Fokus

Olemme keränneet tänne kaikki Fokusartikkelit Microsoft.

Työpiste
Työskentele ja tee yhteistyötä tehokkaasti Teamsissa

Microsoft Teams on Microsoftin nopeimmin kasvava yrityssovellus ikinä, mikä on todiste siitä, että markkinoilla on odotettu uusia innovatiivisia työkaluja, jotka voivat nostaa yhteistyön tekemisen uusiin ulottuvuuksiin.

Artikkeleita aiemmilta Fokusviikoilta

Työpiste
Valmiina tulevaisuuden työelämään

Uudessa, joustavassa ja liikkuvassa työelämässä tarvitsemme myös uusia työkaluja, jotta voimme työskennellä ja tehdä yhteistyötä. Microsoft Office 365 on suunniteltu alusta alkaen tulevaisuuden työelämää ajatellen.

Fokus

FOKUS HYÖDYNNÄ OFFICE 365 OHJELMISTON KÄTKETTY POTENTIAALI.

Oletko kuullut puhuttavan Sway, Delve tai Office 365 Groups sovelluksista? Office 365 ohjelmistossa on paljon sisäänrakennettuja tuottavuusominaisuuksia. Pyysimme Aaren Ekelundia, Tanskan Office 365 jaostopäällikköä valitsemaan vuoden 2016 jalokivet.

Fokus

Konferenssisovellus säästää ja taipuu moneksi

Skype for Business on yhdistänyt Skypen käyttöliittymän ja turvallisen, hallittavan ja vaatimustenmukaisen yritysviestintäsovelluksen parhaat ominaisuudet. Se on joustava ja reaaliaikainen tapa viestiä virtuaalisessa ympäristössä. Siltä onnistuvat niin pikaviestit, läsnäolotiedon jakaminen, audio- ja videoyhteydet kuin verkkoneuvottelutkin. Se on otettavissa käyttöön niin paikallisena ratkaisuna, pilvipalveluna kuin myös hybridiratkaisuna.

Fokus

Windows 10 tekee liikkuvasta työstä entistä helpompaa

Microsoftin strategian ytimessä on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän. Liikkuvilla työntekijöillä tämä tarkoittaa luonnollisesti parasta mahdollista taskussa tai laukussa olevaa Windows 10 -laitetta. Windows 10:n uudet ominaisuudet mahdollistavat uudenlaiset mobiiliratkaisut ja yhdessä pc-valmistajakumppaneiden kanssa Microsoft kehittää uusia tapoja toimia mobiilimaailmassa. Windows 10:n edistynyt tietoturva ja hallittavuus tekevät siitä yrityskäyttöön ihanteellisen ratkaisun.