AMD yrityskäyttöön

Ansaitset tietokoneen, jonka tekniikka vastaa tarpeitasi

AMD-prosessorien edut

Suunnittelemme näytönohjaimia ja prosessoreita kaikenlaisiin laitteisiin, aina Microsoft® Xbox One™- ja Sony PlayStation® 4 -konsoleista tehokkaisiin pöytätietokoneisiin ja Windows® 10 -käyttöjärjestelmällä toimiviin kannettaviin, iMac- ja MacBook Pro -laitteisiin, Orion-supertietokoneeseen, Times Squaren suurimpaan HD-näyttöön ja esimerkiksi lentokoneiden ohjaamonäyttöjärjestelmiin. AMD suunnittelee tuotteita käyttäjien ja organisaatioiden kehittyviin tarpeisiin ja joiden suunnittelussa sekä suorituskyvyn ja luotettavuuden varmistamisessa on hyödynnetty parhaita innovaatioita.

Digitaalinen yhteistyö ja yhdistettävyys ovat yhä keskeisemmässä asemassa ihmisten elämässä ja työssä. Sen vuoksi AMD on sitoutunut tarjoamaan monenlaisia teknisiä ratkaisuja, jotka antavat asiakkaille edellytykset tuottavien ja lisäarvoa tuovien investointien tekemiseen luottavaisin mielin.

ThinkPad T-sarjan kannettavat tietokoneet

Nämä lippulaivakannettavat on suunniteltu suorituskykyisiksi ja kestäviksi. Ne kulkevat kätevästi mukana toimistolle, kentälle ja kaikkialle muualle. Ne sisältävät runsaasti tuottavuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten äärimmäisen pitkään kestävän akun, salamannopeat USB-C–Thunderbolt®-portit ja tehokkaan prosessorin. Voit unohtaa keskeytykset ja viiveet.

ThinkPad X -sarjan kannettavat

Pieni koko ja erinomainen akunkesto tekevät X-sarjasta erinomaisen luotettavan kumppanin liikematkustajille. Kannettavien tekniset ratkaisut, monipuolisuus ja vankat turvaominaisuudet varmistavat, että ne ovat erinomainen valinta kenelle tahansa ammattilaiselle.

ThinkStation P620

Tehokkaan suorituskyvyn ja helposti hallittavien ominaisuuksien ansiosta nämä pienet yrityskäyttöön tarkoitetut tornipöytäkoneet tekevät liiketoimintaan keskittymisestä helppoa.

Lenovo Premier -tuki

IT-budjettien supistuessa on vähennettävä monimutkaisuutta ja käyttökustannuksia sekä etsittävä tapoja parantaa sisäisten IT-tukitiimien tuottavuutta. Lenovo™ Premier Support voi auttaa toistuvien tukitehtäviesi hallinnassa sekä vapauttaa IT-henkilöstösi aikaa strategisiin hankkeisiin, jotka vievät organisaatiotasi eteenpäin.

Lue lisää

Lenovo CO2 Offset -palvelut

Kestävän kehityksen johtavana toimijana Lenovo tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kompensoida niiden toiminnan ympäristövaikutuksia CO2 Offset Services -hiilikompensaatiopalveluidensa avulla.

Lue lisää

Tietoturva

Tiesitkö, että 67% yrityksistä eivät pysty tunnistamaan mobiililaitteiden vaarallista käyttöä? ThinkShield on Lenovon turvallisten laitteistojen, ohjelmistojen sekä palveluiden portfolio, joka tarjoaa kattavan ja mukautettavan end-to-end-suojan.

Lue lisää