Tee enemmän siellä, missä työ tehdään

Työn tulevaisuus vaatii luotettavia, turvallisia ja helppokäyttöisiä tulostimia erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille ja etätyöntekijöille, jotka tarvitsevat tehokkaasti toimivaa teknologiaa. Tuottavuuden tukemiseen tarkoitettujen laitteiden täytyy olla käteviä, ei monimutkaisia.

Hiljainen tähtiesiintyjä

Häiriötön työtila on ulottuvillasi. Hiljaiset tulostimet, joilla saat enemmän aikaiseksi, ja korkealaatuiset tulostukset nopeuksilla, jotka vastaavat omaasi. Skannaa, tulosta ja kopioi mahdollisimman vähäisillä keskeytyksillä.

Tuottavuutta yhdellä napsautuksella

Pääset nopeasti tulostimen toimintoihin ja esiasetuksiin kannettavasta tietokoneesta tai työpöydältä – kaikki yhdellä napsautuksella. Tee skannauksesta helppoa toiminnoilla, kuten automaattisella suoristuksella, kuvien automaattisella rajaamisella ja kuittien skannauksella.

Virkistävän yksinkertainen. Vakuuttavan luotettava.

Pidä yrityksesi turvassa yhä monimutkaisemmilta kyberuhilta. Edistyneet tietoturvaominaisuudet estävät luvattoman pääsyn laitteeseen ja suojaavat arkaluontoisia tietoja ja asiakirjoja.

Sujuva asennus

Xerox® Smart Start Installer mahdollistaa automaattisen ajurin asennuksen ilman apua.

Intuitiivista älykkyyttä

Xerox® -tulostinajureiden ja Xerox® Print & Scan Experience -sovelluksen avulla on helppo käyttää tulostimen tulostustoimintoja suoraan kannettavasta tietokoneesta tai työpöydältä.

Tulosta miten haluat

Sisäänrakennetut Wi-Fi yhteydet mahdollistavat tulostuksen langattomasti ja turvallisesti mobiililaitteista, kannettavista tietokoneista, Chromebookeista tai pöytätietokoneilta.