Earth day

Kiitos kun autat tekemään planeetastamme vihreämmän.

Työmme IT-alan haastamisessa kestävyystyöhön ei lopu tähän. Uudelleenkäyttöä voidaan lisätä vielä paljon enemmän. Uudelleenkäyttö on kierrätystä parempi vaihtoehto.

Organisaatio Earth Day totesi jo aikaisessa vaiheessa, että ympäristövaikutuksien vähentämiseksi vaaditaan kattavia muutoksia. Sama koskee uudelleenkäyttöä. Dustinin tavoitteena on lisätä vanhojen IT-varusteiden uudelleen käyttöä tuntuvasti, mutta on tärkeä ottaa huomioon, että projekti on vielä alkuvaiheissaan. Matka kohti kestävämpää IT-alaa on vasta alkanut.

Tutkimusten mukaan uuden tavan sisäistämiseen kuluu vähintään 21 päivää.

Dustinin takaisinottopalvelu

Anna vanhoille IT-tuotteillesi uusi mahdollisuus. Elektroniikan uusiokäyttö on erittäin ympäristöystävällistä ja edullista yrityksellesi.
Meidän takaisinottopalvelumme avulla voit helposti antaa vanhoille IT-tuotteillesi uuden mahdollisuuden tavata esimerkiksi uusi omistaja.
Lue lisää.

Toimitus turvakaapissa ja pakkauslaatikoissa.

Tuotteiden kuljetus yhteistyökumppaniemme luokse.

Tunnistusten, datan ja muiden tiedostojen poisto ja tuotteiden päivitys.

Käytettävien tuotteiden jälleenmyynti kouluille ja yrityksille.

Loppujen tuotteiden materiaalin kierrätys ja tuhoaminen.

Saat korvauksen ja poistosertifikaatin!

Kestävyys

3 muistilistaa kestävämpään IT-ympäristöön

Kuinka luodaan vastuullisempi ja ilmastoystävällisempi IT-ympäristö? Tässä vinkit vaikuttaviin toimiin nyt ja pitkällä aikavälillä.

13 toukokuuta 2022
Työpiste

3 vinkkiä digitaalisesti kestävään työpaikkaan

Kestävyys tekee työpaikasta taloudellisemman, dynaamisemman ja houkuttelevamman. Tie kohti kestävyyttä on lyhyempi – ja digitaalisempi – kuin luulitkaan.

28 maaliskuuta 2021
Asiakasreferenssi

Ympäristö etusijalla

Trondheimin kunnassa 13 000 työntekijää voi tulostaa asiakirjat minne haluavat, eikä paperia jää lojumaan. Tehokkaan tulostinsopimuksen avulla kunta säästää sekä ympäristöä että kustannuksia.

28 lokakuuta 2020