Lenovo ThinkShield

Tiesitkö, että 67% yrityksistä eivät pysty tunnistamaan mobiililaitteiden vaarallista käyttöä? ThinkShield on Lenovon turvallisten laitteistojen, ohjelmistojen sekä palveluiden portfolio, joka tarjoaa kattavan ja mukautettavan end-to-end-suojan.

Lenovon ThinkPad-levyt on suojattu ThinkShieldin avulla koko elinkaaren ajan

Mikään muu PC-valmistaja ei tarjoa yhtä laajaa ja kattavaa tietoturvaratkaisua kuin Lenovo. ThinkShield-turvallisuuskonsepti tarkoittaa, että tietokone on suojatttu koko sen elinkaaren ajan.

IT-tietoturva on tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin. Uhkia ilmaantuu kaiken aikaa uusista paikoista. Kun yksi osa-alue on suojattu, tietomurtajat hyökkäävät jonnekin muualle. Tietokoneista on tullut haavoittuvia heti valmistusvaiheesta lähtien aina siihen asti, kun ne heitetään menemään. Siksi Lenovo on yhdistänyt kokonaisvaltaisten tietoturvaratkaisujensa arsenaalin uudeksi ja vahvaksi konseptiksi: ThinkShield.

Se suojaa sinua ja tietokonettasi joka näkökulmasta”, kertoo tietoturva-asiantuntija ja Lenovon teknologia-asiantuntija Ismo Lokka. “ThinkShield suojelee tietojasi. Se suojaa sekä identiteettiäsi että yksityisyyttäsi. Se suojaa sinua verkossa. Lisäksi se suojaa tietokonettasi jo ennen kuin se lähtee eteenpäin tehtaalta.” Lue koko artikkeli täältä.

Vältä verkkouhkia

Tietomurtajat ja kyberrikolliset ovat iloisia siitä, että olet verkossa. Voit kuitenkin puuttua Internetin uhkiin käyttämällä Lenovon ThinkShieldiä, joka on markkinoiden kattavin verkkotietoturvaratkaisu.

Tietokoneeseesi on helpompi murtautua kuin uskotkaan. Voitko luottaa siihen, ettei paikallisen kahvilasi WiFi-yhteys toimi takaporttina kyberrikollisille? Ja voiko työpaikkasi tietoturvaratkaisu tunnistaa jokaisen verkkosivuston kaikki kyseenalaiset elementit? Ismo Lokka toteaa, että vastaus on kielteinen.

Siksi tarvitset Lenovo ThinkShieldin, joka on integroitu kaikkiin ThinkPad-laitteisiin. Hänen mukaansa kyse on markkinoiden kattavimmasta tietoturvaratkaisusta, joka tarjoaa useita tehokkaita ominaisuuksia keskeisimpien verkkouhkien torjuntaan. Lue koko artikkeli täältä.

Suojaa ThinkPadiasi jo tuotantoprosessin aikana

Onko tietokoneesi suojattu, kun käynnistät sen ensimmäistä kertaa? Lenovo soveltaa tietoturvastandardeja jo tuotantoprosessinsa aikana.

IT-rikolliset pyrkivät jatkuvasti löytämään uusia tapoja suojausten murtamiseen. Tosiasiassa et pysty tietämään, onko tietokoneesi suojattu, kun käynnistät sen ensimmäistä kertaa. Onko joku päässyt siihen luvattomasti käsiksi tuotantovaiheen aikana? Voit välttää nämä huolet valitsemalla Lenovo ThinkPadin, joka on varustettu ThinkShield-suojausratkaisuilla. Nämä ratkaisut eivät suojaa tietokonetta pelkästään käytön aikana vaan jo valmistusvaiheessa.

Lenovon teknologia-asiantuntija Ismo Lokka kertoo, että tavoitteena on tarjota tietoturvaa laitteen koko elinkaaren ajan. Lenovo saavuttaa tämän päämäärän useilla eri tavoilla. Lue koko artikkeli täältä.

Suojaa identiteettivarkauksilta

Miten varmistat, että tietokoneeseen kirjautuu organisaatiossa oikea käyttäjä ja etteivät käyttäjä ja organisaatio ole mitenkään vaarassa?

Jonkun henkilötiedot varastetaan joka toinen sekunti jossakin päin maailmaa. Identiteettivarkaudet ovat nopeasti kasvava uhka, joka vaarantaa sekä yksityishenkilöiden että organisaatioiden turvallisuuden. Itse asiassa tänä päivänä useimmat tietomurrot liittyvät niihin. Miten voit siis pysytellä askeleen edellä kyberrikollisia?

Lenovon teknologia-asiantuntija Ismo Lokka kertoo, kuinka voit ottaa merkittävän harppauksen identiteettisi turvaamiseksi ThinkShield-suojausratkaisuilla.

“ThinkShield on integroitu Lenovon ThinkPad-tietokoneisiin. Se suojaa identiteettiäsi useilla tehokkailla tavoilla”, sanoo Ismo Lokka ja korostaa erityisesti monimenetelmäisen todennuksen ja Intel Authenticate -teknologian merkitystä. Lue koko artikkeli täältä.

Suojaa tietojasi tehokkaasti

Pelkäätkö, että liiketoiminnan kannalta tärkeät tietosi joutuvat vääriin käsiin?

Tietokoneesi tiedostot ja asiakirjat ovat suuremmassa vaarassa kuin koskaan ennen. Eikä syypää ole ainoastaan Internet. Jos käytät tietokonettasi julkisella paikalla, kuten kahvilassa tai junassa, uteliaat katseet voivat kurkkia olkasi yli. Tai kun myyt tietokoneesi tai heität sen pois, kyberrikolliset voivat palauttaa tietoja tietokoneen kiintolevyltä. Nämä ovat tosiasioita, joista meitä muistuttaa Lenovon teknologia-asiantuntija Ismo Lokka. ThinkPadia käyttämällä tietosi on kuitenkin suojattu ThinkShieldillä. Lue koko artikkeli täältä.