Uusia toimintoja, jotka helpottavat ja tehostavat käyttöä

Flip on intuitiivinen ja helppokäyttöinen digitaalinen valkotaulu, jossa on kynä- ja sivellintila, aiempia malleja paremmat liitäntämahdollisuudet ja paljon käytännöllisiä toimintoja suurella UHD-näytöllä (jopa 85 tuumaa). Flipin avulla oppitunneista saa vuorovaikutteisia ja kokouksista sekä luovia että tehokkaita. Saatavana on useita eri versioita, jotka on muotoiltu helppokäyttöisiksi sekä opetus- että kokouskäyttöä varten. Yhdistä videoneuvotteluratkaisu, niin olet valmis osallistumaan digitaaliseen työpajaan tai oppitunnille etänä.

Paranna kokouksiasi

Sano hyvästit kuiville valkotaulukynille ja puhelimella otetuille kuville muistiinpanoista. Fredrik Degerblom, Samsungin ammattilaistason näyttöjen tuoteasiantuntija, kertoo, miten digitaalinen valkotaulu voi parantaa työkokouksia.

Tehokasta työntekoa

Voit luoda mukaansatempaavia elämyksiä älykkäällä ja suurella näytöllä, jossa jopa neljä henkilöä voi olla vuorovaikutuksessa samanaikaisesti.
Synkronoi helposti ulkoisten laitteiden kanssa ja käytä kehittyneitä kuvankäsittelymahdollisuuksia. Suojaa samalla arkaluontoista sisältöä kuusinumeroisella lukitusjärjestelmällä.

Näytön jakaminen on helppoa

Voit peilata sisältöä langattomasti Windows-, Android- ja iOS-laitteilta (Airplay)* (*iOS Airplay tarvitsee laiteohjelmiston päivityksen. Saatavana Flip 2:lle, tulossa Q1 Flip 3:lle)

Pidä näyttö puhtaana

Antimikrobinen pinta ehkäisee mikrobien kasvua, joten Samsung Flip 3 on suojattu tietyiltä bakteereilta. Siten opettaja ja oppilaat voivat keskittyä vain näytön sisältöön.

Kirjoita millä tahansa taustalla

Annotation layer -kerrosten ansiosta voit kirjoittaa mille tahansa näytöllä näkyvälle taustalle. Flip-näytössä on useita kerroksia, joten voit tallentaa taustan muistiinpanoineen omana kuvana ilman, että se vaikuttaa alkuperäiseen kuvaan.

Esitystila

Valikot voidaan piilottaa, mikä on hyödyllistä esityksissä ja muissa tilanteissa, joissa keskitytään sisältöön.

Flip 3

Helppoa ja uusia tarpeita vastaavaa opetusta

Flip 3:ssa on kosketusnäyttö, joka sallii useiden käyttäjien samanaikaisen käytön. Flip 3:ssa on useita liitäntämahdollisuuksia, kuten USB, HDMI, DP ja OPS, sekä langaton näytön jako. Siten opettaja pääsee helposti käsiksi minkä tahansa laitteen sisältöön.

Smartview+

Smartview+-toiminnon avulla voit yhdistää useita laitteita samaan aikaan Flip 3:een käyttöjärjestelmästä ja alustasta riippumatta*. Opettaja voi näyttää jopa neljän oppilaan laitteita samanaikaisesti ja vaihtaa nopeasti laitteensa peilaavien oppilaiden välillä. Opettaja voi myös kommentoida oppilaiden materiaaleja suoraan Flip 3:lla.
Edellyttää Web RTC:tä. Chrome-/Safari-/Edge-/Firefox-selaimella tai Android-/iOS-käyttöjärjestelmällä sovelluksen kautta.

Nopeampi käyttö ja saumaton vuorovaikutus

Suuren tehon ja työmuistin suuremman määrän* ansiosta laitteiden välinen vuorovaikutus on nopeampaa ja latausajat lyhyempiä. Parempi suorituskyky päivitetyn sisäisen toistimen, nopeamman suorittimen ja suuremman tallennus-/työmuistin ansiosta.
*Verrattuna Samsung Flip 2 -malliin.