Tarvitsemaasi tehoa miellyttävissä kuorissa

Tehokas, mobiili ja visuaalisesti upea viidennen sukupolven Lenovo ThinkPad® P1 on täydellinen yhdistelmä muotoilua ja toiminnallisuutta. Älä anna ohuen ja kevyen hiilikuitukotelon hämätä sinua: P1-kannettavassa on tehokas prosessorijärjestelmä, erinomainen terminen ja graafinen suorituskyky, tehokas jäähdytys sekä nopeaa ja kehittynyttä tallennustekniikkaa.

P1 on suunniteltu etäkäyttäjien ehdoilla. 5G mahdollistaa kätevän ja nopean verkkoyhteyden, 1080p FHD -kamera takaa laadukkaat videoneuvottelut, uusi näppäimistö sisältää aiempaa suuremman kosketuslevyn ja uusi sormenjälkilukija on integroitu virtapainikkeeseen. Tämä vankka järjestelmä on täydellinen yhdistelmä tehoa, huippuluokan muotoilua ja todellista kannettavuutta. Siinä on aiempaa tehokkaampi virtasovitin, aiempaa suurempi akku, vain vähän sinistä valoa säteilevä näyttö, Dolby Vision ja terävät kuvat takaava värikalibrointi. Tämä voimanpesä pitää hommat käynnissä missä ikinä oletkin.

1. Media ja viihde

Media- ja viihdealalla Lenovon Intel® Core®- ja Xeon®-prosessoreilla ja NVIDIA RTX näytönohjaimella varustetut tehotyöasemat soveltuvat täydellisesti esim. ammattitason graafiseen muotoiluun. Riippumatta siitä minkä tehotyöaseman valitset voit maksimoida luovuutesi ja tuottavuutesi tehotyöasemien korkean luotettavuuden ansiosta. Lenovo ThinkStation ja ThinkPad P-sarjoissa on ISV-sertifikaatit ja ne on suunniteltu ylittämään media-ja mainonta-alan kovat suorituskykyvaatimukset.

Hyvä

Parempi

Paras

Tehotyöasemat on suunniteltu seuraaviin työtehtäviin: Graafinen muotoilu, Visuaaliset tehosteet (VFX) – kuvan asettelu, värit ja jälkityöstö, 3D-animaatiot, animointi ja renderointi, Editointi ja videoiden leikkaus, Äänitekniikka, VR- ja AR-sisällön tuottaminen

Lue lisää ISV:stä täältä

2. Arkkitehtuuri, rakentaminen

BIM- ja Revit-muodossa olevien monimutkaisten suunnittelutietojen yleistymisen myötä nopea tallennus on ratkaisevan tärkeää suurien tietomäärien käsittelemiseksi. Lisäksi tarvitaan tehokas näytönohjain kitkattomaan näytön visualisointiin ja renderointiin. Intel® Core® Xeon® -prosessoreiden ja ISV-sertifikaattien ansiosta Lenovo-työasemassa on enemmän kuin tarpeeksi tehoa voidakseen toimia täydellisenä CAD-asemana nykypäivän tekniikka-alalla. Varmista, että pystyt hyödyntämään luovuuttasi ja saamaan projektisi valmiiksi ajoissa.

Hyvä

Parempi

Paras

3. Kaasu- ja Öljyala

Ajan säästäminen merkitsee rahasäästöjä. Siksi infrastruktuurin ei pitäisi hidastaa etsintää. Seismisten tietojen määrä voi olla massiivinen, ja jotkut työnkulut vaativat valtavia mallinnuksia, jotka puolestaan vaativat suurta muistia halutun suorituskyvyn saavuttamiseksi. Tyypilliset muistikokoonpanot, 512 GB ja 1 TB (sekä tärkeät ISV-sertifikaatit) merkitsevät, että Lenovon työasemissa on tarvittava voima, suorituskyky ja luotettavuus laskennallisesti intensiivisten työtaakkojen käsittelemiseen.

Hyvä

Parempi

Paras