X, T vai Z, mikä ThinkPad sopii sinulle?

ThinkPad

ThinkPad on käynyt niin Mount Everestin huipulla, valtameren pohjassa kuin sademetsässäkin. NASA puolestaan käytti ThinkPadia kansainvälisillä avaruusasemilla ja Mirillä. Se kuuluu vieläpä Museum of Modern Artin pysyvään kokoelmaan New Yorkissa. Ei siis ole mikään ihme, että Lenovo on myynyt näitä luotettavia laitteita yli sata miljoonaa.

Valmiina kaikkiin tilanteisiin

Kenelläkään ei ole aikaa käyttökatkoksille. Siksi ThinkPad-kannettavat ovat läpikäyneet tiukat MIL-SPEC-testit ja satoja muita laadunvalvontatestejä kestävyyden varmistamiseksi. Voit luottaa siihen, että tietokone toimii niin napajäätiköillä kuin hiekkamyrskyissäkin ja selviää niin painottomuudesta kuin roiskeista ja pudotuksistakin.

Saumaton tietoturva

ThinkShield on ryhmä integroituja tietoturvaominaisuuksia, jotka suojaavat järjestelmääsi ja omaisuuttasi saumattomasti. Kannettavassa on uteliaista silmistä varoittava näyttö, biometrinen tunnistus sisäänkirjautumista varten, petosyritysten tunnistus WiFi-verkossa ja tiedot salaava laiteohjelmisto. Nämä toiminnot takaavat tietoturvan kaikissa tilanteissa.

Kristallinkirkas ääni

Useimmissa ThinkPad-kannettavissamme on kaksi kohinaa vaimentavaa Dual Array Far Field -mikrofonia, jotka takaavat kristallinkirkkaan äänentoiston. Koe hifiääni niin puheluissa kuin videoita katsellessasikin. Uusimmissa ThinkPad-laitteissamme on lisäksi Dolby Atmos® -kaiutinjärjestelmä, joka takaa uskomattoman kuuntelukokemuksen.

ThinkPad

T-sarja

Lenovon lippulaivakannettavat on suunniteltu ja rakennettu toimimaan niin toimistossa, kentällä kuin missä vain siltä väliltä. Työskentely sujuu taatusti tuottavuutta parantavilla ominaisuuksilla, kuten pitkällä akunkestolla, salamannopeilla USB-C Thunderbolt -liitännöillä ja tehokkailla suorittimilla.

Valjasta käyttöön koko potentiaalisi

T-sarja tarjoaa tehoa, salamannopeaa tiedostojen latausta, nopeaa käynnistystä tai pitkää akunkestoa etsiville: jopa 27 tuntia yhdellä latauksella. Uusimmissa malleissa on kätevä telakointiliitäntä: Voit liittää nopeasti mm. näyttöjä tai kaiuttmia tinkimättä laitteen painosta tai ohuudesta.

Hyvä syy valita. Ja erinomainen teho.

Sinä toivot. Lenovo kuuntelee. 25 vuoden muotoiluinnovaatio ja asiakaskeskeisyys ovat Lenovon koko toiminnan perusta. Asiakaspalautteen perusteella Lenovo on nyt säätänyt ja tarkentanut ohjainlevyn ja legendaarista punaista TrackPointia palkitussa näppäimistössään.

ThinkPad

X-sarja

X-sarja on liikematkustajan paras kumppani pitkän akunkestonsa ja pienen kokonsa ansiosta. Se on erinomainen valinta yksityiskohtiensa, monipuolisuutensa ja kattavien turvatoimintojensa perusteella.

Muuntuu moneksi

Yhdistelmälaite joka muuntuu kosketusnäytöksi, kosketusnäyttö kannettavaksi tietokoneeksi, yksikkö 360 asteen saranalla taipuu kaikkiin työskentelytapoihin. Jokaiselle sopiva tehokas, kevyt ja kannettava X-malli.

Pintaa syvempää kauneutta

Tinkimättömät yksityiskohdat. Harkittu muotoilu. Monipuoliset yhdistelmälaitteet. Palkittu näppäimistö. Varma ja turvallinen. Tehokas. Pitkä akunkesto. X-sarja tarjoaa aina ensiluokkaisen käyttäjäkokemuksen.

ThinkPad

P-sarja

Työasema on varsinainen työjuhta, joka on rakennettu käsittelemään vaativia tehtäviä monilla eri aloilla, kuten media ja viihde, arkkitehtuuri, teknologia ja rakentaminen sekä öljyn- ja kaasuntuotanto.

Kaikissa Lenovon työasemissa on NVIDIA® Quadro®-suoritin ja suunniteltu niin, että saat työsi tehtyä lyhyemmässä ajassa. MIL-SPEC-testaus ja ISV-sertifiointi takaavat tavallista parempaa kestävyyttä ja luotettavuutta. Koskee ThinkStationia ja ThinkPad P-sarjaa.

Nosta tuottavuutesi äärimmilleen ja kanna mukanasi ammattilaistason työaseman tehoa ja suorituskykyä. ISV-sertifioidut kannettavat työasemamme ovat täydellinen ratkaisu liikkuville tehokäyttäjille. Ne tarjoavat erinomaista graafista suorituskykyä ja prosessointitehoa – voit innovoida vapaasti mihin ikinä elämä sinut viekään.

 • Uusin Intel® Core™- tai Xeon®-prosessori
 • NVIDIAn ammattilaistason näytönohjain, joka on suunniteltu selviämään vaativimmistakin työkuormista
 • Armeijatason kestävyys: testattu kestävyyden ja laadun osalta

ThinkPad

Z-sarja

Uusimmat ThinkPad-kannettavamme on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja pakattu 100-prosenttisesti nopeasti uusiutuvaan, kompostoitavaan pakkaukseen. Se kertoo paljon siitä, miten me kunnioitamme maapalloa ja minkälaisia asioita me olemme valmiita priorisoimaan. AMD-prosessorien suorituskyvyn sekä AMD:n ja Microsoftin uuden yhteistyön tuloksena syntyneen, erittäin turvallisen Chip-To-Cloud-tekniikan ansiosta nämä kannettavat nostavat liiketoimintasi uudelle tasolle.

Työvoimassa olevat millenniaalit ja Z-sukupolven edustajat edellyttävät uudenlaista ajattelutapaa ja asettavat uusia vaatimuksia työkaluille. Mobiilimahdollisuuksien pitää olla erinomaiset, ja lisäksi poikkeukselliset audiovisuaaliset kokemukset ovat ehdottomia esimerkiksi virtuaalisten kokousten aikana. Mutta myös esteettisyys on tärkeää, ja siinä uuden ThinkPad Z hienostunut ja erittäin ohut muotoilu on täydellinen.

Z13 on 13,3" ultrakevyt yrityslaite, kun taas Z16 on 16" todellinen voimanpesä. Kummassakin kannettavassa tietokoneessa on Windows 11 ja AMD Ryzen™ PRO -tekniikkaa. Z-sarja on läpikotaisin ThinkPad, sillä se perustuu tiettyihin peruspilareihin: luotettuun laatuun, tarkoituksenmukaiseen muotoiluun ja periksiantamattomiin innovaatioihin. Se on kuitenkin paljon enemmän

Nykyaikainen muotoilu

 • Optimoitu näyttö suurella näytön ja rungon välisellä suhteella (92 %)
 • Erittäin kapea kehys, 4–6 mm
 • Näppäimistö reunasta reunaan 120 mm:n haptisella ForcePadilla
 • TrackPoint-pikavalikko

Progressiivinen suorituskyky

 • Ensimmäinen AMD APU + AMD dGPU
 • Korkea resoluutio FHD RGB + IR-kamera
 • Dolby Atmos -kaiutinjärjestelmä
 • Sisäinen Microsoft Pluton -tietoturva

Hyvä ympäristölle

 • 75 % kierrätettyä alumiinia
 • Kierrätettyä vegaanista nahkaa
 • Kompostoitavat bambu- ja sokeriruokokuitupakkaukset

Uuden suorituskykyisen ThinkPad Z hiilijalanjälki on pieni.

 • Valmistettu 75-prosenttisesti kierrätetystä alumiinista
 • Toimitetaan kierrätetyssä kuluttajapakkauksessa
 • Mullistava bambu- ja sokeriruokokuitupakkaus, joka on 100 % nopeasti uusiutuva ja kotikompostoitava

ThinkPad

L-sarja

ThinkPadin L-sarja on vastaus sinulle, kun haluat laitteeltasi hyvää tuottavuutta ja hintaa. Tehokkaat kannettavat ja yhdistelmälaitteet ovat legendaarisen luotettavia ja palkittuja ja niissä on haalistumaton näppäimistö, turvatoiminnot ja verkkokonferenssitoiminnot, houkuttelevaan hintaan.

Nämä kevyet ja luotettavat 2-in-1-kannettavat tukevat erilaisia työskentelytapoja ja tarjoavat suurta ja luotettavaa suorituskykyä. Kannettavissa on palkitut roiskeenkestävät näppäimistöt, kattavat tietoturvaominaisuudet ja erinomaiset verkkoneuvotteluvalmiudet – kaikki houkuttelevaan ja edulliseen hintaan.

 • Luotettavia yritystason tietoturvaratkaisuja, jotka on integroitu Lenovo ThinkShield -ratkaisuun
 • Joustavan muotoilun ansiosta työntekijät voivat vaihdella tabletti- ja tietokonetilan välillä
 • Luotettavaa prosessointitehoa jopa 11. sukupolven Intel® Core™ i7 -suorittimella

ThinkPad

E-sarja

ThinkPad E-sarja tarjoaa optimaalista suoritustasoa yrityksille. E-sarja on kulutusta kestävä ja auttaa sinua maksimoimaan tuottavuuden ja luovuuden niin konttorissa kuin tien päällä.

Anna työntekijöidesi käyttöön helppokäyttöisiä, luotettavia, tuottavuutta edistäviä ja suorituskykyisiä yrityskannettavia. Tehty yksinkertaisuutta ja teknisiä ratkaisuja arvostavien millenniaalien ehdoilla – ohut ja moderni muotoilu sekä kattavat tietoturvaominaisuudet.

 • Ohut, kevyt ja tehokas, useita määritysvaihtoehtoja
 • Palkittu ergonominen näppäimistö parantaa tuottavuutta
 • MIL-STD-testattu, ylivoimainen luotettavuus

Thinkbook

Thinkbook-sarja

Yrityskäyttöön rakennettu – sinulle suunniteltu. Nämä kannettavat tekevät liiketoiminnastasi entistä tyylikkäämpää. Niiden ominaisuudet mahdollistavat jatkuvan tuottavuuden, ja samalla niiden tietoturva toimii huomaamattomasti taustalla.

Modern Standby -toiminto herättää kannettavan tietokoneesi alle 0,5 sekunnissa ja mahdollistaa sähköpostien vastaanottamisen ja musiikin kuuntelun myös lepotilassa. Sisäänkirjautuminen tapahtuu sormenjäljellä aivan kuten matkapuhelimessasi. Pikalatausteknologia mahdollistaa työskentelyn langattomasti myös tien päällä. Kaiken kaikkiaan ThinkBook-kannettavat tietokoneet tarjoavat tehokkuutta älykkääseen työskentelyyn.

Dolby Audio ™. Harman-kaiuttimet. Saatavana FHD-näytöt Dolby Vision -teknologialla. Terävä ja selkeä ääni sekä tarkka kuva realistisilla väreillä saa työn tuntumaan leikiltä.