on 1 vuoden Depot-palvelu.


Depot-palvelulaajennus 1 vuodesta 3 vuoteen. Lue lisää

3 vuoden Onsite-palvelu 1 vuoden Depot-palvelun sijaan. Lue lisää

3 vuoden Premium Support-tuki paikan päällä. VIP-takuu 1 vuoden Depot-takuun sijaan.Lue lisää

Lenovo ThinkPad E15 G2

Tässä tietokoneessa on 1 vuoden Depot-palvelu.


Depot-palvelulaajennus 1 vuodesta 3 vuoteen. Lue lisää

3 vuoden Onsite-palvelu 1 vuoden Depot-palvelun sijaan. Lue lisää

3 vuoden Premium Support-tuki paikan päällä. VIP-takuu 1 vuoden Depot-takuun sijaan. Lue lisää