Julkisen sektorin IT-kumppani

Pohjoismaiden johtavana IT-palveluntarjoajana työskentelemme tavalla tai toisella useiden suomalaisten kuntien, koulujen ja muiden julkisten toimijoiden kanssa, ja ratkaisemme julkisen puolen tietoteknisiä haasteita päivittäin.

Tietotaitomme julkiselta sektorilta on vahva.

Näin ratkomme julkisen sektorin haasteita

Mobiliteetti
Sähköinen opetus toimii Kalajoella

Kalajoella koulun kunnianhimoinen digitalisointiprojekti käynnistettiin viitisen vuotta sitten. Jo tätä ennen oli pohdittu sähköisten oppimateriaalien käyttöä.

Mobiliteetti
Applen teknologia oppimisen apuna

Pontuksen koulu on 330 oppilaan koulu Lappeenrannassa, jossa on otettu käyttöön Applen Macbookit ja iPadit opettajien ja oppilaiden työkaluina. Oppilailla on Applen iPadit ja opettajilla käytössään Macbookit.

Infrastruktuuri
Metropolia panostaa tulevaisuuteen

Metropolia toimii useissa kiinteistöissä eri puolilla Helsinkiä, Espoota ja Vantaata. Se satsaa tulevaisuuteen ja haluaa tarjota opiskelijoillensa kattavan ja suorituskykyisen langattoman verkon.

Asiakkaitamme

Kuinka voimme auttaa?

Tämä on Dustin

Dustinin suurasiakastiimi julkisella sektorilla

Kun asiakkuus on iso tai toimitusmäärä suuri, rakennamme asiakasta varten oman tiimin, joka takaa toimitusten ja logistiikan laadun. Asetamme yhdessä asiakkaan kanssa vastuuhenkilöt jokaiselle liiketoiminta-alueelle ja kaikkiin tarvittaviin yksiköihin.

Esimerkki asiakastiimistä:

 • Asiakasvastaava ja liiketoimintaan suuntautunut projektipäällikkö,
  avainasiakaspäällikkö
 • Saapuvista tilauksista vastaava tiimi: puhelin-, posti- ja online-tilauksista vastaavat myyjät
 • Asiakaspalvelupäällikkö
 • E-sourcing-vastaava
 • Talous-, laskutus- ja rahoitusvastaava
 • Toimitussopimuksista ja tiedotuksesta vastaava henkilö
 • Back office -tukitiimi, tuki-, huolto- ja takuutehtävät sekä palautukset
 • Nettisivujen toiminnasta vastaava
 • Logistiikka-, toimitus- ja huoltotiimi
 • Laatu-, ympäristö- ja vastuullisuusasioista vastaava
 • Tuote-asiantuntijatyöryhmä joka tuotealueilla

Yksinkertaisempi IT: osto, laskutus, lisensointi ja tuki

Olemme monen kunnan, koulun ja julkisen toimijan kokonaisvaltainen IT-kumppani.

Älykkäät lisäpalvelut, kuten EDI, rahoitus ja ensiluokkainen tuki ja asiakasportaali tekevät päivittäisistä IT-asioista sujuvia.

Lue lisää yksinkertaistetusta IT-palvelusta julkiselle sektorille »

Varmat ja nopeat toimitukset

Logistiikkaratkaisumme ydin on 20 000 neliömetrin kokoinen, räätälöity logistiikkakeskus Rosersbergissa. Logistiikkakeskuksesta toimitamme vuosittain yli 1,5 miljoonaa pakettia, ja 98% niistä toimitetaan asiakkaalle tilausta seuraavana päivänä. Dustinilla on varasto myös Suomessa, joka palvelee paikallisia asiakkaita.

Varastoissamme on myös konfigurointikeskukset, joissa voimme valmistella laitteiston suoraan käyttöön otettavaksi ilman että toimitusaika pitenee.

Palvelut ja ratkaisut

Pyrimme jatkuvasti kehittymään entistä paremmaksi strategiseksi IT-kumppaniksi. Viime vuosina olemme panostaneet erityisosaamiseemme kehittyneiden palveluiden ja ratkaisujen tuottajana. Tarjoamme kokonaisratkaisuja, jotka sisältävät niin laitteet kuin yksilöllisen palvelupaketin. Tämän toimintamallin mahdollistaa yhteistyö erilaisten verkkopalveluihin, turvallisuuteen, varastointiin, lisensseihin, IT-prosesseihin, mobiiliin, printtiin ja asiakaskokemukseen paneutuneiden pohjoismaalaisten ja hollantilaisten yritysten kanssa.

Tällä hetkellä Dustin-perheen huippuosaajiin kuuluvat DAV Partner, Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, ITaito, JML-System, Norriq, Purity IT, Resolute, Saldab IT ja Vincere Groep . Dustin Finland Oy:lla on mm. Applen, Dellin, Ciscon, Citrix:n, Fortigaten, HPE:n ja Microsoftin huippusertifioinnit.

Lue myös

Työpiste
IT-leasing on taloudellinen ratkaisu

IT-laitteiden leasing on taloudellinen ratkaisu, joka sekä helpottaa budjetointia että säästää luontoa.

Kokonaisratkaisut
Tee ostamisesta helpompaa EDI-tekniikan avulla

Nykyään ei ole oikeastaan mitään syytä lähettää laskuja tai tilauksia paperiversiona tai sähköpostimuodossa. Hankintajärjestelmä voi keskustella suoraan Dustinin järjestelmän kanssa.

Puitesopimukset

Jos olet viranomaisten, kunnan tai koulun edustaja, voit tehdä puitesopimuksia suurista hankintamääristä. Saat tarjoukset allekirjoitettuna sekä suoraan Dustinin kanssa että eri tuotevalmistajien kanssa.

Miten ulkoistan sovelluspalvelun? Lataa tästä tarkistuslista!

Näin ulkoistat sovelluspalvelun ja varmistat käytettävyyden, turvallisuuden ja suorituskyvyn - 10 kohdan tarkistuslista.

Laatu ja ympäristö

Voit olla huoletta. Meillä Dustinilla on tiukka eettinen ohjeistus ja kestävän kehityksen hankkeita.

Vastuullinen tuotanto

Tavoite: 100 % niistä toimittajistamme, joiden kokonaisostojen määrä ylittää 200 000 kruunua vuodessa, on sitoutunut Dustinin toimittajille tarkoitettuun koodistoon.

Vähemmän ilmastovaikutusta

Tavoite: Pienennämme ilmastovaikutustamme 40 prosenttia vuoteen 2020 mennessä. Vertailukohtana 2014/15 tilanne.

Liiketoimintaetiikka ja korruptio

Tavoite: Teemme riskiarvion koko liiketoiminta-alueestamme liiketoiminnan eettisyyden ja korruption torjumisen näkökulmasta. Jokainen rikkomus tutkitaan.

Monimuotoisuus ja tasa-arvo

Tavoite: Sekä miesten että naisten osuus tulee olla 2020 mennessä vähintään 40 prosenttia koko organisaatiossa.

Vastuullinen resurssien hyödyntäminen

Tavoite: Olemme kierrättäneet 140 000 myytyä tuotetta vuoteen 2020 mennessä.

Vastullisuus

Visiomme on olla asiakkaan ensisijainen valinta. Haluamme olla tehokkaiden IT-palvelujen saralla suunnannäyttäjä. Koska haluamme olla luotettava yritys, panostamme eettiseen ja vastuulliseen toimintaan. Haluamme käydä avointa vuoropuhelua sidosryhmiemme kanssa.

Käyttäytymiskoodistomme sisältää arvomme ja liiketoimintaperiaatteemme. Siinä kuvataan toimintamme vastuullisuutta, tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä.

Lue käytöskoodistomme täältä »

Ympäristö ja kestävä kehitys

Yhtenä Pohjoismaiden johtavista IT-toimittajista meillä on mahdollisuus edistää kestävää kehitystä niin ekologiselta, taloudelliselta kuin sosiaaliselta kannalta. Askel askeleelta pyrimme vähentämään niin omia, asiakkaidemme kuin toimittajiemme negatiivisia vaikutuksia ilmastoon ja ihmisiin.

Panostamme esimerkiksi tehdastarkastuksiin, joilla pyrimme varmistamaan, että kestävän kehityksen vaatimuksiamme noudatetaan. Teemme tarkastuksia sekä tavarantoimittajien että Dustinin omia tuotteita valmistavissa tehtaissa.
Tutustu ympäristöraporttiimme »

Lue myös

Trendit ja uutiset
Laitteet kiertoon!

Tietokoneita päätyy roskiin valtavat määrät. Pois heittämisen sijaan teknologiaa kannattaa kierrättää. Inrego on yritys, joka on keskittynyt IT-laitteiden myymiseen uudelleen käytettäviksi.

Trendit ja uutiset
Tasa-arvoa it-alalle

Tietokoneiden varhaisvuosina suurin osa koodaajista oli naisia. Esimerkiksi ensimmäiset avaruusmatkat olivat naisten koodauksen mahdollistamia. Tästä huolimatta it-ala on nykyään hyvin miehinen. Miten sen voisi muuttaa, ja miten syrjintää voisi vähentää?

Trendit ja uutiset
Tarkastuksilla varmistetaan paremmat työolot

Tehdastarkastuksillaan Dustin haluaa varmistaa, että kaikki sen oman tuotemerkin alla myytävät tuotteet ovat eettisesti ja vastuullisesti valmistettuja. Panostus on jo saanut viisi kiinalaista tehdasta parantamaan työolojaan.

Lisää lukemista

Trendit ja uutiset
Raportti: Tietohallintojohtaja, muista nämä asiat

Jotta yritys tai organisaatio menestyy digitalisoituvassa maailmassa, tietohallintojohtajan on oltava ajan hermolla. Kokosimme asioita, joihin kannattaa panostaa, kun haluaa onnistua.

Infrastruktuuri
Disaster Recovery: harva yritys on valmis toimimaan onnettomuuden sattuessa

Nykyään kyberturvallisuudessa on kyse valmiina olemisesta silloin kun, ei jos, hyökkäys tapahtuu. Tästä syystä varmuuskopiointi- ja Disaster Recovery (DR) -palveluiden tarve on kasvussa.

Infrastruktuuri
Tilannekatsaus: IT-turvallisuus suuryrityksissä

Miten suuret pohjoismaiset yritykset ovat huolehtineet IT-turvallisuudesta? Puolet pohjoismaisista suuryrityksistä on suojautunut puutteellisesti tietovuodoilta ja digitaalisilta hyökkäyksiltä. Mutta miksi?

Dustin pähkinänkuoressa

 • Dustin on Pohjoismaiden johtavia IT-tuotteiden ja niihin liittyvien palvelujen jälleenmyyjiä. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Alankomaissa.
 • 34 vuoden kokemus alalta
 • Valikoimassa yli 250 000 IT-tuotetta 900 valmistajalta
 • Lähetämme noin 4 000 pakettia päivässä, ja yli 90% toimituksista on asiakkaalla tilausta seuraavana päivänä.
 • Käytössäsi on ilmaiseksi yli 60 asiantuntijamme tietotaito 20 eri osaamisalueelta