Tarvitsemaasi tehoa miellyttävissä kuorissa

ThinkPad P15v i on suunniteltu sisällöntuottajille, jotka vaativat laitteiltaan enemmän kohtuuhintaan. Se selviää vaativimmistakin tehtävistä vaivatta ja kuroo umpeen kuilua perustason ja huippuluokan mobiilityöasemien välillä suorituskyvystä tinkimättä. P15v i on varustettu uusimmalla Intel Core -prosessorilla, ammattilaistason NVIDIA®-näytönohjaimella ja UHD-näytöllä, mikä takaa nopeuden ja visuaalisen upeuden. Ultra Performance Mode on käyttäjän ohjaama suorituskyvyn tehostustoiminto, joka tarjoaa parasta mahdollista tehoa ja suorituskykyä. Sen avulla voit hyödyntää P15v i:n koko potentiaalin. P15v i on ISV-sertifioitu, mikä varmistaa, että tehokäyttäjät voivat käsitellä suuria työmääriä ja moniajotehtäviä helposti. Turvalliseksi suunniteltu laite hyödyntää ThinkShield-tietoturvaratkaisuja ja se on testattu MIL-SPEC-standardien mukaisesti parhaan mahdollisen luotettavuuden takaamiseksi. Se sopii ihanteellisesti esimerkiksi korkeakouluihin ja ohjelmistokehittäjille.

1. Media ja viihde

Media- ja viihdealalla Lenovon Intel® Core®- ja Xeon®-prosessoreilla ja NVIDIA RTX näytönohjaimella varustetut tehotyöasemat soveltuvat täydellisesti esim. ammattitason graafiseen muotoiluun. Riippumatta siitä minkä tehotyöaseman valitset voit maksimoida luovuutesi ja tuottavuutesi tehotyöasemien korkean luotettavuuden ansiosta. Lenovo ThinkStation ja ThinkPad P-sarjoissa on ISV-sertifikaatit ja ne on suunniteltu ylittämään media-ja mainonta-alan kovat suorituskykyvaatimukset.

Hyvä

Parempi

Paras

Tehotyöasemat on suunniteltu seuraaviin työtehtäviin: Graafinen muotoilu, Visuaaliset tehosteet (VFX) – kuvan asettelu, värit ja jälkityöstö, 3D-animaatiot, animointi ja renderointi, Editointi ja videoiden leikkaus, Äänitekniikka, VR- ja AR-sisällön tuottaminen

Lue lisää ISV:stä täältä

2. Arkkitehtuuri, rakentaminen

BIM- ja Revit-muodossa olevien monimutkaisten suunnittelutietojen yleistymisen myötä nopea tallennus on ratkaisevan tärkeää suurien tietomäärien käsittelemiseksi. Lisäksi tarvitaan tehokas näytönohjain kitkattomaan näytön visualisointiin ja renderointiin. Intel® Core® Xeon® -prosessoreiden ja ISV-sertifikaattien ansiosta Lenovo-työasemassa on enemmän kuin tarpeeksi tehoa voidakseen toimia täydellisenä CAD-asemana nykypäivän tekniikka-alalla. Varmista, että pystyt hyödyntämään luovuuttasi ja saamaan projektisi valmiiksi ajoissa.

Hyvä

Parempi

Paras

3. Kaasu- ja Öljyala

Ajan säästäminen merkitsee rahasäästöjä. Siksi infrastruktuurin ei pitäisi hidastaa etsintää. Seismisten tietojen määrä voi olla massiivinen, ja jotkut työnkulut vaativat valtavia mallinnuksia, jotka puolestaan vaativat suurta muistia halutun suorituskyvyn saavuttamiseksi. Tyypilliset muistikokoonpanot, 512 GB ja 1 TB (sekä tärkeät ISV-sertifikaatit) merkitsevät, että Lenovon työasemissa on tarvittava voima, suorituskyky ja luotettavuus laskennallisesti intensiivisten työtaakkojen käsittelemiseen.

Hyvä

Parempi

Paras