Dustinin omat tuotemerkit.

Dustinin omat tuotemerkit.

Dustinilla on yksi markkinoiden laajimmista valikoimista huolella valittujen valmistajien IT-tuotteita ja niihin liittyviä palveluita. Meillä on myös omia tuotemerkkejä, jotka täydentävät ja laajentavat valikoimaamme entisestään. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja edullisia tuotteita nopeilla ja luotettavilla toimituksilla. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota erinomaisia tuotteita, jotka eivät maksa omaisuutta. Tuotteet on lisäksi huolella valittu ja testattu.

Kannamme suurta vastuuta Private Label tuotteiden valmistuksesta ja meillä on pitkäaikaiset suhteet tavarantoimittajiemme kanssa. Vierailemalla tehtaissa ja suorittamalla jatkuvia tehdastarkastuksia voimme yhdessä paikallisten edustajien kanssa varmistaa, että standardejamme noudatetaan ja mahdolliset puutteet korjataan.

Asetamme tuotemerkkiemme tuotekehityksen etusijalle. Siksi pidämmekin huolen siitä, että olemme itse paikan päällä valmistusmaissa löytääksemme uusia, mielenkiintoisia ja innovatiivisia tuotteita.

Tervetuloa tutustumaan

Siirrä tiedostoja nopeasti ja helposti Tranzipin kätevillä ja edullisilla USB-muisteilla. Valikoima sisältää sekä mikro- että vakiokokoisia USB-muisteja, jotka näyttävät upeilta ja jotka on helppo laittaa tietokonelaukkuun tai ottaa mukaan matkalle. Eri toiminnot, kuten tiedoston vetäminen ja pudottaminen suoraan laitteelle, ja kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo takaavat paremman käyttökokemuksen.

Katso kaikki tuotteet

Cirafonin valikoimasta löydät laajan valikoiman laadukkaita puhelin- ja tietokonelisätarvikkeita, tietoturvasuojia, latureita, tietokonelaukkuja ja Powebank lisävirtalähteitä. Suurimmalla osalla tuotteista on lyhyt toimitusaika, joten tilaa nyt. Valikoimassamme on tuotteita joka makuun.

Katso kaikki tuotteet

Gilford on viimeisin lisäys valikoimaamme. Tämän tuotemerkin alta löytyy värikasetteja, musteita ja on loistava valinta kun tahdot saada vastinetta rahoillesi. Tarkasti testattu ja valittu.

Katso kaikki tuotteet
 

Prokordilla on laaja valikoima asennustuotteita, joiden avulla työskentelet mahdollisimman tehokkaasti. Valikoimastamme löydät kaapelien lisäksi adaptereita, kirjoituspöytiä, telakka-asemia sekä seinäkiinniikkeitä Valitessasi Prokordin tuotteita voit olla varma että ne yksinkertaisesti toimivat.

Katso kaikki tuotteet

Voxicon on uusi vaihtoehto sinulle, joka haluat erittäin paljon vastinetta rahoillesi. Tuoteperheeseen kuuluu valikoima tuotteita, joiden avulla voit kommunikoida tehokkaasti, kuten esimerkiksi kaiuttimet ja kuulokkeet. Aina varastossa ja erittäin huolella valittu meiltä.

Katso kaikki tuotteet

Kivocasen valikoimassa on tyylikkäitä tietokonelaukkuja, -reppuja ja -koteloita, jotka on muotoiltu liikkuvaan elämäntapaan. Valikoima on tarkkaan valikoitu ja testattu, jotta tietokone saa suojaa iskuilta ja pudotuksilta. Tietokonelaukkuja on saatavilla eri koissa, ja ne sisältävät monia fiksuja taskuja ja lisävarusteita.

Katso kaikki tuotteet

Alledra tarjoaa energiaälykkäitä ja edullisia LED-valoja eri tehoilla ja kannoilla. Kaikkien Alledra-tuotteiden energialuokka on A+, ja niiden käyttöaika on vähintään 30 000 tuntia.

Katso kaikki tuotteet