Tehosta Teamsin avulla yhteistyötä.

Tehokas yhteistyö on ratkaisevassa asemassa tänä päivänä käytännössä kaikille yrityksille. Samanaikaisesti jokainen tiimi tarvitsee vapauden tehdä yhteistyötä jollain tietyllä tavalla, joka sopii juuri heille. Office 365 Teamsin kanssa tehokkuus saavutetaan joustavuuden avulla.

Mikä on Teams?

Teams on chatpohjainen, joustava ja täysin räätälöitävä työtila Office 365:sa, joka toimii eri tiimien yhteistöiden tapana. Voit muokata jokaiselle tiimille oman Teams- pinnan ja räätälöidä siitä haluamasi. Voit myös valita, mitä kullakin Teams- pinnalla näkyy riippuen siitä, mitä tietoa kyseinen tiimi tarvitsee.

Kommunikaatio tapahtuu sen mukaan, mikä sopii parhaiten juuri kyseiseen tilanteeseen – chatt-keskustelu, kokous, henkilökohtainen puhelu tai ryhmäpuhelu. Koska palvelu on pilvipohjainen, niin voit tavoittaa Teamsin missä tahansa olitkin, PC:lta, Macilta tai mobiililaitteelta.

Sujuva sisäänkirjaus ja sääntöjen siirtyminen

Eri työkaluja eri tarpeisiin

Työpaikoilla vaaditaan yhä parempaa yhteistyötä, jotta asioita saadaan tehdyksi. Vuorovaikutat päivittäin useiden eri henkilöiden kanssa, niin oman työpaikan kollegoiden, kuin myös asiakkaiden, tavaran toimittajien ja muiden kanssa. Näistä vuorovaikutuksista pitää saada paras hyöty irti – jotta saat menestystä.

Office 365:tä suunnitellessa Microsoft on lähtenyt siitä, että vuorovaikutusta tapahtuu kolmessa eri piirissä ja jokaiseen piiriin on olemassa yksi sopiva työkalu:

  • Kommunikointiin oman yrityksen ulkopuolella olevien henkilöiden kanssa käytetään useimmiten Outlookia, eli toisin sanoen sähköpostia.
  • Ulompaan piiriin kuuluu henkilöitä, joiden kanssa teet avoimesti yhteistyötä koko organisaatiossasi, ja Yammer sopii siihen.
  • Sisempään piiriin kuuluu lopulta kolleegasi, joiden kanssa työskentelet päivittäin tärkeiden projektien parissa. Ja juuri tähän piiriin Teams sopii parhaiten.

Saa tiimisi toimimaan Teamsissa

Saat täältä kuusi vinkkiä, jotka auttavat sinua saamaan työt käyntiin Teamsissa pikaisesti:

1.

Teamsin alta voit helposti luoda uusia tiimejä ja sieltä löydät myös kaikki tiimit, joissa olet jäsenenä.

2.

Yhteistyö tiimin sisällä tapahtuu eri kanavien kautta, jotka luodaan aiheiden, osastojen tai vain tarkoituksen mukaan, jotta voitte jakaa esimerkiksi hauskoja asioita keskenänne.

3.

Kanavien kautta voit muun muuassa varata kokousaikoja ja -paikkoja, osallistua team-keskusteluihin, jakaa, kommentoida ja tehdä yhteistyötä tiedostojen avulla tai käynnistää uusia chat-keskusteluita yksilöllisesti tai ryhmänä.

4.

Jokaisessa kanavassa on välilehtiä, jotka keräävät tiimin chat-keskustelut, tärkeät tiedostot, verkkosivut, sovellukset ja palvelut.

5.

Kokousaikojen ja -paikkojen varaamisen lisäksi voit myös aloittaa kokoukset verkossa tiimin jäsentesi kanssa, suoraan ja spontaanisti.

6.

Älä unohda ladata Teams-sovellusta mobiililaitteeseesi, jotta sinulla on pääsy Teamsiin myös matkoilla ollessasi.