Up to Intel® Core™ i7 processor

ThinkPad

ThinkPad on käynyt niin Mount Everestin huipulla, valtameren pohjassa kuin sademetsässäkin. NASA puolestaan käytti ThinkPadia kansainvälisillä avaruusasemilla ja Mirillä. Se kuuluu vieläpä Museum of Modern Artin pysyvään kokoelmaan New Yorkissa. Ei siis ole mikään ihme, että Lenovo on myynyt näitä luotettavia laitteita yli sata miljoonaa.

ThinkPad

L-sarja

ThinkPadin L-sarja on vastaus sinulle, kun haluat laitteeltasi hyvää tuottavuutta ja hintaa. Tehokkaat kannettavat ja yhdistelmälaitteet ovat legendaarisen luotettavia ja palkittuja ja niissä on haalistumaton näppäimistö, turvatoiminnot ja verkkokonferenssitoiminnot, houkuttelevaan hintaan.

Runsaasti toimintoja edulliseen hintaan

L-sarjan Yoga-yhdistelmälaitteet ovat kevyitä ja monipuolisia ja ne taipuvat moniin erilaisiin työskentelytapoihin. Käytä tablettina netissä surffailuun, muistiinpanojen tekemiseen tai luonnosteluun sisäänrakennetulla kynällä. Katsele videoita helposti tai jaa näyttö yhteistyötä varten. Voit käyttää kirjoittaessasi myös mukavaa, ergonomista näppäimistöä.

ThinkPad

E-sarja

ThinkPad E-sarja tarjoaa optimaalista suoritustasoa yrityksille. E-sarja on kulutusta kestävä ja auttaa sinua maksimoimaan tuottavuuden ja luovuuden niin konttorissa kuin tien päällä.

Tyylikästä ja järkevää tuottavuutta

Auta pienyrityksiä erottautumaan joukosta niin ulkoisesti kuin sisäisesti näillä yrityskannettavilla. Ne on suunniteltu turvallisiksi ja tuottaviksi ja niiden muotoilu antaa yrityksellesi persoonallista ilmettä.

ThinkPad

T-sarja

Lenovon lippulaivakannettavat on suunniteltu ja rakennettu toimimaan niin toimistossa, kentällä kuin missä vain siltä väliltä. Työskentely sujuu taatusti tuottavuutta parantavilla ominaisuuksilla, kuten pitkällä akunkestolla, salamannopeilla USB-C Thunderbolt -liitännöillä ja tehokkailla suorittimilla.

Valjasta käyttöön koko potentiaalisi

T-sarja tarjoaa tehoa, salamannopeaa tiedostojen latausta, nopeaa käynnistystä tai pitkää akunkestoa etsiville: jopa 27 tuntia yhdellä latauksella. Uusimmissa malleissa on kätevä telakointiliitäntä: Voit liittää nopeasti mm. näyttöjä tai kaiuttmia tinkimättä laitteen painosta tai ohuudesta.

Hyvä syy valita. Ja erinomainen teho.

Sinä toivot. Lenovo kuuntelee. 25 vuoden muotoiluinnovaatio ja asiakaskeskeisyys ovat Lenovon koko toiminnan perusta. Asiakaspalautteen perusteella Lenovo on nyt säätänyt ja tarkentanut ohjainlevyn ja legendaarista punaista TrackPointia palkitussa näppäimistössään.

ThinkPad

X-sarja

X-sarja on liikematkustajan paras kumppani pitkän akunkestonsa ja pienen kokonsa ansiosta. Se on erinomainen valinta yksityiskohtiensa, monipuolisuutensa ja kattavien turvatoimintojensa perusteella.

Muuntuu moneksi

Yhdistelmälaite joka muuntuu kosketusnäytöksi, kosketusnäyttö kannettavaksi tietokoneeksi, yksikkö 360 asteen saranalla taipuu kaikkiin työskentelytapoihin. Jokaiselle sopiva tehokas, kevyt ja kannettava X-malli.

Pintaa syvempää kauneutta

Tinkimättömät yksityiskohdat. Harkittu muotoilu. Monipuoliset yhdistelmälaitteet. Palkittu näppäimistö. Varma ja turvallinen. Tehokas. Pitkä akunkesto. X-sarja tarjoaa aina ensiluokkaisen käyttäjäkokemuksen.

ThinkPad

P-sarja

Työasema on varsinainen työjuhta, joka on rakennettu käsittelemään vaativia tehtäviä monilla eri aloilla, kuten media ja viihde, arkkitehtuuri, teknologia ja rakentaminen sekä öljyn- ja kaasuntuotanto.

Kaikissa Lenovon työasemissa on NVIDIA® Quadro®-suoritin ja suunniteltu niin, että saat työsi tehtyä lyhyemmässä ajassa. MIL-SPEC-testaus ja ISV-sertifiointi takaavat tavallista parempaa kestävyyttä ja luotettavuutta. Koskee ThinkStationia ja ThinkPad P-sarjaa.

ThinkPad

Z-sarja

Työvoimassa olevat millenniaalit ja Z-sukupolven edustajat edellyttävät uudenlaista ajattelutapaa ja asettavat uusia vaatimuksia työkaluille. Mobiilimahdollisuuksien pitää olla erinomaiset, ja lisäksi poikkeukselliset audiovisuaaliset kokemukset ovat ehdottomia esimerkiksi virtuaalisten kokousten aikana. Mutta myös esteettisyys on tärkeää, ja siinä uuden ThinkPad Z hienostunut ja erittäin ohut muotoilu on täydellinen.

Z13 on 13,3" ultrakevyt yrityslaite, kun taas Z16 on 16" todellinen voimanpesä. Kummassakin kannettavassa tietokoneessa on Windows 11 ja AMD Ryzen™ PRO -tekniikkaa. Z-sarja on läpikotaisin ThinkPad, sillä se perustuu tiettyihin peruspilareihin: luotettuun laatuun, tarkoituksenmukaiseen muotoiluun ja periksiantamattomiin innovaatioihin. Se on kuitenkin paljon enemmän.

Nykyaikainen muotoilu

 • Optimoitu näyttö suurella näytön ja rungon välisellä suhteella (92 %)
 • Erittäin kapea kehys, 4–6 mm
 • Näppäimistö reunasta reunaan 120 mm:n haptisella ForcePadilla
 • TrackPoint-pikavalikko

Progressiivinen suorituskyky

 • Ensimmäinen AMD APU + AMD dGPU
 • Korkea resoluutio FHD RGB + IR-kamera
 • Dolby Atmos -kaiutinjärjestelmä
 • Sisäinen Microsoft Pluton -tietoturva

Hyvä ympäristölle

 • 75 % kierrätettyä alumiinia
 • Kierrätettyä vegaanista nahkaa
 • Kompostoitavat bambu- ja sokeriruokokuitupakkaukset

Uuden suorituskykyisen ThinkPad Z hiilijalanjälki on pieni.

 • Valmistettu 75-prosenttisesti kierrätetystä alumiinista
 • Toimitetaan kierrätetyssä kuluttajapakkauksessa
 • Mullistava bambu- ja sokeriruokokuitupakkaus, joka on 100 % nopeasti uusiutuva ja kotikompostoitava

Thinkbook

Thinkbook-sarja

Yrityskäyttöön rakennettu – sinulle suunniteltu. Nämä kannettavat tekevät liiketoiminnastasi entistä tyylikkäämpää. Niiden ominaisuudet mahdollistavat jatkuvan tuottavuuden, ja samalla niiden tietoturva toimii huomaamattomasti taustalla.

Modern Standby -toiminto herättää kannettavan tietokoneesi alle 0,5 sekunnissa ja mahdollistaa sähköpostien vastaanottamisen ja musiikin kuuntelun myös lepotilassa. Sisäänkirjautuminen tapahtuu sormenjäljellä aivan kuten matkapuhelimessasi. Pikalatausteknologia mahdollistaa työskentelyn langattomasti myös tien päällä. Kaiken kaikkiaan ThinkBook-kannettavat tietokoneet tarjoavat tehokkuutta älykkääseen työskentelyyn.

Dolby Audio ™. Harman-kaiuttimet. Saatavana FHD-näytöt Dolby Vision -teknologialla. Terävä ja selkeä ääni sekä tarkka kuva realistisilla väreillä saa työn tuntumaan leikiltä.