Suodatin

Autodesk Autocad Lt 2021 /Usr 1Y Subs Lic 1 vuosi Tilaus
  • Valmistaja Autodesk
  • Lisenssin voimassaoloaika 1 vuosi
  • Lisenssityyppi Tilaus
Tilaustuote
469,50 €Ilman ALV
Autodesk Revit Lt 2021 Eng /Usr 1Y Subs Lic null
Tilaustuote
659,50 €Ilman ALV

Ohjelmistolisenssejä voidaan ostaa tai vuokrata. Jos tarvitset viisi tai useamman lisenssin saatat pystyä tekemään volyymisopimuksen ja saamaan paremmat hinnat. Kuulostaako mielenkiintoiselta? Ota siinä tapauksessa yhteys loistaviin ohjelmistoasiantuntijoihimme osoitteessa [email protected], jotka auttavat yritystäsi löytämään hyvän ratkaisun.

Ohjelmiston ostaminen

Erilaiset ohjelmistot (lisenssit, ladattavat ja pakettituotteet) löydät kustakin kategoriasta tältä sivulta. Tarjoamme laajan valikoiman esim. Microsoftin, Adoben, Autodeskisn, Oraclen, VMWaren, Veeamin ja Symantecin ohjelmistoja. Mutta valikoimastamme löytyy lisäksi monia muitakin tuotevalmistajia kuin mitä tällä sivulla on nähtävillä. Älä epäröi ottaa yhteyttä Dustiniin mikäli tahdot tietää enemmän!

Mikä on ohjelmisto?

Ohjelmisto (eng: "software") on yleisnimitys kaikille IT-järjestelmässä käytettäville ohjelmille ja muille ohjeistuksille. Esimerkkejä ohjelmistoista on käyttöjärjestelmä Windows 10 Pro ja toimisto-ohjelmat kuten Office 365 / Office 2019. Kaikki nämä ovat Microsoftin tuotteita. Ohjelmiston vastakohta on laitteisto eli IT-järjestelmän fyysiset osat. Tietokoneen näytönohjain on hyvä esimerkki laitteistosta.