Mikä Surface sopii sinulle?

Microsoftin Surface-perhe on kasvanut vuosien mittaan, joten voi olla vaikea tietää, mikä malli sopii juuri sinulle. Siksi olemmekin laatineet lyhyen oppaan, joka käy läpi eri mallien erot ja esittelee sopivan mallin kuhunkin tarpeeseen. Lue alla olevat vinkkimme.

picture-of-surface-pro-computer

Surface Pro 7+
Maksimaalista joustavuutta

Tämä on luultavasti se malli, joka useimmille tulee mieleen Microsoft Surfacesta, sillä tämä oli sarja, josta kaikki alkoi. Jos tarvitset tehokkaan tietokoneen ollessasi liikkeellä, mutta et halua sen painavan enempää kuin pakollista, tämä on täydellinen valinta.

Tämä on mielestämme markkinoiden joustavin tietokone johtuen lähinnä sen muotoilusta. Se on tehokas tabletti, jonka suojukseen on integroitu jalusta ja näppäimistö. Näin voit käyttää sitä kannettavan tietokoneen tavoin, kun tahdot esimerkiksi kirjoittaa sillä.

Surface Pro 7+
picture-of-surface-laptop-computer

Surface kannettava
Kätevä ja kestävä

Jos voit ajatella eläväsi ilman Surface mallien tabletti-toimintoa, on tämä todennäköisesti sinulle sopiva malli. Surface kannettava on joustava tietokone, jonka akku kestää äärimmäisen kauan ja joka painaa vain 1,25 kg. Suorituskyvyn kannalta tämä on Surface Pron tasoa, mutta sen akku kestää kauemmin ja siinä on perinteinen näppäimistö.

Se mistä et kuitenkaan pääse osingoille, on tabletin joustavuus. Surface kannettavaa suosittelemme sinulle, joka etsit erittäin tehokasta perinteistä tietokonetta pitkällä akunkestolla, hienossa ja lujarakenteisessa kuoressa.

Katso kaikki Surface kannettavat
picture-of-surface-go-computer

Surface Go
Perheen pienimäinen

Tämä on Surface-perheen pienin malli ja painaa vain 522 grammaa. Älä kuitenkaan luule, että se olisi siksi vain yksinkertainen tabletti. Surface Go on nimittäin täysvarustettu tietokone. Se on kuin kultainen keskitie tabletin ja kannettavan tietokoneen välillä. Se on helppo ottaa mukaan tablettina, mutta siinä on kuitenkin kaikki mitä tarvitset vaativimpien sovellusten kanssa työskentelemiseen, aivan kuten missä tahansa kannettavassa tietokoneessa.

Surface Go on loistava vinkki sinulle, joka haluat pitää tietokonetta aina käden ulottuvilla ilman turhaa lisäpainoa laukussasi. Se ei ole yhtä tehokas kuin isoveljensä, mutta soveltuu loistavasti tavallisiin käyttötarkoituksiin, kuten Office-ohjelmiin ja surffailuun, varsinkin jos ostat mallin, jossa on 4G-modeemi, jonka avulla voit olla jatkuvasti verkkoyhteydessä.

Katso kaikki Surface Go laitteet
picture-of-surface--laptop-go-computer

Surface Laptop Go
Ohut ja kevyt 12,4-tuumainen kannettava tietokone, joka tuottaa hienoja kokemuksia.

Kevyin Surface Laptop, joka tehostaa jokapäiväisiä toimia. Kaunis ja suorituskykyinen Surface Laptop Go, jolla on pitkä akun kesto, tekee vaikutuksen ja auttaa saamaan työt tehtyä.

Surface Laptop Go
picture-of-surface-book

Surface Book
Suorituskykyä pienessä paketissa

Jos Surface Pro on tabletti, joka voidaan muuntaa täysivaltaiseksi kannettavaksi, niin Surface Book on puolestaan kannettava tietokone, joka voidaan muuntaa tehokkaaksi tabletiksi. Tämä on kuitenkin vain puoli totuutta, Surface Book on nimittäin täynnä yllätyksiä. Hieman suuremman kokonsa ansiosta Microsoft on pystynyt parantamaan sen suorituskykyä entistä tehokkaampien suorittimien ja erillisten näytönohjainten avulla. Nyt puhutaan tehosta, joka riittää jopa vaativimpiin tehtäviin, kuten videoiden editointiin ja 3D-taiteilijoille.

Tehdessäsi valintaa tämän ja Surface Pron välillä, on vain kaksi asiaa, jota sinun tulee kysyä itseltäsi. Tuletko käyttämään Surfacea ensisijaisesti tabletina vai kannettavana tietokoneena ja tarvitsetko lisätehoa, jota Surface Book tarjoaa?

Katso kaikki Surface Bookit
picture-of-surface-studio

Surface Studio
Luovuus keskiössä

Tämä on luultavasti paras tietokone sinulle, joka työskentelet luovien ohjelmien kuten CAD- tai CGI-ohjelmien tai muotoilun parissa mikäli et tarvitse kannettavaa tietokonetta. Surface Studio on ainoa Surface-perheen pöytätietokone ja siinä on suuri 28 tuuman kosketusnäyttö, joka on suunniteltu erityisesti luovaan työhön.

Yksi näytön tärkeimmistä ominaisuuksista on, että sitä voidaan kallistaa niin, että tietokone muuntuu piirtopöydäksi, joten et tarvitse siihen ulkoisia lisävarusteita. Maksimaalista luovuutta ajatellen suunnitellun ainutlaatuisen muotoilun lisäksi Surface Studion näyttö tarjoaa myös suorituskykyä, jota vaaditaan vaativia sovelluksia käytettäessä. Mitään ei ole jätetty sattuman varaan.

Katso kaikki Surface Studiot
picture-of-surface-pro-x

Surface Pro X
Microsoftin ohuin 2-in-1-laite on tyylikäs ja varustettu gigabitin LTE-yhteydellä

Salamannopea ja aina valmis Surface Pro X on parempi kuin kukaan osasi odottaa. Tämä suorituskykyinen ja ultraohut 2-in-1-laite, jolla on pitkä akun kesto, tarjoaa luotettavat työkalut jokapäiväiseen käyttöön.

Surface Pro X
picture-of-surface-hub

Surface Hub 2S
Yhteistyötä ilman rajoja

Avaa mahdollisuus yhteistyöhön missä tahansa Surface Hub 2S:llä - all-in-one-digitaalisella valkotaululla, kokousalustalla ja yhteistyötietokoneella, joka tuo yhteistyöhön Windows 10:n tehon.

Surface Hub 2S on litteä ja integroituu saumattomasti kaikkiin työpaikkoihin. Mobiilin jalustan ja akun ansiosta voit käyttää laitetta inspiraatiosi mukaan niin kokoushuoneessa kuin avoimissa tiloissa.

Surface Hub