Mousetrapper – fight the pain ja jaksat työskennellä koko päivän

Mousetrapper-ergonomiahiiri ehkäisee hiirikäden syntymistä ja muita perinteisiä ongelmia, joita työ perinteistä tietokonehiirtä käytettäessä voi aiheuttaa. Keskelle näppäimistön eteen sijoitettava erittäin tarkka Mousetrapper mahdollistaa todella hyvän ergonomisen työasennon, sillä käsivarret pysyvät lähellä vartaloa ja kädet lähellä näppäimistöä. Tämän ansiosta pystyt ehkäisemään ja lievittämään rasitusvammoja, joita vartalon keskilinjan ulkopuolelle suuntautuvat kädenliikkeet tavallisella tietokonehiirellä työskennellessäsi voivat aiheuttaa. Leveä ja pehmeä vaihdettava rannetuki samalla sekä tukee että keventää niskaa, hartioita, käsivartta ja rannetta.

Ruotsalainen keksijä Rolf Strömberg esitteli ensimmäisen Mousetrapper-tuotteen jo vuonna 1994. Mousetrapper onkin ergonomiahiirissä Pohjoismaiden markkinajohtaja ja ne valmistetaan 100% Ruotsissa.

57% ihmisistä on kokenut ajoittaista kipua työskennellessään tietokoneella

Liikumme liian vähän ja istumme staattisissa asennoissa, joihin kehoamme ei ole tarkoitettu. Monilla on käsivarsi-, hartia- ja niskakipuihin liittyviä ongelmia. Nykyään on hyvin tavallista viettää pitkiäkin aikoja tietokoneen näytön ääressä istuen paikallaan ja sen tuomat rasitusvammat ovat yhä yleisempiä ongelmia – trendi näyttää vain jatkuvan. Teimme tästä laajan tutkimuksen Ruotsissa yhteistyössä Kantar SIFO:n kanssa, jonka tulokset haluamme myös jakaa kaikille. Lue tutkimus täältä.

Poissaolon hinta on keskimäärin 350 eur päivässä

Laskennallisesti 50 hengen yrityksessä 5 % (keskimääräinen) sairauspoissaolot maksavat yritykselle yli 190 000 EUR vuodessa. Suurin osa sairauspoissaoloista johtuu rasitusvammoista hiirikädessä tai selässä ja niitä voidaan ehkäistä helposti parantamalla työergonomiaa.

Kokeile ilmaiseksi tuotteitamme – voit palauttaa ilman sitoumuksia

Mousetrapper 10 faktaa

  • Pohjoismaiden myydyin ergonomiahiiri
  • Painikkeet muokattavissa MTkeys-ohjelmalla omiin tarpeisiin ja profiileja useammalle käyttäjälle
  • Uudet käyttäjät tottuvat nopeasti ohjainmattoon
  • Sopii sekä vasen- että oikeakätisille, eikä ole riippuvainen kämmenen koosta
  • Poistaa rasitukset sormista niskaan
  • Ohjainmatto on nopeampi ja tarkempi, kuin kilpailevat mallit ja sopii myös CAD/graafiseen työskentelyyn
  • Tuotteet eivät sisällä allergisoivia komponentteja ja rannetuet ovat vaihdettavissa
  • Erittäin toimintavarma ergonomiahiiri
  • Korkeus on säädettävissä sopivaksi kaikille näppäimistöille
  • 2 vuoden takuu ja 14 pv ilmainen testausmahdollisuus