Samsung

Eteläkorealainen Samsung Electronics on toiminut jo vuodesta 1969 ja on osa Samsung-konsernia, jonka historia ulottuu vuoteen 1938. Samsung Group on vuosien varrella keskittynyt kaikenlaiseen, aina nuudelituotannosta maailman suurimpiin aluksiin. Nykyään painopiste on kodinelektroniikassa ja komponenttivalmistuksessa.

Galaxy Book

Tässä ovat maailman suurimman puhelinvalmistajan kehittämät uudet Samsung Galaxy Book -kannettavat. Poikkeuksellisen keveitä ja ultraohuita laitteita on aina mukava kantaa mukana. Pro-mallien AMOLED-näyttö toistaa värit ja kontrastit syvän täyteläisinä – sekä sisällä että ulkona kirkkaassa päivänvalossa. Voit synkronoida sisällön muiden Samsung Galaxy -laitteiden kanssa suojatussa ekosysteemissä sekä käyttää sovelluksia saumattomasti ja useilla näytöillä.

Katso kaikki Samsung Galaxy Book


Matkapuhelimet

Samsung on yksi maailman johtavista matkapuhelinvalmistajista. Yritys on panostanut siihen, että kaikille löytyy sopiva malli. Samsungin tunnetuimmat puhelimet ovat luultavasti yrityksen Galaxy-sarjan Android-puhelimet, joita pidetään usein markkinoiden parhaina.

Katso kaikki Samsung älypuhelimet


Tabletit

Samsung julkisti aikoinaan Android-tabletin ensimmäisten joukossa. Tämä yhdessä Samsungin mobiilimarkkinoiden laajan osaamisen kanssa on tehnyt yrityksestä yhden johtavista tablettivalmistajista.

Katso kaikki Samsung tabletit


Näytöt

Jos etsit näyttöä tietokoneeseesi, tutustu Samsungin valikoimaan. Samsung on nimittäin yksi maailman suurimmista näyttöjen valmistajista. Yrityksen laaja asiantuntemus mahdollistaa erittäin hyvien tietokonenäyttöjen tarjoamisen todella hyvään hintaan.

Näytä lisää Samsung näyttöjä