Tekoälytyökalut tulevaisuuden yrityksille

Tekoälytyökaluja tulevaisuuden innovaatioihin

Ota askel kohti tulevaisuutta NVIDIA RTX™ -työasemien avulla. Lenovo-työasemien ja NVIDIA®-teknologian avulla käyttäjät voivat hyödyntää kehittyneitä tekoälytyökaluja. Monipuolisten tekoälyn kehittämismahdollisuuksien, edistyneen digitalisoinnin ja simuloinnin sekä uraauurtavan visualisoinnin avulla voit nostaa liiketoimintasi seuraavalle innovaatio- ja tuottavuustasolle.

Lenovo logo
NVIDIA logo

x

Generatiivinen tekoäly – Kehittäminen

Tekoälyllä varustetut NVIDIA RTX™ -työasemat ovat tehokkaita tietokoneita, jotka voivat tukea palvelinkeskuksia ja pilvipohjaisia resursseja tekoälyn kehittämisen ja parametrien hienosäädön kautta. Lisäksi ne voivat tehdä johtopäätöksiä työkuormista.

Uusimman sukupolven työasemat tukevat jopa neljää NVIDIA RTX™ 6000 Ada Generation GPU:ta, joista jokaisessa on 48 GB muistia. Tämä antaa yhteensä 192 GB:n GPU-muistikapasiteetin yhdessä työasemassa. Täydellinen raskaisiin tehtäviin, kuten tekoälyn kehittämiseen ja inferensseihin.

NVIDIA®-tekoälyekosysteemi on kattavin tekoälyn kehittämiseen ja käyttöönottoon sopiva ekosysteemi. Se tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja generatiivista tekoälyä varten.

Tekoälyn kehitystyökalut, kuten NVIDIA® AI Enterprise ja NVIDIA® AI Workbench, antavat kehittäjille resursseja, joita he tarvitsevat tekoälyratkaisujen luomiseen ja jakeluun.

Teollinen digitalisointi ja simulointi

NVIDIA RTX™:n ammattilaistason ratkaisut ja NVIDIA Omniverse™ Enterprise mahdollistavat monimutkaisen fyysisen simuloinnin ja tekoälytyön. Siten yritykset voivat työskennellä digitaalisesti sekä suunnitella, rakentaa, käyttää ja optimoida asioita virtuaalisesti.

NVIDIA RTX™:n pyörittämät NVIDIA Omniverse™ Enterprise -työasemat antavat suunnittelijoille, luoville ammattilaisille ja insinööreille mahdollisuuden työstää reaaliaikaisesti kehittyneimpiä 3D-suunnittelu-, visualisointi- ja simulointiprojekteja.

Uusimman sukupolven OEM-työasemat tarjoavat jopa 48 GB:n GPU-muistin suuria malleja, simulaatioita ja digitaalisia kaksosia varten. Lisäksi ne tarjoavat skaalautuvaa suorituskykyä tukemalla jopa neljää GPU:ta työasemaa kohden.

NVIDIA Omniverse™ Enterprise ja OpenUSD auttavat tiimejä selättämään haasteet fyysisesti tarkkojen ja laajamittaisten simulaatioiden sekä vaativien tekoälyyn liittyvien, teollisten ja tieteellisten työnkulkujen suhteen.

Visualisointi

NVIDIA RTX™ -tekniikka pyörittää maailman kehittyneimpiä työasemia ja tuottaa läpimurtoja tekoälyn, reaaliaikaisen renderöinnin, edistyneen grafiikan ja laskennan aloilla, jotta ammattilaiset voivat hallita kaikkein kehittyneimpiä visuaalisia työnkulkuja.

NVIDIA® Ada Lovelace GPU -arkkitehtuuri tarjoaa uusimman sukupolven NVIDIA RTX™-teknologiaa tekoäly- ja grafiikkakäyttöön sekä muille vaativille työkuormille.

NVIDIA®n ammattilaistason NVIDIA RTX™-ratkaisuilla varustetut tietokoneet on suunniteltu erityisesti kriittisiin yritysympäristöihin. Ne tarjoavat skaalautuvia ratkaisuja tietokonetyön nopeuttamiseen ammatillisissa työnkuluissa.

Uusimman sukupolven työasemat, joissa on NVIDIA RTX™:n ammattilaistason GPU:t, on testattu ja hyväksytty yli 100 ISV-sovellukselle. Ne tarjoavat täyden ISV-tuen, joten voit olla varma siitä, että työasemat ovat yhteensopivia ammattisovellusten kanssa.

Haluatko ottaa seuraavan askeleen ja keskustella, miten Dustin ja Lenovo voivat tukea sinua? Varaa maksuton AI/Omniverse-tapaaminen.

Rekisteröintiin

© 2021 NVIDIA, the NVIDIA logo, and Omniverse™, RTX™ are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA Corporation in the U. S. and other countries.