Lenovo ThinkShield

Tiesitkö, että 67 % yrityksistä ei pysty havaitsemaan mobiililaitteiden turvatonta käyttöä? ThinkShield on Lenovon turvallinen laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluvalikoima, joka tarjoaa kattavaa ja mukautettavaa end-to-end-suojausta.

ThinkShield suojaa Lenovon ThinkPad-laitteita niiden koko käyttöiän ajan

IT-turvallisuus on nykyään tärkeämpää kuin koskaan. Uudenlaisia uhkia ilmestyy jatkuvasti. Heti, kun yksi reikä on tulpattu, hakkerit siirtyvät jonnekin muualle. Tietokoneet ovat haavoittuvaisia koko elinkaarensa ajan, aina valmistuksesta hävittämiseen. Lenovo on vahvistanut tarjontaansa kattavalla tietoturvakonseptillaan nimeltä ThinkShield. Tietoturvakonsepti tarkoittaa, että tietokoneesi on suojattu koko elinkaarensa ajan. Se suojaa identiteettiäsi ja yksityisyyttäsi verkossa ja jo ennen kuin tietokone on lähtenyt tehtaalta.

Vältä verkkouhkia

Hakkerit ja IT-rikolliset vaanivat verkossa, mutta ThinkShieldin avulla voit suojautua uhilta. 

Tietokoneen hakkerointi on helpompaa kuin uskotkaan. Voitko olla varma siitä, että IT-rikolliset eivät käytä paikallisen kahvilan Wi-Fi-yhteyttä takaovena? Ja tunnistaako työpaikkasi turvallisuusratkaisu kaikki epäilyttävät elementit kaikilla sivustoilla? Vastaus on tietenkin ei. Siksi tarvitset Lenovo ThinkShield -ratkaisun, joka on integroitu kaikkiin Lenovon ThinkPad-laitteisiin.

Suojaa ThinkPadiasi jo tuotantoprosessin aikana

Onko tietokoneesi suojattu, kun käynnistät sen ensimmäistä kertaa? Lenovo soveltaa tietoturvastandardeja jo tuotantoprosessinsa aikana.

IT-rikolliset pyrkivät jatkuvasti löytämään uusia tapoja suojausten murtamiseen. Tosiasiassa et pysty tietämään, onko tietokoneesi suojattu, kun käynnistät sen ensimmäistä kertaa. Onko joku päässyt siihen luvattomasti käsiksi tuotantovaiheen aikana? Voit välttää nämä huolet valitsemalla Lenovo ThinkPadin, joka on varustettu ThinkShield-suojausratkaisuilla. Nämä ratkaisut eivät suojaa tietokonetta pelkästään käytön aikana vaan jo valmistusvaiheessa.

Lenovon teknologia-asiantuntija Ismo Lokka kertoo, että tavoitteena on tarjota tietoturvaa laitteen koko elinkaaren ajan. Lenovo saavuttaa tämän päämäärän useilla eri tavoilla.

Suojaa identiteettivarkauksilta

Miten varmistat, että tietokoneeseen kirjautuu organisaatiossa oikea käyttäjä ja etteivät käyttäjä ja organisaatio ole mitenkään vaarassa?

Jonkun henkilötiedot varastetaan joka toinen sekunti jossakin päin maailmaa. Identiteettivarkaudet ovat nopeasti kasvava uhka, joka vaarantaa sekä yksityishenkilöiden että organisaatioiden turvallisuuden. Itse asiassa tänä päivänä useimmat tietomurrot liittyvät niihin. Miten voit siis pysytellä askeleen edellä kyberrikollisia?

Lenovon teknologia-asiantuntija Ismo Lokka kertoo, kuinka voit ottaa merkittävän harppauksen identiteettisi turvaamiseksi ThinkShield-suojausratkaisuilla.

“ThinkShield on integroitu Lenovon ThinkPad-tietokoneisiin. Se suojaa identiteettiäsi useilla tehokkailla tavoilla”, sanoo Ismo Lokka ja korostaa erityisesti monimenetelmäisen todennuksen ja Intel Authenticate -teknologian merkitystä.

Suojaa tietojasi tehokkaasti

Pelkäätkö, että liiketoiminnan kannalta tärkeät tietosi joutuvat vääriin käsiin?

Tietokoneesi tiedostot ja asiakirjat ovat suuremmassa vaarassa kuin koskaan ennen. Eikä syypää ole ainoastaan Internet. Jos käytät tietokonettasi julkisella paikalla, kuten kahvilassa tai junassa, uteliaat katseet voivat kurkkia olkasi yli. Tai kun myyt tietokoneesi tai heität sen pois, kyberrikolliset voivat palauttaa tietoja tietokoneen kiintolevyltä. Nämä ovat tosiasioita, joista meitä muistuttaa Lenovon teknologia-asiantuntija Ismo Lokka. ThinkPadia käyttämällä tietosi on kuitenkin suojattu ThinkShieldillä.