• Xerox
  • Näytä kaikki tuotteet
Fokus

Sovellusrevoluutio tulostuksen alueella.

Xerox lanseeraa uudelleen sovelluspohjaisen alustan.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Tulostinten sovellusvallankumous

Xerox esittelee tänä vuonna monia uusia toimistolaitteita. Samalla yritys esittelee kaikille tuotteille yhteisen uuden käyttöympäristön, joka perustuu älypuhelinten ja tablettien tavoin sovelluksiin ja kosketusnäyttökäyttöliittymään. Se tehostaa työnkulkua ja parantaa mobiiliutta.

Xerox erotti vuodenvaiheessa outsourcing-liiketoimintansa omaksi yrityksekseen ja keskittyy nyt täysillä asiakirjojen käsittelyyn. Vuonna 2017 ”uusi” Xerox uudistaa toimistolaitteiden valikoimaansa ja esittelee peräti 29 uutta tulostinta ja monitoimitulostinta kaikissa kokoluokissa.

– Tästä tulee yrityksemme historian suurin tuotelanseeraus. Itse tuotteet eivät kuitenkaan ole suurin uutuus, vaan innovatiivinen sovelluksiin perustuva käyttöympäristömme, jossa on täysin uusi, intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen kosketusnäyttökäyttöliittymä, selvittää Jukka Virtanen, joka on toiminut Suomen Xeroxin toimitusjohtajana lokakuun 2016 alusta.

Kaikki uudet tulostustuotteet käyttävät samaa käyttöliittymää. Kaikki älypuhelinta tai tablettia käyttäneet pääsevät siihen nopeasti sisään, sillä se hyödyntää mobiililaitemaailmasta tuttuja kosketusnäyttökomentoja sekä sovellusten kautta käytettäviä toimintoja, pilvipalveluita ja muita järjestelmiä.

Tukee tehokasta tiedonkulkua

– Nykyään itse laite ei enää käyttäjien kannalta ole mielenkiintoisin, vaan se, miten toimistolaite voi tukea yrityksen tiedonkulkua. Uusi käyttöympäristömme helpottaa digitointia ja mobiilikäyttöä. Lisäksi se tehostaa yrityksen prosesseja, Jukka Virtanen selvittää.

Xeroxin monitoimilaitteissa on esiasennettuina monia käytännöllisiä ja suosittuja sovelluksia, kuten Google Drive, Dropbox ja Office 365. Käyttäjän on vain kirjauduttava sisään. Sen jälkeen hän voi turvallisesti skannata asiakirjoja suoraan pilvipalveluun tai tulostaa pilvipalvelusta.

– Tulostimessa on tunnistelevyä käyttävä tunnistusjärjestelmä, joten näyttöä voi lisäksi muokata eri käyttäjille. Siten aloitusnäytöllä näkyvät kulloisenkin käyttäjän useimmiten käyttämät sovellukset, aivan kuten älypuhelimessa, hän jatkaa.

 Kun toimistolaitteista tulee monipuolisempia ja helppokäyttöisempiä, ne tukevat liiketoimintaprosesseja paremmin – huolimatta siitä, onko laite prosessin alkupäässä, loppupäässä vai keskellä.

Kumppaniverkoston sovelluksia

Xerox App Gallery on helppo avata käyttöliittymän kautta. Se on eräänlainen sovelluskauppa, jonka kautta voi helposti hakea Xeroxin ja yrityksen kumppaneiden uusia ja käteviä sovelluksia.

– Osittain tässä on kyse täysin uusista toiminnoista, mutta myös nykyisten toimintojen yksinkertaistamisesta. Esimerkiksi skannaus Dropboxiin on aiemminkin ollut mahdollista monitoimilaitteillamme, mutta toiminnon käyttö oli turhan hankalaa. Xerox App Galleryn kautta käyttöympäristöä voi laajentaa miten paljon tahansa. Sieltä voidaan luoda yhteys pilvipalveluihin, liiketoimintajärjestelmiin ja automatisoituihin työnkulkuihin, Jukka Virtanen sanoo.

Jos esimerkiksi skannaat toimittajan laskun, voit oikean sovelluksen avulla varmistaa, että se päätyy heti skannausvaiheessa automaattisesti oikeaan paikaan liiketoimintajärjestelmässä. Yhtä helposti voita skannattuja kuitteja mobiililaitteelta ja lähettää ne tarkastamisen jälkeen kirjanpito-ohjelmaan.

– Kun toimistolaitteista tulee monipuolisempia ja helppokäyttöisempiä, ne tukevat liiketoimintaprosesseja paremmin – huolimatta siitä, onko laite prosessin alkupäässä, loppupäässä vai keskellä, Jukka Virtanen päättää.

Jukka Virtanen
Country Manager Finland, Xerox

Tutustu Xeroxin koko valikoimaaan täällä »