Miksi valita Nokia-älypuhelimet?

Puhdas, turvallinen ja aina ajan tasalla – Android Enterprise Recommended -älypuhelintemme käyttäjät saavat kolmen vuoden tietoturvapäivitykset ja kahden vuoden Android-käyttöjärjestelmän päivitykset. Android One alustan ansiosta puhelimissa ei ole Googlen omien sovelluksien lisäksi yhtään ylimääräisiä tuplasovelluksia. Nauti siis puhtaasta Android kokemuksesta.

Katso viimeisimmät tietoturvapäivitykset
Picture of Nokia

Mobiilitietoturva

Android Enterprise Recommended -Nokia-älypuhelimet suojaavat tietosi tehokkaasti ja monella tasolla. Kolmen vuoden kuukausittaiset tietoturvapäivitykset suojaavat yrityksesi myös viimeisimmiltä uhilta ja hakkereiden hyökkäyksiltä. Olemme äärimmäisen sitoutuneita tarjoamaan sujuvan Androidkokemuksen säännöllisillä tietoturva- ja huoltopäivityksillä.

Picture of Nokia

Turvaa joka hintaluokassa

Miksi tyytyisit vähempään?

Kaikkiin Android Enterprise Recommended -Nokia-älypuhelimiin kuuluu kahden vuoden Android-ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset tietoturvapäivitykset. Kun valittavana on maailman laajin valikoima Android Enterprise Recommended -älypuhelimia, kaikille käyttäjille löytyy varmasti sopiva laite.