• Xerox
  • Näytä kaikki tuotteet

Tulostusratkaisuja ja dokumentinhallintaa

Tulostaminen on enemmän kuin pelkkä laite ja sen ominaisuudet. Tulostus on ratkaisu ja sitä pitää ajatella sellaisena. Hyvälle tulostusratkaisulle on ominaista, että se on helppokäyttöinen, valmis toimimaan yhdessä mobiili- ja pilvipalveluiden kanssa sekä tietoturvallinen.

Yritysten tulostustarpeet vaihtelevat. Yleensä ensimmäinen kysymys, kun tulostustarvetta kartoitetaan on tarvitaanko väritulostusta. Seuraavaksi selvitetään, tarvitaanko monitoimilaitetta vai riittääkö pelkkä tulostin ja kuinka monta käyttäjää laitteella on.

xerox printer products

Laitteen valinta

Ensimmäinen valinta on tulostimen ja monitoimilaitteen välillä. Jos asiakkaalla on vähänkään skannaustarpeita tai sellaisia odotetavissa, kannattaa valita monitoimilaite. Monitoimilaitteet ovat lisäksi yleensä yhdistetty pilvipalveluihin ja tuovat dokumentinhallinnan ulottuvuudet toimistoosi.

Nykyään eletään värillisessä maailmassa, jossa väritulostus ei ole enää kustannuskysymys. Valinta värillisen ja mustavalkoisen välillä riippuu käytöstä. Valintakriteereistä hyvin tärkeä on, minkä kokoinen tiimi tulostinta käyttää - tämä vaikuttaa laitteen kapasiteetin mitoitukseen. Nykytulostimissa on kattavat liitännät - useimmissa usb, verkkoliitäntä sekä WiFi vakiona. Työryhmätulostamisessa kaikkien ominaisuuksien tarve kertautuu. Erilaisilla käyttäjillä on erilaisia tarpeita ja usein tarpeet ovat samanaikaisia. Mitä nopeammin tulostin toimii ja sen ohjelmisto ratkaisee käyttäjien tarpeet, sen tehokkaampi työympäristö.

Xeroxilla on pitkän linjan tulostus- ja monitoimilaiteosaaminen. Paperinkäsittely on osa Xeroxin dna:ta ja jatkuva pyrkimys yhä parempiin ratkaisuihin näkyy tuotekehityksessä.

Käytettävyys edellä

Käytettävyys on Xeroxille tärkeä painopistealue. Yritys tutkii koko ajan, mikä on luontevin tapa käyttää laitteita, ohjelmistoja ja käyttöliittymiä. Valmistajan kosketusnäyttöisissä laitteissa on EIP-käyttöliittymä (Extensible Interface Platform), joka mukautuu käyttäjän tapaan työskennellä. Xerox on aina pyrkinyt mahdollisimman intuitiiviseen käyttöliittymään, joka näkyy käyttäjälle helppona ja vaivattomana käyttönä ensikosketuksesta alkaen.

Nykyiset tulostimet ja monitoimilaitteet suurine näyttöineen neuvovat käyttäjää hyvin kattavasti aina tarpeen tullen. Niiden kanssa ei tarvitse ohjekirjaa ja huoltomiestä, kun laite neuvoo itse käyttäjäänsä. Tämä on omiaan vähentämään laitteiden elinkaarikustannuksia, kun kalliita huoltokäyntejä ja menetettyä aikaa on vähemmän. Mitä nopeammin laite on taas käytössä, sen tuottavampi se on.

Xeroxin ajurit ja ohjelmistot ovat huippuluokkaa. Niissä on paljon muutakin, kuin vakioasetukset ja ne tekevät monia asioita käyttäjien puolesta, jotka nopeuttavat ja helpottavat työnkulkua.

Erilaiset esikatselut ja automaattiset asetukset poistavat tarpeen säätää kaikkea tulostinohjelmistosta käsin. Moderni ohjelmisto pystyy myös päättelemään ja priorisoimaan töitä niin, ettei ruuhkaa pääse syntymään.

Arkinsyöttö skannerissa lisää käytettävyyttä huomattavasti. Kaksipuoleisuus helpottaa elämää vielä lisää. Ohisyöttö paksummille- tai erikoismateriaaleille on kaikissa Xeroxin tulostimissa ja monitoimilaitteissa vakiona. Myös skannaus verkkoon tai pilveen on vakio-ominaisuus. Samoin tulostaminen etänä tai langattomasti on ominaisuus, jonka oletetaan olevan laitteissa. Kaikkiin tulostimiin saadaan lisäkapasiteettia ja -ominaisuuksia lisää kattavasta optiovalikoimasta.

Kun ollaan hankkimassa tulostinta, kannattaa käyttää asiantuntijoiden apua. He tuntevat tuotteet ja pystyvät antamaan vinkkejä laitteisiin ja tulostusratkaisuihin. Dustin on Xeroxin pitkäaikainen kumppani, jonka asiantuntijat tuntevat tulostusratkaisut.

Tuotteet

xerox phaser 3330

Xerox Phaser 3330

Phaser 3330 on tarkoitettu pienille työryhmille. Nopeuden puolesta se riittää myös isompaankin tarpeeseen. Sen maksimitulostuskapasiteetiksi kuukaudessa ilmoitetaan 6000 sivua, joka on todella paljon. Se on kestävä laite kovaankin käyttöön. Siinä on vakiona 250 arkin kaukalo ja saatavilla on 550 arkin lisäkaukalo. Sen tulostusnopeus on jopa 40 sivua minuutissa.

xerox phaser 3330

Xerox WorkCentre 6515V_DN

Xerox 6515 on keskisuurille työryhmille suunnattu värimonitoimilaite. Siinä on enemmän laajennusmahdollisuuksia ja kooltaan se on sopiva nimenomaan toimistoympäristöön. Maksimitulostuskapasiteetti kuussa on 50 000 sivua. Tulostusnopeudeksi ilmoitetaan 28 sivua minuutissa.
Lisätiedot www.xerox.fi

xerox phaser 3330

Xerox WorkCentre 3335V DNI

Xerox 3335 on pienille ja keskisuurille työryhmille suunnattu mustavalkomonitoimitulostin. Nopeutta ja kustannustehokkuutta löytyy moniin tarpeisiin. Maksimitulostuskapasiteetti kuussa on 50 000 sivua. Tulostusnopeus on jopa 33 sivua minuutissa.

Xeroxilta nyt kampanjatarjouksena rahaa takaisin, kun rekisteröit laitteen oston. Katso tarkemmat tiedot: täältä. I Tarjous on voimassa mm. yllä mainittuihin 3330 ja 3335 laitemalleihin.

Katso myös voimassaoleva jatkotakuutarjous: täältä. Tarjous on voimassa mm. yllä mainittuun 6515 laitemalliin.

Miten Uusittava paikallisen huollon takuun tarjous toimii? Se on helppoa. Se on kuin uusittava takuun pidennys tuotteen käyttöiän aikana.

Osta tarvikepaketti (4 väriä) takuuajan viimeisten 60 päivän aikana Hae verkossa yhden vuoden pidennystä uusittavalle paikallisen huollon takuun tarjoukselle ja pidä tilauksen numero tallessa. Toista joka vuosi tulostimen käyttöiän aikana.