aI arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-innerdustin-symbol-outerdustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out

Lenovo Workstation – Tuottava tehotyöasema

Tehotyöasema on tehokas tietokone, joka on suunniteltu vaativiin työtehtäviin kaikilla mahdollisilla aloilla: Media ja viihde, arkkitehtuuri, tekniikka- sekä rakennusala, öljy- ja kaasuala.

Kaikissa Lenovo-työasemissa on NVIDIA® Quadro® näytönohjain, joka on suunniteltu suorittamaan työt nopeammin. MIL-SPEC-testaus ja ISV-sertifikaatit merkitsevät tavallista laajempaa kestävyyttä ja luotettavuutta. Tämä koskee sekä ThinkStation- että ThinkPad P-sarjoja. Lue lisää käyttösovelluksista alta.

1. Media ja viihde

Media- ja viihdealalla Lenovon Intel® Core®- ja Xeon®-prosessoreilla ja NVIDIA® Quadro RTX™ näytönohjaimella varustetut tehotyöasemat soveltuvat täydellisesti esim. ammattitason graafiseen muotoiluun. Riippumatta siitä minkä tehotyöaseman valitset voit maksimoida luovuutesi ja tuottavuutesi tehotyöasemien korkean luotettavuuden ansiosta. Lenovo ThinkStation ja ThinkPad P-sarjoissa on ISV-sertifikaatit ja ne on suunniteltu ylittämään media-ja mainonta-alan kovat suorituskykyvaatimukset.

Tehotyöasemat on suunniteltu seuraaviin työtehtäviin: Graafinen muotoilu, Visuaaliset tehosteet (VFX) – kuvan asettelu, värit ja jälkityöstö, 3D-animaatiot, animointi ja renderointi, Editointi ja videoiden leikkaus, Äänitekniikka, VR- ja AR-sisällön tuottaminen

Lue lisää ISV:stä täältä

2. Arkkitehtuuri, rakentaminen

BIM- ja Revit-muodossa olevien monimutkaisten suunnittelutietojen yleistymisen myötä nopea tallennus on ratkaisevan tärkeää suurien tietomäärien käsittelemiseksi. Lisäksi tarvitaan tehokas näytönohjain kitkattomaan näytön visualisointiin ja renderointiin. Intel® Core® Xeon® -prosessoreiden ja ISV-sertifikaattien ansiosta Lenovo-työasemassa on enemmän kuin tarpeeksi tehoa voidakseen toimia täydellisenä CAD-asemana nykypäivän tekniikka-alalla. Varmista, että pystyt hyödyntämään luovuuttasi ja saamaan projektisi valmiiksi ajoissa.

3. Kaasu- ja Öljyala

Ajan säästäminen merkitsee rahasäästöjä. Siksi infrastruktuurin ei pitäisi hidastaa etsintää. Seismisten tietojen määrä voi olla massiivinen, ja jotkut työnkulut vaativat valtavia mallinnuksia, jotka puolestaan vaativat suurta muistia halutun suorituskyvyn saavuttamiseksi. Tyypilliset muistikokoonpanot, 512 GB ja 1 TB (sekä tärkeät ISV-sertifikaatit) merkitsevät, että Lenovon työasemissa on tarvittava voima, suorituskyky ja luotettavuus laskennallisesti intensiivisten työtaakkojen käsittelemiseen.