Kannettavat tietokoneet

Tarvitsetko reilusti suorituskykyä? Tutustu Thinkpad P-sarjan tietokoneisiin. Mikäli haluat kevyen kannettavan ovat X-sarjan koneet erinomainen vaihtoehto.

Uutiset

ThinkPad P–Sarja

Tehotyöasema on tehokas tietokone, joka on suunniteltu vaativiin työtehtäviin kaikilla mahdollisilla aloilla: Media ja viihde, arkkitehtuuri, tekniikka- sekä rakennusala, öljy- ja kaasuala.

Kaikissa Lenovo-työasemissa on NVIDIA® Quadro® näytönohjain, joka on suunniteltu suorittamaan työt nopeammin. MIL-SPEC-testaus ja ISV-sertifikaatit merkitsevät tavallista laajempaa kestävyyttä ja luotettavuutta. Tämä koskee sekä ThinkStation- että ThinkPad P-sarjoja.

ThinkPad L–Sarja

Laadukas ja kestävä työtietokone, jossa on kaikki mitä voit suoritustason osalta toivoa. MIL Spec-testaus ja yli 20 sertifiointia tekevät ThinkPad L-sarjasta pitkäikäisen työtoverin. Pitkä akun kesto pitää sinut mobiilina ja varmistaa yhteyden konttorissa ollessasi. ThinkPad L-sarjaan voit ostaa mekaanisen telakan, johon telakoit koneesi helposti konttorissa. Helppo ja turvallinen kirjautuminen sormenjäljen lukijalla.

ThinkPad T–Sarja

Oikea huipputuote, joka vain paranee vuosien myötä. uudesta sarjasta on tullut entistäkin ohuempi, kevyempi ja nopeampi. Jopa 10,5 tuntia kestävä akku varmistaa tehon koko työpäiväsi ajaksi. Mikäli peräänkuulutat enemmän liikkuvuutta valitse ThinkPad T460s, joka on 1,37 kilon painonsa ja 21 millimetrin paksuutensa ansiosta todellakin huippumobiili. Mikäli tarvitset enemmäm tehoa, valitse ThinkPad T460p, jossa on vieläkin tehokkaampi prosessori. MIL Spec-testaus ja yli 20 sertifiointia tekevät ThinkPad T-sarjasta pitkäikäisen työtoverin. Helppo ja turvallinen kirjautuminen sormenjäljen lukijalla. Tähän sisältyy myös 3-vuotinen on-site-palvelu.

ThinkPad X–Sarja

Ultrabook luokan sarja, joka on hienointa mitä meillä on tarjota. Vaikka ThinkPad X1 Carbon painaakin ainoastaan 1,17 kg ja on 16 mm paksu, niin se on aivan omaa luokkaansa rakennuslaatunsa suhteen. ThinkPad X-sarja selviää 19:sta MIL Spec-testistä, joissa testataan muun muassa iskun-, kylmyyden- ja lämmönsietokykyä. Mikäli tahdot suuremman näytön, mutta kuitenkin täysin mobiilin laitteen, on ThinkPad X1 Carbon parempi vaihtoehto kuin ThinkPad X260. Mikäli haussa on pieni ja huippumobiili tietokone, saattaa 12.5-tuuman ThinkPad X260 olla parempi vaihtoehto. Uusi ThinkPad X1-sarjan malli on ThinkPad X1 Yoga. Niin kutsuttu 2-in-1, joka tarjoaa enemmän joustavuutta. Wacom-kynä sisältyy laitteeseen. Se latautuu integroituna koneen koteloon ja voit käyttää sitä muistiinpanojen tekemiseen suoraan näytöllä. Mikäli tahdot viimeisimmän mallin, valitse malli, jossa on OLED näyttö.