Odota enemmän tietokoneeltasi

Työntekijät ovat entistä joustavampia. Niin on myös Surface Pro 8. Kirjoita kannettavan tietokoneen tilassa, pidä esityksiä usealla näytöllä työpöytätilassa tai allekirjoita sopimus tablettitilassa. Surface Pro 8 on 2-in-1-yrityskannettava, joka on tehty mukautumiskykyiseksi. alitse Windows 11 tai Windows 10 – kumpikin pitää sinut tuottavana ja turvassa.

Löydä etätyöratkaisut Surfacen avulla

Varmista tietoturva ja hoida kaikki Surface-laitteilla riippumatta siitä, missä ja miten sinä ja tiimisi tekevät töitä. Surface on suunniteltu etätyöhön. Wi-Fi 6 -tekniikan ja 4G LTE Advanced [4] -lisävarusteen avulla työntekijät pysyvät yhteydessä ja tuottavina tällä monipuolisella 2-in-1-laite yrityksille.

Oikea näppäimistö ja kynä käyttövalmiina

Kirjoita mukavasti Surface Pro Signature -näppäimistö [1] näppäimistöllä, jossa on taustavalaistut näppäimet ja lasinen kosketuslevy. Säilytyspaikan ja langattoman latausmahdollisuuden ansiosta Surface Slim Pen 2 -kynä [1] on valmis silloin kuin sinäkin ja aina käden ulottuvilla.

Enemmän näyttöä, enemmän nopeutta

Erikseen kalibroitu, tarkka ja käytännöllisesti katsoen reunaton 13-tuumainen PixelSense™-kosketusnäyttö, jonka virkistystaajuus on jopa 120 Hz, on Microsoftin edistyksellisin Pro-näyttö. Kosketustoiminnot ja kynä ovat entistä herkempiä.

Edistyksellinen digitaalisen kynän käyttökokemus

Saat uusia kokemuksia Surface Slim Pen 2 -kynä -laitteella. [1] Kirjoita muistiinpanoja käsin ja piirrä samaan tapaan kuin kynällä paperille [2] erinomaisella tarkkuudella sekä hyödynnä uutta säilytysratkaisua.

Entistä tehokkaampi

11. sukupolven Intel® Core™ -suorittimet tuovat tehoa suuriin työmääriin.

Edistyksellinen pöytäkone Thunderbolt™ 4 -tekniikalla

Laajenna pöytäkonettasi useilla 4K-näytöillä Thunderbolt™ 4 -porttien ja Windowsin avulla.

Aktiivinen jäähdytys

Innovatiiviset lämpöyksiköt auttavat saamaan paljon tehoa piirisarjasta aktiivisen jäähdytyksen avulla.

Koko päivän kestävä akku

Yrityskannettava, jonka akku kestää jopa 16 tuntia,[3] sekä pikalataustoiminto, joka täyttää akun nopeasti.

Ultraohut ja pienikokoinen

Vain 891 g [5] painava Surface Pro 8 on ultrakevyt ja helppo pitää mukana.

1 Myydään erikseen. Jotkin ominaisuudet edellyttävät ohjelmiston käyttöoikeutta.
2Surface Slim Pen 2 -kynä voi tuottaa haptisen palautteen joissakin sovelluksissa Surface Pro 8 -laitteessa, jossa on Windows 11. Surface Slim Pen 2 -kynä myydään erikseen.
3Akun kesto vaihtelee merkittävästi käytön, verkon ja ominaisuuksien määritysten, signaalin vahvuuden, asetusten ja muiden tekijöiden mukaan. Lisätietoja: aka.ms/SurfaceBatteryPerformance.
4Surface Pro 8, jossa on 4G LTE Advanced -yhteys, on tulossa vuonna 2022. Oman markkina-alueesi saatavuustiedot löytyvät surface.com-sivustosta. Saatavuus voi vaihdella markkina-alueen ja kokoonpanon mukaan. Palvelun saatavuus ja suorituskyky määräytyvät palveluntarjoajan verkon mukaan. Kysy palveluntarjoajaltasi lisätietoja yksityiskohdista, yhteensopivuudesta, hinnoittelusta, SIM-kortista ja aktivoinnista. Kaikki tekniset tiedot ja taajuudet löytyvät osoitteesta surface.com.
5Paino ilman Surface Pro Signature -näppäimistö- tai Surface Pro X näppäimistöä.