MOTOROLA YRITYSKÄYTTÖÖN

Mototolalla on laaja valikoima monipuolisia älypuhelimia aina perustason älypuhelimista lippulaivatuotteisiin. Ne sopivat erilaisille käyttäjille ja eri liiketoimintasovelluksiin. Tukipalvelumme auttavat minimoimaan käyttökatkot ja maksimoimaan tuottavuuden. Johdamme alan älykästä muutosta luomalla maailman kattavinta älypuhelin- ja palveluvalikoimaa.

S22 Ultra

Motorola Edge -sarja

Luokkansa johtavaa suorituskykyä ja muotoilua. Mahtavia kameroita, valovoimaisia näyttöjä, uuden sukupolven tehoa ja huomiota herättävää muotoilua. Uusi Motorola edge 20 -tuoteperhe venyttää älypuhelinten rajoja ja muuttaa käsityksiä siitä, miten paljon huippulaitteiden pitäisi maksaa.

S22 Ultra

Motorola G -sarja

Moto g -tuoteperhe tunnetaan uusimman ja parhaan älypuhelintekniikan tarjoamisesta kaikille sopivaan hintaan. Olemme valmistaneet 10 sukupolven ajan älypuhelimia ainutlaatuisella muotoilulla, tarkoilla kameroilla, pitkäkestoisilla akuilla, suurilla ja värivoimaisilla näytöillä sekä erinomaisellasuorituskyvyllä.

S22 Ultra

Motorola E -sarja

Moto e -tuoteperhe antaa paljon vastinetta rahoille ja tarjoaa yritysasiakkaille tärkeimpiä ominaisuuksia edulliseen hintaan. Kahden päivän akkukesto, Max Vision -näytöt, sormenjälkitunnistin, kompakti muotoilu ja laajennettava tallennustila, joka tarjoaa paljon tilaa musiikille, valokuville ja videoille. E-tuoteperheen älypuhelimet ovat erinomaisen edullinen valinta mihin tahansa yritykseen.

Thinkshield For Mobile

Thinkshield For Mobile -ohjelmiston kautta Motorola tarjoaa täysin uusia hallintatoimintoja. Uusien hallintavaihtoehtojen lisäksi Thinkshield For Mobile tarjoaa useita suojakerroksia, jotka ulottuvat reaktiivisten tietoturvapäivitysten ja käyttöjärjestelmäpäivitysten tuolle puolen. Ne auttavat IT-pääkäyttäjiä ja loppukäyttäjiä havaitsemaan uhkia ja suorittamaan korjauksia.

Zimperiumin tarjoamaa ensiluokkaista tietoturvaa

Zimperium antaa yhdessä Motorolan Thinkshield for Mobilen kanssa yrityksille mahdollisuuden suojata mobiililaitteensa, niin että työntekijät voivat käyttää arkaluonteisia tietoja ja toiminnan kannalta kriittisiä järjestelmiä turvallisesti. Edistynyt mobiilitietoturvaratkaisumme integroituu kaikkiin MDM- ja EDR-alustoihin. Kun Zimperium asennetaan yrityksen älypuhelimiin, yritys ja sen käyttäjät saavat perinteisten MDM-ratkaisujen tarjoamaa suojaustasoa kattavampaa suojaa haittaohjelmilta, kalasteluyrityksiltä sekä verkko- ja sovellushyökkäyksiltä. Zimperium on saatavana sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille.

Motocare-vahinkosuoja (ADP)

Ymmärrämme, että vahinkoja joskus tapahtuu. ADP-palvelumme kattaa sekä nesteiden aiheuttamat että fyysiset vauriot, mukaan lukien vesivahingot ja haljenneet näytöt. Lisäkorjausmaksuja ei ole, ja vakuutusturva on voimassa kaksi tai kolme vuotta2. Valinnainen ADP-suojauspalvelu sisältää myös laajennetun palvelusopimuksen.