Ota ThinkPhone rinnallesi

Kun työvälineesi toimivat saumattomasti yhteen, liiketoiminta sujuu paremmin. Kaikki on helpompaa ja sujuvampaa, mikä parantaa kykyäsi keskittyä tärkeisiin asioihin, mikä puolestaan lisää tuottavuutta. Tätä varten on kehitetty Lenovo ThinkPhone -älypuhelin, jonka avulla tietokone ja puhelin toimivat langattomasti yhteen ennennäkemättömällä tavalla.

Eikä siinä vielä kaikki. Koska puhelimen juuret ovat Think-tuoteperheessä, kestävyys, laatu ja turvallisuus ovat itsestäänselvyyksiä, aivan kuten ThinkPad-tietokoneiden kohdalla. Me Lenovolla tiedämme, että tämä on tärkeää yrityksille, jotka haluavat pitää huolta työympäristöstä ja yrityksen tiedoista.

Mitä siis sanot? Oletko valmis investoimaan saumattomaan ratkaisuun? Haluatko yrityksen, jossa laitteet toimivat paremmin yhteen? Ota ThinkPhone rinnallesi.

S22 Ultra

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Ultraohut ja ultrakevyt kannettava tietokone, jossa on monia uusia työskentelyä helpottavia ja käyttökokemusta parantavia toimintoja. Parannettu älykäs lämpötilaratkaisu, värivoimainen ja silmille hellävarainen näyttö, pitkä akkukesto sekä Intel® Evo® -alusta varmistavat, että laite on valmiina heti, kun tarvitset sitä.

S22 Ultra

Lenovo ThinkPhone

Tee enemmän, aiempaa turvallisemmin. ThinkPhone on ThinkPad X1 Carbonin täydellinen kumppani niin työpaikalla kuin sen ulkopuolellakin. Androidin ja Microsoft Windowsin integrointi auttaa sinua nostamaan tuottavuuden aivan uudelle tasolle. Voit myös avata mobiilisovelluksia suoraan tietokoneella tai vetää ja pudottaa tiedostoja laitteiden välillä.

Kahdesta tulee yksi.

Yhdistä ThinkPhone ja ThinkPad langattomasti ja käytä kaikkia sovelluksia, tiedostoja ja työnkulkuja suoraan kummallakin laitteella. Voit kopioida ja liittää tekstiä tai kuvia saumattomasti. Puhelimen ilmoitukset näkyvät välittömästi tietokoneella, joten voit vastata puheluun tai viesteihin suoraan tietokoneelta. Lisäksi ThinkPhonen kehittynyttä 50 Mp:n kameraa voi käyttää laadukkaana PC-webkamerana. Tai miksi et nauttisi tietokonemaisesta käyttökokemuksesta ThinkPhonella?

ThinkShield. Luotettavaa turvaa, yksinkertaisesti.

ThinkPhonen yritystiedot on suojattu ThinkShield®-mobiilialustasuojauksella. Se on tekoälypohjainen suojausjärjestelmä, joka tarjoaa kattavaa tietoturvaa viranomaisluokitelluilla luotettavilla toimittajilla, valvotuilla valmistusprosesseilla ja erityisellä ongelmatilanteisiin vastaavalla tiimillä. Sen avulla voit ottaa ThinkPhonen käyttöön suoraan pakkauksesta. Sen jälkeen voit hallita kaikkia laitteita yhdestä paikasta ja luoda itsellesi mukautetun käyttökokemuksen.

Kestävämpi kuin teräs. Jotta liiketoimintaa voi harjoittaa kaikkialla.

ThinkPhonessa kyse ei ole vain sisäisestä turvallisuudesta. Siinä on iskunkestävä Gorilla® Glass Victus™ -näytönsuoja, terästä vahvempi ja kevyempi aramidikuiturunko sekä ilmailuluokiteltu alumiinirunko, joka kestää iskuja, pölyä, likaa, hiekkaa ja vettä. Toisin sanoen se kestää kovaakin käyttöä. Ja kovaa liiketoimintaa.